Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ohaa film gibi şok geçiriyorum.. Bence bir an once kurtul o ses kayıtları fln hala onun elindeyse seni karalar ay cok kötü yaa sende cok fenaymıssın valla seytanın aklına gelmez
en gec ailesiyle seni tanisitirirken abisiyle karsilastiginda, erkek arkadasina aciklamalisin bence.
"bu senin abin mi?" diye sasirip "ben bununla birlikteydim ayrildim, evliymis cünkü" diyebilirsin.
yada dürüstce anlat olanlari. ben dogrulari anlatmandan yanayim.
Sana bu ilişkiden hayır gelmez canım.Hangi adam öğrendiğinde ağabeyinin sevgilisiyle evlenmek isterki? Onun için ileride daha çok acı çekmektense bu ilişkiyi bitir derim çünkü en mantıklısı bu hakkında hayırlısı olsun.
SugarPlumFairy, intikam alicam derken zararli cikmissin. Bende yillar once eski sevgilimden boynuzu yedikten sonra gittim onu en yakin arkadasiyla cikmaya basladim sonrada olan bana oldu
Bu intikam isleri saglam isler degil guzelim..
Gel gelelim eski sevgilinin kardesine, sen daha once bu cocukla tanismismiydin? yani sonucunda bilmiyordum filan ayaklarina yatabilirsin eger is ciddiye binerse ama eski sevgilin napar inan tahmin bile edemiyorum. Ya sizi rahat birakmaz yada karisiyla biseyleri bozmamak icin susar.
Masallah bu hikayede aski memnu'yu gecmis
1. Tamamen butun gercekleri anlaticaksin abisi anlatmadan intikan kismiyla birlikte.
2. Daha once dedigim gibi ben sizin kardes oldugunuzu bilmiyordum ama evet basimdan boyle boyle bir olay gecti dersin. Kendini magdur gibi gosterebilirsin. Eminim adam anlayisla karsilar. Mesaj ve telefon kayitlarinida bence anlat. evet yaptim de ama sizin kardes oldugunuz aklimin ucundan bile gecmezdi vs. vs.
Bir an once bu isi sonlandirmaya bak sonucunda deli divane asik degilsen dertsiz basina dert alma derim. Hayirlisi olsun