iilgi eksikliği..

düzelir inşallah...
ilgi isetediğinizi belli edin..konuşun bu konuyu..

Merhaba ben 7 aylık evliyim ve sorunum daha doğrusu kafama taktığım bişey var istediğim ilgiyi görememem..Eşim işten gelir kvalidemlere ineriz.Sonra evimize çıkarız.Kahve içer.Tv izlerknde uyur kalır.Ben sap.Yorgun oluyomuşş..Ne biliyim insan sıkı fıkı olur.Ben elini tuttuğumda tutulur..Sanki 5 10 senelik evli gibi hissediyorum kendimi..beni çok seviyor bende onu.Anlayışlı da..Çok düşünür beni.Sevmediğinden beğenmediğinden değil.Ama Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama birazcık ilgiyi de hakettiğimi düşünüyorum..:50::50::50:

canım sanki eşimi dinliyor gibi oldum bunu okurken. aynı şikayetler eşimdede var benim ilgisiz olduğumu söylüyor. ama bende diyorumki bu seni az sevmemle ilgili değil ben onun kadar yoğun tensel temas sarılmalar öpücüklere gelemiyorum daralıyorum yorgun eve geliyorum tek istediğim koltukta uzanıp tv seyretmek yada kitabımı okuyayım oda diğer koltukta uzansın :)) sana önerim dikkatinizi ortak bir yöne çevirip bi aktivitede bulunmak bi arkadas yazmış film seyredin mesela oyun oynayın biz şimdi ps aldık birlikte oynamaya başlıyoruz böylece daha kaliteli vakit geçirip daha yakın olabilirsiniz. ama kendimden biliyorum eşinin seni sevmesiyle ilgili değil bu bende eşimi çok seviyorum ama yapım gereği çok mıçmış değilim ailemde böyle soğuğuz biraz :)))

erkeklerin çoğu böyle canım ilgilerini pek göstermezler
bu sevmedikleri anlamına gelmiyor ama biz kadınlar gibi düşünmüyorlar işte:31:
umarım sen eşine sıkıntını anlatabilirsin :97:

Allah mesut etsin,daha çok yeni evlisin.Bence artık bu kayınvalide yemeklerini azaltmaya çalış.En azından belli günlere düşürsen daha iyi olur.
Bu ziyaretler,eşinde psikolojik baskı yaratıyordur.Şöyle ki,adam işten geliyor,soyunup dökünüp rahat rahat yayılmak varken,anneye gidiliyor.Orada tabii sana yakın olamıyor,ailesinin yanında mesafeli davranmak zorunda kalıyor.Bu da bir şekilde şartlanma getiriyor.Eve dönünce pili bitmiş oluyor,kendi rahatına düşüyor.
Halbuki yemeği evinizde başbaşa yeseniz,iki sohbet edersiniz,bakışır,gülüşürsünüz,şakalaşırsınız,belki masayı birlikte toplarsınız.
Bu yemek meselesini kayınvaldenle tatlılıkla konuş.Annecim,siz de yoruluyorsunuz,zahmet etmeyin,biz zaten fazla birşey yemiyoruz,oğlunuz da yorgun geliyor gibi sebepler söyleyebilirsin.Veya önceden haber ver,oğlunuza karnıyarık yaptım,bu akşam gelemeyeceğiz,buyrun bakın size de getirdim,güzel olmuş mu gibi...Can sıkıntısından yemek yapıyorum,çok özeniyorum dersin."Sen yemek yapma" diyemez herhalde:)
Bir de alternatif olarak,sabahları ve kahvaltıyı değerlendirmeni tavsiye ederim.

Merhaba ben 7 aylık evliyim ve sorunum daha doğrusu kafama taktığım bişey var istediğim ilgiyi görememem..Eşim işten gelir kvalidemlere ineriz.Sonra evimize çıkarız.Kahve içer.Tv izlerknde uyur kalır.Ben sap.Yorgun oluyomuşş..Ne biliyim insan sıkı fıkı olur.Ben elini tuttuğumda tutulur..Sanki 5 10 senelik evli gibi hissediyorum kendimi..beni çok seviyor bende onu.Anlayışlı da..Çok düşünür beni.Sevmediğinden beğenmediğinden değil.Ama Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama birazcık ilgiyi de hakettiğimi düşünüyorum..:50::50::50:

bence etken kaynana faktörü her aksam gitmeyin ara ara evde kalıp birbirinizle zaman gecırmeye calıssanız iyi olur sanırım

