İhtiyaç Sahipleri Aranıyor!!

BEYAZ KURT

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2015
3.317
3.843
53
Merhaba arkadaşlar. Annemi geçen ay kaybettim. Rahmetlinin birikmiş oruç fidyeleri var. Ben bunları aylara bölerek ayda 150- 200 TL. olarak ödemek istiyorum. Fidye vermek için Ankara'da ikamet eden, ihtiyaç sahibi (öğrenci de olur), kesinlikle içkiye kumara para vermeyen, dini bütün bir kardeş arıyorum. Ankara'da ikamet etmesi tercihimdir çünkü arada ziyaret edip erzak yardımı da yapmak isterim inşallah.
Şimdiden teşekkürler...

Normalde vereceğim paranın nereye harcanacağını çok umursamam ama oruç fidyesi olduğu için salih ve kötü alışkanlığı olmayan kimselere verilmesi lazım bu paranın. O yüzden biraz hassas davranıyorum kusura bakmayın.

Merhaba arkadaşlar. Annemi geçen ay kaybettim. Rahmetlinin birikmiş oruç fidyeleri var. Ben bunları aylara bölerek ayda 150- 200 TL. olarak ödemek istiyorum. Fidye vermek için Ankara'da ikamet eden, ihtiyaç sahibi (öğrenci de olur), kesinlikle içkiye kumara para vermeyen, dini bütün bir kardeş arıyorum. Ankara'da ikamet etmesi tercihimdir çünkü arada ziyaret edip erzak yardımı da yapmak isterim inşallah.
Şimdiden teşekkürler...

meraba;
birşey söylemek ıstıyorum.

bu yapacagınız ödemeyı. huzur evıne veya çocuk esirgeme kurumuna yapmayı dusunmezmısınız. her ay kucuk hedıyeler halınde gotursenız cok daha fazla hayırlı bır yere gıtmıs olur .

meraba;
birşey söylemek ıstıyorum.

bu yapacagınız ödemeyı. huzur evıne veya çocuk esirgeme kurumuna yapmayı dusunmezmısınız. her ay kucuk hedıyeler halınde gotursenız cok daha fazla hayırlı bır yere gıtmıs olur .
Oruç fidyesi kişilere yapılıyor maalesef kurumlara değil. Bu arada aradığım ihtiyaç sahibini dün buldum..çok sağolun.

Şimdiden teşekkürler...
buradan bulmanız sakıncalı. insanları tanımıyorsunuz.. güzel bir davranış ama yanlış kişilere para kaptırabilirsiniz

arkadaşlar lütfen yardım edebilirmisiniz. konu açmayı beceremedim bende buraya yazmak istedim. ben para falan istemiyorum ancak eşyaya çok ihtiyacım var alacak gücüm hiç yok buradan lütfen eşyalarını değiştirmek isteyen arkadaşlar fazla eşyalarını verebilirler mi ankara sincanda yaşıyorum biroturma gurubu kanepede olur ihtiyacım var buzdolabım yok eşim bir kanser tedavisi gördü ve maddi yönden çöktük ben ev hanımıyım burası aklıma geldi yazmak istedim inşallah yanlışanlaşılmam

Back
X