II.kez evlilikte bosanma

Bazen böyle erkeklerin gözünün üzerine iyi bir yumruk atmak istiyorum.Hadi ilkinde yanıldı ikincide aklın nerdeyse beyefendi.Aileni ne diye hayatına bu kadar karıştırsıniz ,neden bu kadınların canını yakacagim diye ugrasirsiniz.

Elaleme nasil laf anlatacagim diye sehir degistirmek zorunda hissetmeyin lutfen. Bu sadece size iyi gelecekse yapin, yoksa kimseye bir aciklama borclu degilsiniz, ne dusundukleri ise hic onemli degil. Yalan dunya da herkes kendi derdinde, sizin bosanmanizi 2 gune unuturlar.

Bu arada sorun sadece esinizin aileci olmasi mi? Niye tartisiyorsunuz? Birlesmeyi kim istemisti? Keske hemen bosanmadan once bir uzmanin gozetmenliginde sorunlarinizi konusmayi deneseniz.
Tek sorunuz bu maalesed. Tek tartisma konumuz gelmediler gitmedik. Ben acigim aile terapistine ama onun yanasacagini sanmiyorum. Ikinci evlilikte de onermistim ama yalan oldu. Sadece kendim destek aldim

Simdi bilgilerinizden faydalanmak istiyorum hanimlar. Mal canin yongasidir. Ilk bosanmadan sonra altinlar bende kaldi. Ikinci evliliğimizde o altinlarla arsa aldik. Ustune de 6000 kredi cektik daha bitmedi. Bu arada arsa baska biriyle ortakli. Ama evlendikten sonra yapildigi icin ne olur bilmiyorum. Arsa onun uzerine. Simdi o arsanin degeri yukseldi. Altin da yukseldi. Ben simdi napayim

Çok üzüldüm doğrusu. Ama belki bir süre sonra dayanamaz geri döner. Bence yine oturup konuşun. Insan sevmese ikinci kez evliliği göze alamaz zaten. Aile konusunda çok mu sertsiniz?

Simdi bilgilerinizden faydalanmak istiyorum hanimlar. Mal canin yongasidir. Ilk bosanmadan sonra altinlar bende kaldi. Ikinci evliliğimizde o altinlarla arsa aldik. Ustune de 6000 kredi cektik daha bitmedi. Bu arada arsa baska biriyle ortakli. Ama evlendikten sonra yapildigi icin ne olur bilmiyorum. Arsa onun uzerine. Simdi o arsanin degeri yukseldi. Altin da yukseldi. Ben simdi napayim
Canim evlendikten sonra olduğu için 2 ye bölünür ama kocan hak iddia etmezse madem boşanmak istiyo tapulu üstüne al

Cocgumuz yok. Ailesi konusunda cok serttim belki ama sonra duzeldim. Duzelttim kendimi. Ama bu sefer onlar beni istememeye basladi. Evimize gelmesin dediler. En son babasi kurtar kendini demis. Inanamiyorum ya.

Cocgumuz yok. Ailesi konusunda cok serttim belki ama sonra duzeldim. Duzelttim kendimi. Ama bu sefer onlar beni istememeye basladi. Evimize gelmesin dediler. En son babasi kurtar kendini demis. Inanamiyorum ya.

Kurtarılacak kadar ne yaptınız bilemiyorum. Böyle bir söz kullanmaları çok üzücü gerçekten. Resmen yuva yıkmaya çalışılmış. Ama bekleyin bence ilk adımı siz atmayın. Eşiniz pişman olabilir. belki çözülebilir bazı şeyler gibi düşündüm. Belki ailesi kırgındır sizden daha somut bir adım bekliyordur. Ne yaşadınız bilemiyorum tabi.

3.olmaz bu gidisin donusu de olmaz.ama ben bu psikolojiden nasil kurtulacam insan icine nasil cikicam onu düşünüyorum. Sehir degistirmek istememin sebebi de bu. Off delirmek uzereyim
Sen neden insan icine cikilmayi dert ediyorsun ki. Sen sevdigin icin 2. Bir sans vermek istemissin. Utanilacak tarafi yok bunun. Tekrar denedik olmadi. Kimseyi ilgilendirmez.

3.olmaz bu gidisin donusu de olmaz.ama ben bu psikolojiden nasil kurtulacam insan icine nasil cikicam onu düşünüyorum. Sehir degistirmek istememin sebebi de bu. Off delirmek uzereyim
Elaleme gore yasayacak olsak kakamizin pembe olmasi gerekirdi :)
Espiri bir yana, hikayenizin detayini bilmiyorum ama sevgi, saygi bitmiss, ikinci kez denemissiniz olmamis. Birakin yeni bir hayata baslayin. Kendinizi baskasina muhtac gormeyin, kendi ayaklariniz uzerinde durun bence.
Benim tavsiyem; kendinize yeni bir hobi bulun, onunla ilgilenin, arkadas cevrenizi, size eski esinizi hatirlatacak insanlardan uzak durun, bir sene sonra gelin anlatin ne kadar iyi oldugunuzu :)

Niye insan içine cikamiyorsun?

Hırsızlık mi ettin ?

Eşini mi aldatin?

Birinin canına mi kastettin ?

Eeee niye insan içine cikamayasin?

Sen neden insan icine cikilmayi dert ediyorsun ki. Sen sevdigin icin 2. Bir sans vermek istemissin. Utanilacak tarafi yok bunun. Tekrar denedik olmadi. Kimseyi ilgilendirmez.

Aynen katılıyorum. Hem eski eşinle denemişsin. Herkesten beklenilmeyecek bir cesaret. Yani bu demekki, evliliğini kurtarmak için uğraşmıssın. Bu seni daha güçlü, onurlu yapar canım

Cok tesekkur edoyorum destekleriniz icin arkadaslar. Gel gitler yasiyorum bugun. Gece uyku haram oldu zaten. Evet dik durmaya calisiyorum arkadasimin dedigi gibi hayat benden korksun istiyorum. Ama bazen de kolum kanadim kirikmis gibi agliyorum. Babam bugun dedi ki tayin istedigimi söyleyince keske bosandiktan sonra yapsaydik dedi. Oyle dokundu ki o lafi. Onu uzmeye ne hakkim var. 1 senem bosa gitti gibi. Ama bi yandan cok sevdim. Cok da uzduk yiprattik tabi birbirimizi. Iste boyle gelgitlerim. Bi muddet daha devam eder sanirim.

Back
X