İhtimal var mı?

ysmnakdg7

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2016
4
1
1
39
herkese merhaba öncelikle. Adet dönemim 27-28 i civarında. Hap kullandım bu ay olmadım. Bu sırada eşimle ilişkiye girdik ancak korunuyordu o. Zaten içime de boşalmadı ama çıktığında kasığımda bir miktar döl görmüş. Cinsel organımın üstünde görmemiş ancak emin değil. Ben de belki bir şekilde içime girmiş midir diye tereddüt ettim. Sizce hamile kalma ihtimalim var mı?

Şu sıralar bebek istemiyorum hiç olursa da ne yaparım bilmiyorum umarım olmamıştır. Boşalmadı dediğim gibi zevk suyu da olabilir içimi rahatlatacak bir cevabın olsaydı keşke :KK61:

Anliyorum ama zevk suyunun icindede sperm bulunuyormus

peki şunu sorayım bilgin varsa. ben hap kullandım bugün bıraktım kullanmayı normalde adet zamanım 27 - 28 civarıydı hap kullandığım için bugün ve önümüzdeki günlerde adet olmam gerek. hamile kaldıysam bu adet mi gecikir yoksa bidahaki aya mı yansır

peki şunu sorayım bilgin varsa. ben hap kullandım bugün bıraktım kullanmayı normalde adet zamanım 27 - 28 civarıydı hap kullandığım için bugün ve önümüzdeki günlerde adet olmam gerek. hamile kaldıysam bu adet mi gecikir yoksa bidahaki aya mı yansır
Him Canim soyle soylim ben en.son ilac ictigim ay son ilaci aldiktan 4 gun sonra adet olmustum tabi hamilelik yoktu bende.sende varsa olmayabilirsin cok suphe ediyosan kanda baktir

Back
X