• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları İkea bebek karyolasi

UMUDUM_34

Bekle..Bekle...Hiç Pes Edermiyiz?
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2013
1.783
1.792
133
Mrb anneler.
Besik arayisindayim.netten bakiyorum simdilik fikir olsun diye.
İkeanin besikleri cok hosuma gitti.cibinlikli falan yapinca cok daha guzel olur diye dusunuyorum.hem bi serisinde ilk trabzani cikariliyo ve brbek buyuyuncede yatabiliyo.
Park yataklarada bakiyorum ama hosuma gitmedi goruntu olarak.bazi yerlerdede okudum yatiramadik cocugumuzu sevmedi demisler.
İci karanlik gibi sıkılir cocuk huysuzlanir gibime geliyo.
Siz ne dusunuyosunuz.
Hangisi sizce.

Biz de bebek karyolasını ve yatağını İKEA'dan aldık. Ucuz, sağlıklı, estetik... Yıllarca kullansın diye bir düşünceniz yoksa, bence almayı düşünebilirsiniz. Yatak olarak sünger ve türevlerini sağlıklı bulmadığım için yaylı olanını aldık. Park yatakları ben de sevmiyorum, kuyu gibi geliyor.

Ikea' yı ben de tercih edeceğim. Karyola, vyssa somnatt bebek yatağı, alt değiştirme+komodin, gardrob, çarşaf, alt değiştirme pedi+kılıfı, alt değiştirme kapları kesin olarak alacağım ürünler.

Ayrıca bir park yatak da almayı düşünüyorum, ev içinde farklı alanlarda park yatağı kullanacağım, ya da annemlerin evine kuracağım.

Bebek beşiğinin sallanma fonksiyonunun gerekli olmadığını düşünenlerdenim.

E bebekte ikeanin besiklerinin ayni modelini buldum ama sadece sitesinde.magazasinda bilursam gidip bakicam.hem daha ucuzdu hemde sallanabilir ozelligi var.
Nik atmayi bilmiyorum ama sizlerde bi bakin isterseniz.boyasiz cam agacindan diye geciyo

Back
X