Bebek İkinci El ikea karyola yatak nevresim tk hepsi 150tl

ozlemoztepe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2007
148
0
96
38
İzmir
ikeadan alınmıştır 6 ay kullanıldı şuanda kilerde paketlenmiş demonte haldedir.çizik vuruk yıpranma yoktur.

karyola (hensvik)ile ilgili geniş bilgi ikeanın sitesinde mevcuttur.
yanında yıne ikeadan alınmış
lastikli pembe çarşaf
alez
basucu koruyucu
bebek yorganı
bebek yastıgı
bebek yatagı
nevresim tak(pembe) verilecektir.toplam hepsi 150 tldir izmir içi elden teslim kargo alıcıya aittir.

Eki Görüntüle 1122879

mrb canım bu beşık dogumdan ıtıbaren kullanılabılıyor mu..pembe nevresim ve carsaf harıc fiyat ne olur?

doğumdan itibaren kulanabilirsin dönmeye hareketlenmeye baslamadan ilk yuksek kademesi var fazla eğilmemen için yataga
sonra ikinci kademe dönmeye ve ayaklanmaya baslayınca içine oyuncak atıp oyalanmasını da saglarsın içi geniş.benimki deli gibi yatıyor bebekliğinden beri su an tek kişilk bazada 3,5 yasında ayak ucunda basını görüom sabahları:)
100 tl diyebilirm cnm izmirde misin
bu arada yatak ve alez için biri ile temastayım diğerleri satısta hala

Son düzenleme:
doğumdan itibaren kulanabilirsin dönmeye hareketlenmeye baslamadan ilk yuksek kademesi var fazla eğilmemen için yataga
sonra ikinci kademe dönmeye ve ayaklanmaya baslayınca içine oyuncak atıp oyalanmasını da saglarsın içi geniş.benimki deli gibi yatıyor bebekliğinden beri su an tek kişilk bazada 3,5 yasında ayak ucunda basını görüom sabahları:)
100 tl diyebilirm cnm izmirde misin
bu arada yatak ve alez için biri ile temastayım diğerleri satısta hala

canım benim de ilgilendiğim yatak ve alez ilk etapta.temasta oldugun kısı almazsa tekrar konusalım o zaman.ben kastamonudayım.yazlıgımız ıcın dusundum.eylul-ocak arası yanı 5 ay kullanmayı dusunuyorum..

yatak ve alezi almak isteyen var görüşüyorum
sadece karyolayı verebilirim uzgunum fiyatta yardımcı olmaya calısırım

tamam canım tek karyolanın fiyatı nedir?yatak da olsa iyi olur cunku aynı olcude yatak bulabılır mıyım bılmıyorum..görüştüğün kişi kararını verınce yıne yazarsın olmazsa.

tamam canım tek karyolanın fiyatı nedir?yatak da olsa iyi olur cunku aynı olcude yatak bulabılır mıyım bılmıyorum..görüştüğün kişi kararını verınce yıne yazarsın olmazsa.

tek karyola 100 tl ikeada yatagını bulabilirsin yıne kesin aksama doğru hbr veririm yatak için

Back
X