Kizlar adetim fazlasıyla gecikti bir ilişkim oldu korunduk yaklaşık 2-3 ay önce hatta gelmedi bile, sonrasında da gecikti biraz ama oldum ama az ve kısaydı normalden 1 hafta hep gecikir zatem ama bu sefer çok geç kaldı test aldım negatif çıktı ilk 15 dakika kontrol ettim hep negatifti ama hala regl olamadım ve arada midem bulamıyor sizce hamilelik gibş bir ihtimal var mı?
eczaneden aldıgın test miydi yoksa hastanede mi yaptırdın?
Tam olarak ne kadar gecikti ki?
hastanede bir test yaptır bişey olmaz.
eczaneden aldığımız testlerde bazen doğru sonuç çıkmayabiliyor, en doğrusu hastanede kan tahlili yaptırmandır, sonuç da 1 saatte çıkıyor zaten, boşuna şüpheyle kendinizi yemeyin.
Kizlar adetim fazlasıyla gecikti bir ilişkim oldu korunduk yaklaşık 2-3 ay önce hatta gelmedi bile, sonrasında da gecikti biraz ama oldum ama az ve kısaydı normalden 1 hafta hep gecikir zatem ama bu sefer çok geç kaldı test aldım negatif çıktı ilk 15 dakika kontrol ettim hep negatifti ama hala regl olamadım ve arada midem bulamıyor sizce hamilelik gibş bir ihtimal var mı?
20 gün kadar, önceki ay olmustum yine geç olmuştu fakat normal kanamamdan az ve kısaydı
Hastaneye gitmek istemiyorum insanlarım bakışları çok rahatsız edici ama çok mecbıt kalırsam gidiceğim artıkbi test daha alıp yapsam faydası olur mu sizce ve test için üzerinde 5 dk beklemem gerektiğini söylüyor ben 10 dk bekledim yine aynıydı bazı kişiler 1 saat sonra falan silik ikinci çizgi çıktığını söylemiş kaç dk beklemeliyim sizce?
Eczaneden aldım
Evet olabilir ilk başta bir daha testi deneyeyim sonra hastaneye gidiceğim olmadıben hamile kaldığım ay 3 tane test yapmıştım sonuncusunda çok silik ikinci çizgiyi gördüm, o da 15 dk sonraydı ama varla yok arası bişeydi, bikaç gün sonra tekrarladım o zaman hemen ikinci çizgi çıkmıştı. gebelik hormonuyla alakalı bişey o çizgi. normalde kandaki beta hcg değeri 0-5 arası olması gerekirken benim ilk yaptırdığım kan tahlilinde 1950 idi. o yüzden kan tahlilinde kesin sonuç çıkar. özel bir hastaneye gidip hemen kan tahlili verebilirsiniz kimsenin yargılayacağını sanmıyorum ama devlet hastaneleri pek insan gibi davranmıyor o bir gerçek.
Kist beni de düşündürdüBen bekarım ve hiç ilişkim olmadı. Benimde sizin dediğiniz gibi 1 hafta gecikti ondan sonraki ay 15 gün kadar gecikti. Stresli bir dönemdeyseniz böyle olabiliyor. Ya da bir hastalığınız varsa
Kisa da olsa adet gorduysen, hamile degilsindir, hem bulantilar oyle hemen baslamaz
Evet gördm ama üstne görme diye de bir şey varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?