İhbar süresi ve kendimi savunma yöntemim

Kahveli_okur

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2015
320
58
28
Çalıştığım isyerinden istifa etmeden çıktım ve arayıp bir daha gelmeyecegimi söyledim. Nedeni de patronun hakaret etmesi. Geldiğim zaman da herhangi bir hakarette çantamı alıp gideceğimi soylemistim. Patron beni arayıp dava edeceğini, ihbar suresini beklemeden ve istifa etmeden çıktığım için beni surundurecegini söyledi. Telefonda da bir sürü akla hayale sığmayan hakaretler yagdirdi. Çalışma süresi de kanuna aykırı idi.. kendimi mahkeme de nasıl savunabilirim ?

Nereye süründürüyor canım mobbing yaptı pes ettirdi falan de avukat tutarsın. İstifanı da bas yarın ver bişey olmaz inşallah. Adam tehdit etmiş hey Allahım

Nereye süründürüyor canım mobbing yaptı pes ettirdi falan de avukat tutarsın. İstifanı da bas yarın ver bişey olmaz inşallah. Adam tehdit etmiş hey Allahım

Tehdit etse gene iyi dediği hakaretleri duysaniz bayilirdiniz kaldiramazdiniz gerçekten Allah nasi biliyorsa öyle yapsın

Noter aracılığıyla işten çıktığı bildirin.
Bir bir yüzünüz bakamalayacam kadar hakeret olduysa zaten ihbar süresi birlikte calisamamazsiniz

İstifanı yaz, insan kaynaklarına faksla ve maille.

Hiç altında kalma dava var ama ben açıyorum mobbimg davası yaz

Arkadaslar bayılmak uzereyimhic kaldiramiyorum bana neler neler dediler çok üzgünüm ac dedi bana yaa aç dedi telefonda

Gerekçelerini yazarak Noterden ihtar çekin,firma hakkınızda tutanak tutup habersiz ve sebepsiz yere işe gelmediğinizi bildirir ve haklarınızdan mahrum edebilir sizi.

Gerekçelerini yazarak Noterden ihtar çekin,firma hakkınızda tutanak tutup habersiz ve sebepsiz yere işe gelmediğinizi bildirir ve haklarınızdan mahrum edebilir sizi.

Anlıyorum noterle halletmeye calisavagum insallah ama iskura şikayet etsem ve istifami maillesem lehime olmaz mı

tabiiki olur bir surette kendinize almayı unutmayın yalnız tavsiyem fazla vakit kaybetmeyin bir an önce halledin.Kolaylıklar diliyorum size kendinizi de çok üzmeyin
Çok teşekkür ederim Rabbim o insani nasıl biliyorsa öyle yapsin

Noter aracılığıyla çalışma sürelerinin uzun olduğunu, mobing uygulandığını ve başka sebepleri yazıp istifanızı yollayın. Telefonda ya da yüzyüze muhatap olmayın. Hiçbir şey yapamaz. Benzeri başıma geldi. Sorun çıkmaz sanmıyorum.

Örnek dilekçe belki işinize yarar ...

Tarih: …./….. /……

….… A.Ş.

…….. İnsan Kaynakları Müdürlüğü’nün Dikkatine,

../../…. tarihleri arasında ……….. A.Ş’de … departmanında ……. görevini yürüttüm. Görevime ….. sene başarıyla devam ettim.

Ancak şirketimizdeki genel müdürün çalışma biçimi ve sert tepkileri dolayısıyla görevimi yerine getirmek konusunda zorlanmış bulunmaktayım. Ayrıca aynı şahıs tarafından hakaretlere uğradım.

……….. A.Ş’deki uzun çalışma hayatımın ve şirkete, iş arkadaşlarıma bağlılığımın getirdiği ayrı bir zorluğa rağmen söz konusu koşullarda şahsıma mobing uygulandığı için görevimi yürütemeyeceğimi tarafınıza bildirmek durumundayım.

İstifamla ilgili gerekli işlemlerin tüm haklarım saklı olarak başlatılmasını rica eder, bilgilerinize sunarım.

Saygılarımla,

Noter aracılığıyla çalışma sürelerinin uzun olduğunu, mobing uygulandığını ve başka sebepleri yazıp istifanızı yollayın. Telefonda ya da yüzyüze muhatap olmayın. Hiçbir şey yapamaz. Benzeri başıma geldi. Sorun çıkmaz sanmıyorum.

Örnek dilekçe belki işinize yarar ...

Tarih: …./….. /……

….… A.Ş.

…….. İnsan Kaynakları Müdürlüğü’nün Dikkatine,

../../…. tarihleri arasında ……….. A.Ş’de … departmanında ……. görevini yürüttüm. Görevime ….. sene başarıyla devam ettim.

Ancak şirketimizdeki genel müdürün çalışma biçimi ve sert tepkileri dolayısıyla görevimi yerine getirmek konusunda zorlanmış bulunmaktayım. Ayrıca aynı şahıs tarafından hakaretlere uğradım.

……….. A.Ş’deki uzun çalışma hayatımın ve şirkete, iş arkadaşlarıma bağlılığımın getirdiği ayrı bir zorluğa rağmen söz konusu koşullarda şahsıma mobing uygulandığı için görevimi yürütemeyeceğimi tarafınıza bildirmek durumundayım.

İstifamla ilgili gerekli işlemlerin tüm haklarım saklı olarak başlatılmasını rica eder, bilgilerinize sunarım.

Saygılarımla,
Çok teşekkür ediyorum ancak şu anda notere gidemem aynı dilekceyi mail atsam acaba ama imzam olmayacak üzerinde doğal olarak acaba bir sıkıntı olur mu ya da mail bir işe yarar mı

Back
X