Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ikea henvisk beşik mi gulliver beşik mi

Siyetem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2013
4.452
3.237
248
kullananlar olumlu olumsuz düşüncelerini yazabilir mi
1.henvisk PE288944.webp

2. gulliver$PE185759.webp

Henviks aldım ben. Ama daha kullanmadığım için bebiş gelmediğinden birşey diyemiceğim.ikisinin farkı ne ki başları kapalı olmasımı. Eğer sadece oysa ucuz olanı alın. Nasıl olsa yan koruma mecbur alıyorsunuz.

wp_ss_20170123_0004.webp gulliverin bi kenarının çıkabiliyor olması artı özelliği ama görüntü olarak dört bir yanın parmaklık olmasından hoşlanmıyorum

Ay bende Arsin'liyim :KK19: bende çok kararsızdım ama bugün eşimle hensvık'e karar verdik daha şık duruyor. Siz aldınız mı ?
Yok henüz almadım hemşerim :) ama onun kenarı açılmıyor ya bazı çocuklar tırmanıyormuş aşağı seviyesinden o yüzden kenarı açılsın istedim ama gorunuş ? Of çocuk doğmadan karar versem iyi olacak :)

Yok henüz almadım hemşerim :) ama onun kenarı açılmıyor ya bazı çocuklar tırmanıyormuş aşağı seviyesinden o yüzden kenarı açılsın istedim ama gorunuş ? Of çocuk doğmadan karar versem iyi olacak :)

Hadi yaa bak benimde kafam karıştı şimdi zaten yeterince karışıktıo_O başka hangisi var aklında ?

Ay bende Arsin'liyim :KK19: bende çok kararsızdım ama bugün eşimle hensvık'e karar verdik daha şık duruyor. Siz aldınız mı ?

Aldığınızın üzerinden 1 sene geçmiş memnun musunuz bir sıkıntı yaşadınız mı acaba bende beşik için arayıştayım istediğim beşik bu sağlamlığına güvenebilir. Miyim acaba

Back
X