Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyalarıikea henvisk beşik mi gulliver beşik mi
Henviks aldım ben. Ama daha kullanmadığım için bebiş gelmediğinden birşey diyemiceğim.ikisinin farkı ne ki başları kapalı olmasımı. Eğer sadece oysa ucuz olanı alın. Nasıl olsa yan koruma mecbur alıyorsunuz.
Yok henüz almadım hemşerim :) ama onun kenarı açılmıyor ya bazı çocuklar tırmanıyormuş aşağı seviyesinden o yüzden kenarı açılsın istedim ama gorunuş ? Of çocuk doğmadan karar versem iyi olacak :)
Yok henüz almadım hemşerim :) ama onun kenarı açılmıyor ya bazı çocuklar tırmanıyormuş aşağı seviyesinden o yüzden kenarı açılsın istedim ama gorunuş ? Of çocuk doğmadan karar versem iyi olacak :)
Aldığınızın üzerinden 1 sene geçmiş memnun musunuz bir sıkıntı yaşadınız mı acaba bende beşik için arayıştayım istediğim beşik bu sağlamlığına güvenebilir. Miyim acaba