Bende bu aralar bu mod'dayim yanliz degilsn bizde 10 aylik evliyz. Benm askbocugum kiziyo bama hep boyle seyler dusundugum icin. Halbiyse adam cok ilgili ama benim gozum doymuyo iste :9:
Gel hit akilliyim galiba baznde ben soguk duruyorum gidip geliyo aklim.
Askm bana zten hep der hava durumu gibisin :)) bugn acik hava gunesli bazende karabulutlu oluyorum :1:

canım sanki eşimi dinliyor gibi oldum bunu okurken. aynı şikayetler eşimdede var benim ilgisiz olduğumu söylüyor. ama bende diyorumki bu seni az sevmemle ilgili değil ben onun kadar yoğun tensel temas sarılmalar öpücüklere gelemiyorum daralıyorum yorgun eve geliyorum tek istediğim koltukta uzanıp tv seyretmek yada kitabımı okuyayım oda diğer koltukta uzansın :)) sana önerim dikkatinizi ortak bir yöne çevirip bi aktivitede bulunmak bi arkadas yazmış film seyredin mesela oyun oynayın biz şimdi ps aldık birlikte oynamaya başlıyoruz böylece daha kaliteli vakit geçirip daha yakın olabilirsiniz. ama kendimden biliyorum eşinin seni sevmesiyle ilgili değil bu bende eşimi çok seviyorum ama yapım gereği çok mıçmış değilim ailemde böyle soğuğuz biraz :)))

aynı benim koca ya

bir bende var sanıyodum....akşam işten gelir yemeğini yer doğru pc başına..bide bana hep dizi izliyosun der üste çıkar yanıma gelimyo..oyun oynayacam die..ya uyur yada bilgisayarda oyun oynar...söleyincede eee sen hep dizi izliyosun ondan ben pc ye geiyorum der...yalancı ya sinir ediyo beni..daha ben sofradan kalkmadan oturur biligsayırn başına ama ben suçluyum...ya kitap okuyomuşum ya dizi izliyomuşum...giderim öperim falan dur bi der...sinir ediyo beni sinir...ne olacak sonumuz bilmem

Neden sürekli kayınvalidede yemek yeniyor...

Senet mi imzaladınız evlenirken...

Kendinize ait bir düzen kurun öncelikle...

Evlenirken o şekilde anlaştıysan ya da eşin baskı kuruyorsa bişey diyemem ama öncelikle bunu aşmanız gerekiyor... orda da yiyeceğiniz günler olur mutlaka ama bir mutfağa 2 kadın fazla...

Hazırlarsın yemeklerini, gelmesine yakın sofra kurulur oh missss...

Arkasına da çay...

Sohbet konusu çıkar artık o kadar saatte :71:

Sevgiler...
İki kadın olmuyo ki :) O yapıyo yemekleri genellikle ben arasıra yapıyorum...Böyle olunca içimden gelmiyo yemek yapmak diyelim:)
Zorlamıyo kesinlikle eşim...Öyle olması gerek şimdilik yavaş yavaş değişecek bu durum iş bulmamla beraber inşallah..

bana kızacaksınız belkı ama bende sorun var sanırım eşimi acaip severım sayarım guvenırım ama sizin dediğiniz gibi olsun ıstıyorum bazen okdr cok oynasıyorkı benımle cok yoruluyorum aslında onu anlamak lazım ben kocam eve gelmeden uyuyp kalıyorum bazen o uyandırır benı severken bazen usulca yatsın uyusun isterım herhalde ilişkiler birbirini tamamlarya bizlerde öyleyız

Niye kızayım cnm :)Sizde çok ilgiden sıkılmışsınız doğal olarak..Çoğu da sıkar insanı tabi..Dozunda olmalı bence herşey..

Evet kesinlikle Eşimde senin verdiğin tepkileri veriyor ve aynı söylemleri oluyor.:9::9::9:O da yorgun geliyor,daralıyor..Seyrediyoeuz film vs aktivitelerimiz oluyor tabi...Ben de çalışsam ilgi beklenti de bu kadar olmayacak diye sanıyorum..

Kayınvalideniz yalnız mı yaşıyor?

Eşiniz ve sizin başbaşa kalması gerekiyor,biraz sosyal olmak kendinize vakit ayırmak size yeter diye düşünüyorum,maddi yönden iyiyseniz haftasonları bazen dışarı çıkın kahvaltınızı dışarda yapın ayda bir,
gece matinesine gidin(sinema),hayatı doya doya yaşamanız gereken bir dönemdesiniz hazır çocuk yokken tadını çıkarmalısınız bence.Bende 2 yıllık evliyim ve çok şükür eşimle doya doya yaşarım herşeyi henüz çocuk ta düşünmüyoruz.
Yorgunluk ilgisizlik bahanesi olmamalı herkes çalışıyor ve de yoruluyor ama eşiniz belki yapı gereği öyledir.
umarım istediğiniz sonuca ulaşırsınız...

