ihanetin acısı...

umutsuzasik

herşeye rağmen mutluyumm
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2011
34
0
36
İstanbul
merhaba kadınlar kulübü okuyucuları ben hayatım boyunca sevilmedim çok bi sevgi yaşamadım ilk aşkım oldu 3 yıl çıktım ayrıldımm acısını 1 yıl yaşadım baktım ki o beni bitirmiş sözlenmiş bende bitrmeliyim dedim sonra benim 1 yıldır peşimde olan biri vardı.Başta bakmıyodum çünkü çok çapkındı bana göre değil diyodum.Sonra ilgisi hoşuma gitti çıktım.Sevmiyodum ama eglence olsun dedim bide sevdiğimle değilde beni sevenle çıkyım dedim.4 ay falan çıktım.Şuan ayrıyımmm ama çok sevdim ben onunla çıkarken bu kadar sevdiğimi bilmiyodum.Onsuzluk bana acı veriyor.İşin kötü tarafı eski sevgilisiyle sözlendi ve bende o kızı tanıyorum.Bu olay annemin ona şaka yapmasıyla oldu annem ona kızım sözlendi peşini bırak demesiyle oldu.Bana msj attı sözlenmişsin diye ben yok dedim ama kıskançlıkla sorunca evet dedim sonra oda sözlenmiş.Ona sözlenmesine 2 gün kala şaka oldunu söyledim ben onun şaka yaptığımı bildiğini düşünüyodum o da şaka yapıyor sanıyodum ama değilmiş.Bana senin yüzünden sözlendim dedi söz dediğimde ikisi arasında bir yüzük ve bana seni seviyorum dedi suçu bana attı bende ona çok pişmansan yüzügü atıp ayrılabilrsin dedim.Ama yapmadı kız onu çok seviyormuşta ayrılırsa intihar edermişş.Bunlar bahanee çünkü insan sevmediği biriyle sözlü kalabilir mi konuşabilr mi?Çok canım yanıyorr hergün işim gereği 5 kere muhattap oluyorum parmağında o yüzügü görünce elinde telefonla msjlaştığını görünce acım dahada artıyor.Bana umut veriyodu hemde sözlülüğünü devam ettiriyodu.Ben onu sevmiyorum diyodu.Sevmiyorsa atabilirdi yüzügü dönebilirdi bana baktım ki benle dalga geçiyor sevmiyor beni bende hattımı kırdım sildim onu beynimdenn ama yüreğimden silemedim oysa ben onu sevmiştim ben onu aşkla sadakat ile sevmiştim ondanda sadece bunu bekledimm beni sevmesini yalnızca beni sevmesini.Ama yapamadı...sevemedi beni..şimdi çok canım yanıyor ağlıyorum sürekli neden neden beni kimse düşünmüyor sözlüsü üzülürmüş ben?? ben ne oluyorum ben üzülmüyor muyum yıkılmıyor muyum canım yanmıyor muu?? oysa ben ne hayaller kurmuştumm ben onunla ciddi bi ilişki istemiştim sonumun onunla olmasını düşlemiştim ama yanılmışımm..o beni hiç sevmemiş şimdi bana bi akıl verin ben ne yapmalıyım size şunu diyebilirim ki kimseye güvenmeden düşüncesini ögrenmeden kapılmayınn.......

Başta söylemek zorundayım ki hata yapmışsın sırf ilgisi için çıkmışsın sonra sevdin mi bilemem ama
fena alışkanlık haline gelmiş sende ki.
Diğerinde nasıl bitirdiysen aynısını yapcaksın mecburen.
Geçmiş geçmişte kalıyor benimde eskiden deli gibi aşık olduğum adam başkasıyla nişanlandı..
Acısı tarifsiz bir olan evet..
Ama mutlaka geçiyor.
Erya da geç senin yapman gereken onu hep görsen bile varlığına alıştığın gibi yokluğuna da alışmak..
Umarım hakkında hayırlısı olur az hasarlarla atlatırsın...

canım cocuk gıbısınız ıkınızde ,ha bı de kendı aralarında yuzuk takma bence söz felan degıl komık gelıyo bana

ben başta sevmedim doğru ama sonra gerçekten çookk sevdimm unutmak tek yapmam gereken ama yapamıyorumm zaamanla olucak biliyormm ama dayanılması çok zor

Canm bence üzülmen ve ağlaman çok saçma. Çünkü hiç deymez bence anlattıklarına göre. Birkere kız intihar edermiş falan bunlar bahane.. Erkek sevmediği insanla sırf onu düşündüğü için devam etmez bu erkeklerin doğasnda yok bikere :) O kızla mutlu bence. Ama MALESEF erkekler birtaneyle yetinebilen varlıklar değil illaki yedekte olması lazm onlar için. Tabiki hepsi aynı değil ama yüzde 90'ı sadece kendi zevk ve mutluluğunu düşünür. Bencillerdir. Bence senin tek yapman gereken hayatına bakmak ve onu düşünmemek. Ağlaman bile o kadar büyük hataki ! Hatta diğer açıdan düşün bi mesela. Sen birisiyle çıkıyosun ve onu gerçekten çok seviyosun sözleniyosun hatta. Ona güveniyosun, başkası umrunda değil ve onun sana yanlış yapmicağını dşünüosun. Onun seni çok sevdiğini dşünüosun çnkü sevmese zaten sözlenmezdniz. Ve birden öğreniyosunki eski sevgilisiyle konuşuyo hatta hala ona onu sevdiğini söylüyo ve ona inat seninle sözlendiğini söylüyo. Nasıl hissedersin ? O kızdan nefret edersin. Bütün erkeklerden nefret edersin. Uzun bir süre kimseye güvenemezsin ve yaşadığın herşeye pişman olursun. Geçmişte o senin olabilir ama artık o başkasının ve o yalancı. Çünkü emin ol o kıza hergün ''seni çok seviyorum başkasını düşünemiyorum'' diyordur. Ama o kız arkasını döndüğünde başka kızlarla bakışıyordur. Ne olduğu belli çünkü. Eğer ''yedek'' olmayı haketmediğini düşünüyosan bir an önce kendine gelmelisin. Çünkü sen ne kadar inanmasanda, evet aslında aynen o konumdasın malesef.. Ağlamaya deymez.

herşeyi anlıyorumm ama şunun nedenini anlamıyorumm sözlüsünden soru sorunca cvp vermiyo moreli bozuluyor ben bişey sorunca açma o konuyu tadımızı kaçırma diyor arkadaşlarım sorunca da cvp vermiyormuş neden acaba???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…