Ihanete uğramak

Meral_tosun

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2018
25
3
6
27
Merhaba hanımlar ben 4 yillik ewliyim ve bu 4 yillik ewliligimde surekli aldatıldm hep yakaladm ama hepde affettm ama artk gucum kalmadi igreniyorm ondan 5 gun once falan gene yakaladm ve babamn ewne geldm suan bosanma davasi acmaya hazrlaniyorm altinlarm kaynanamn ewnde kaldi ve vermiyorlar mahkemede onları alabilirmiyim acaba ? Aldatıldgiminda kanıtları var fotoğraflar var elimde bu bosanma isinde nasil bi yol izleniliyor bana bi yardımcı olurmusunz mesela bi avukatami gidiliyor yoksa direk mahkemeye gdip dilekcemi yaziliyor birde ben bu elimdeki kanitlari mahkeme sirasndami sunuyorum yoksa daha oncesnde dilekce yazarken mi ?

Merhaba hanımlar ben 4 yillik ewliyim ve bu 4 yillik ewliligimde surekli aldatıldm hep yakaladm ama hepde affettm ama artk gucum kalmadi igreniyorm ondan 5 gun once falan gene yakaladm ve babamn ewne geldm suan bosanma davasi acmaya hazrlaniyorm altinlarm kaynanamn ewnde kaldi ve vermiyorlar mahkemede onları alabilirmiyim acaba ? Aldatıldgiminda kanıtları var fotoğraflar var elimde bu bosanma isinde nasil bi yol izleniliyor bana bi yardımcı olurmusunz mesela bi avukatami gidiliyor yoksa direk mahkemeye gdip dilekcemi yaziliyor birde ben bu elimdeki kanitlari mahkeme sirasndami sunuyorum yoksa daha oncesnde dilekce yazarken mi ?
En iyisi bi avukat bulmaniz

Avukat tutmaya gücünüz yoksa baroya gidip avukat talep edebilirsiniz. Altınlarınızın orda kaldığını söylediğinizde hakim tespit ettirip ona göre karar verecektir.
Ve lütfen affetmeyin. Bir kere yapan yine yapar. Yine yine ve yine...

Zaten surekli affetmissiniz yine affedersiniz bence.
Kadın darda kalmış bi soru sormuş verilen cevaba bak. Bilmiyorsanız cevap vermeyin. Size affeder miyim diye mi sormuş?
Avukat birşeyler biliyor olabilir :işsiz:
Belki avukat tutmaya maddi gücü yok?
Barodan talep edebileceğini bilmiyor?
Dua edin de siz zor durumda kalıp soru sormak konu açmak zorunda kalmayın. Sizin gbi cevap verenler size de denk gelecektir.

Kadın darda kalmış bi soru sormuş verilen cevaba bak. Bilmiyorsanız cevap vermeyin. Size affeder miyim diye mi sormuş?

Belki avukat tutmaya maddi gücü yok?
Barodan talep edebileceğini bilmiyor?
Dua edin de siz zor durumda kalıp soru sormak konu açmak zorunda kalmayın. Sizin gbi cevap verenler size de denk gelecektir.
:işsiz:Ok

Avukat tutmaya gücünüz yoksa baroya gidip avukat talep edebilirsiniz. Altınlarınızın orda kaldığını söylediğinizde hakim tespit ettirip ona göre karar verecektir.
Ve lütfen affetmeyin. Bir kere yapan yine yapar. Yine yine ve yine...
Bu sefer af yok ayrilicam ama nasl bi yol izliycmi bilemedgm icn buraya yazdm bi kac kisiyede sordm avukata gerek yok delillern var flan dedilerde kararsiz kaldm

yazimdada soyledim bosanmaya hazirlaniyorm dye sizin dedgnze bakn affedicek olsam hic gelmezdm kalrdm yaninda ...
Siz olaya odaklanın, olumsuz eleştirilere kulak vermeyin.
Dava açmak için gittiğinizde bile muhakkak yardımcı olacaklardır.
Psikolojik tazminat davası aç yıllardır aldatıyo diye.

Bence de olumsuz yorumları dikkate almayın ama mutlaka bir avukata danışın. Hakkınızı arayın mutlaka.

Back
X