Allah mesut etsin,daha çok yeni evlisin.Bence artık bu kayınvalide yemeklerini azaltmaya çalış.En azından belli günlere düşürsen daha iyi olur.
Bu ziyaretler,eşinde psikolojik baskı yaratıyordur.Şöyle ki,adam işten geliyor,soyunup dökünüp rahat rahat yayılmak varken,anneye gidiliyor.Orada tabii sana yakın olamıyor,ailesinin yanında mesafeli davranmak zorunda kalıyor.Bu da bir şekilde şartlanma getiriyor.Eve dönünce pili bitmiş oluyor,kendi rahatına düşüyor.
Halbuki yemeği evinizde başbaşa yeseniz,iki sohbet edersiniz,bakışır,gülüşürsünüz,şakalaşırsınız,belki masayı birlikte toplarsınız.
Bu yemek meselesini kayınvaldenle tatlılıkla konuş.Annecim,siz de yoruluyorsunuz,zahmet etmeyin,biz zaten fazla birşey yemiyoruz,oğlunuz da yorgun geliyor gibi sebepler söyleyebilirsin.Veya önceden haber ver,oğlunuza karnıyarık yaptım,bu akşam gelemeyeceğiz,buyrun bakın size de getirdim,güzel olmuş mu gibi...Can sıkıntısından yemek yapıyorum,çok özeniyorum dersin."Sen yemek yapma" diyemez herhalde:)
Bir de alternatif olarak,sabahları ve kahvaltıyı değerlendirmeni tavsiye ederim.

Tşk cnm..Bu dediklerin minumum etki oluşturur bence ..Başbaşa yediğimiz zamanlarda oluyor.Ayrı yemek yesek de onun tavırlarının değişeceğini snmıyorum..Kvalide 57 babası 73 yaşında birazda babsının hatırına iniyorum..Yemez adam yedirir o hesap..Yeme konusunu ancak çalışırsam rayına koyarım yada başka bi yere taşınırsam(keşke) ...

aynı benim koca ya

bir bende var sanıyodum....akşam işten gelir yemeğini yer doğru pc başına..bide bana hep dizi izliyosun der üste çıkar yanıma gelimyo..oyun oynayacam die..ya uyur yada bilgisayarda oyun oynar...söleyincede eee sen hep dizi izliyosun ondan ben pc ye geiyorum der...yalancı ya sinir ediyo beni..daha ben sofradan kalkmadan oturur biligsayırn başına ama ben suçluyum...ya kitap okuyomuşum ya dizi izliyomuşum...giderim öperim falan dur bi der...sinir ediyo beni sinir...ne olacak sonumuz bilmem

Tupukcum hiç yanaşmıcaksın bunlara..Bugün mesela işten geldi geç geldiği zaman beraber yeriz..İşte hazırladım yedi falan..Sonra huyunu bildiğimden dedim akşam ütüyü yapayım dedim..Neyse dedi üşüdüm gibi üzerime bişey getirsene getirdim..Hadi gel beraber uzanalım dedi işim var dedim ütü..Akşama kadar yapsaydın şimdi beraber uzanalım falan..Dedim sen rahat uzan diye iş yapıcam dedim daralıyosun ya dedim :9::9:Yok dedi neyse biraz uzandım yanına sora uyuyup kaldı kalktım yanından yaptım ütüyü :1::1:
Duruma alışıp aksi şeyleri yapmk gerekiyo bazen..

Kayınvalideniz yalnız mı yaşıyor?

Eşiniz ve sizin başbaşa kalması gerekiyor,biraz sosyal olmak kendinize vakit ayırmak size yeter diye düşünüyorum,maddi yönden iyiyseniz haftasonları bazen dışarı çıkın kahvaltınızı dışarda yapın ayda bir,
gece matinesine gidin(sinema),hayatı doya doya yaşamanız gereken bir dönemdesiniz hazır çocuk yokken tadını çıkarmalısınız bence.Bende 2 yıllık evliyim ve çok şükür eşimle doya doya yaşarım herşeyi henüz çocuk ta düşünmüyoruz.
Yorgunluk ilgisizlik bahanesi olmamalı herkes çalışıyor ve de yoruluyor ama eşiniz belki yapı gereği öyledir.
umarım istediğiniz sonuca ulaşırsınız...

Yok Cnm yalnız yaşamıyor kpederimle...sırf yemekte beraberz akşamları ..Bide gün içerisinde inerim 1 2 kez..Bizim burada sinema salonu yok :)Ama çıkarız yüürüz bazen yemek yeriz dışarıda büyük bi şehir olmadığı içinde gezilecek dolaşılacak yerlerde cadde .sokak ve çarşılardan ibaret oluyor..
yorgunluk kesinlikle etkili ama dediğiniz gibi bi bahane değil.Yapı ile alakalı .Tşk..bakıcaz artık:3::3:

Son düzenleme:
Back
X