• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki ara bi sıkıntı

eşiniz gereksiz gurur yapmış sanki.ne var ki bunda canıma minnet demesi lazım bence:KK49:
ama bence..
eşiniz genel olarak böyle şeyleri fazla sorun eden eve ondan habersiz bişey alınmasını hoş karsilamayan yapıda biriyse,
ben ödeyeceğim ben ödeyeceğim diye değil
böyle bir kolaylık sağladılar aylık 45 yada neyse " öderiz" deseydiniz.
ben çok dikkat ederim böyle şeylere mesela.
mesele bir kelime farkı değil
biz bir aileyiz bizim paramız bizim evimiz v.s anlatabildim mi?
ben çalışmıyorum su an esim kendine bişey alacak olsa alalım olur mu der.
bu bir değer göstergesidir.yoksa bende biliyorum para adamın parası.
önce eşinizle konuşun sonra ablanizla bana kalırsa.umarım en kısa surede tatlıya baglarsınız:)

Eşim, ailesinden maddi destek alarak bir şey alacak olsa bana sormasını isterim. Kendi kazandığı ile alsa yine bir nebze idare ederim ama dediğim gibi başkası da para verecekse mutlaka onayım olmalı. Bu yüzden eşini haklı buldum.

Esiniz dusunecegim demis bekleyin dusunsun nedir bu emrivaki.
Parasini ben oduyorum havasina girmissiniz hersey param var ben yaparimla olmuyor gormus oldunuz.

Yok,lavabonun altindaki dolapta duruyor deposu vssi. Normal muslugun yanina ek bir musluk daha koyuluyormus,bakarak yaptim ben de. Aslinda gozum daire kapisinin girisindeki vanaya takilan aritmalarda. O zaman banyo suyu da aritmadan gecmis oluyor daha saglikli. Kendi evime onu dusunuyorum. Ama tabii ona servis sart

O bahsettiğiniz daire kapısına takılanlar içme suyu vermiyor. Suda ki kireci önlüyor. Banyo yaparken çamaşır yıkarken koku ve kireç olmamasını sağlıyor o makimadan içme suyu alamazsınız. Onu ayrı taktırmanız gerekiyor :)
Anladım szin sistemi o da kullanışlı güzel bir sistem. Bağlantıyı yapmış olduğunuz için de tebrik ederim,biz çözebilen eleman zor buluyoruz :))
Peki deliği nasıl açtınız tezgahta ek musluk için?

O bahsettiğiniz daire kapısına takılanlar içme suyu vermiyor. Suda ki kireci önlüyor. Banyo yaparken çamaşır yıkarken koku ve kireç olmamasını sağlıyor o makimadan içme suyu alamazsınız. Onu ayrı taktırmanız gerekiyor :)
Anladım szin sistemi o da kullanışlı güzel bir sistem. Bağlantıyı yapmış olduğunuz için de tebrik ederim,biz çözebilen eleman zor buluyoruz :))
Peki deliği nasıl açtınız tezgahta ek musluk için?
Ya icmesem de olur benim bir ekstra sorunum da banyo yaptigimiz sudan emin olamamak. Caydanligin ici tortu kaplaniyor hemen iki gunde. O suyla yikaniyorum dusuncesi rahatsiz ediyor aslinda. İcme suyuna ayri birsey yaptirmam lazim haklisiniz.

Deligi matkap aciyor ya,30 saniye bile surmedi inanin. Azicik tamirci gibiyim galiba. Tamamen mesleki bir durum ama matkap kullanmak zor degildir pek. Evde olunca kullaniliyor.

Ya icmesem de olur benim bir ekstra sorunum da banyo yaptigimiz sudan emin olamamak. Caydanligin ici tortu kaplaniyor hemen iki gunde. O suyla yikaniyorum dusuncesi rahatsiz ediyor aslinda. İcme suyuna ayri birsey yaptirmam lazim haklisiniz.

Deligi matkap aciyor ya,30 saniye bile surmedi inanin. Azicik tamirci gibiyim galiba. Tamamen mesleki bir durum ama matkap kullanmak zor degildir pek. Evde olunca kullaniliyor.

Valla helal olsun ya :)) sizi bizim iş yerine götürmek lazım örnek olarak elemanlara :)))
Çaya arıtma suyu kullanabilirsiniz kireçden dolayı oluyor o torkular. Çamaşırda ki beyazlık da kireçten onu çözebilen şey ise yumuşatma sistemi.
Ben kendi evim değil diye taktıramıyorum malesef yer de yok..
yoksa inanılmaz kullanışlı birşey.

Valla helal olsun ya :)) sizi bizim iş yerine götürmek lazım örnek olarak elemanlara :)))
Çaya arıtma suyu kullanabilirsiniz kireçden dolayı oluyor o torkular. Çamaşırda ki beyazlık da kireçten onu çözebilen şey ise yumuşatma sistemi.
Ben kendi evim değil diye taktıramıyorum malesef yer de yok..
yoksa inanılmaz kullanışlı birşey.
;) elektrik isinden de anlarim avize falan takarim hhhahahaha. Sagolun.
Kendi evinize gecmek kismet olur insallah. Bebisiniz dogunca mutlu mesut. O zaman yaptirirsiniz. Olup olacagi 1000 lira aslinda,hem icme hem kullanma suyu icin aritma. Mis gibi olur valla.

:KK66: elektrik isinden de anlarim avize falan takarim hhhahahaha. Sagolun.
Kendi evinize gecmek kismet olur insallah. Bebisiniz dogunca mutlu mesut. O zaman yaptirirsiniz. Olup olacagi 1000 lira aslinda,hem icme hem kullanma suyu icin aritma. Mis gibi olur valla.

Çok teşekkür ederim,amin inşallah :))
Evet fiyatlar internette uygun ve hepsi de aynı aslında. Ama alırken,yumuşatma sistemini gelip monte edicek ve bilgi vericek birini yönlendirecek bir yerden almanızı tavsiye ediyorum.
:KK68:

Back
X