iki arada bir deredemı kalıyor yanlış mı yapıyorum

ben bir dururmu anlamakta güçlük çekiyorum...sevgilisi diyeceğiniz kız ilerde nişanlısı olabilir,eşi olabilir...
çocuk kendisi bu kızı hayatında ciddi bir yerde görüyor ki sözlerini kaale alıyor, neden bu kadar muhalefet olunuyor ki anlamadım..
çocuğu tanımıyoruz, kızı tanımıyoruz, aileyi tanımıyoruz...sadece kızcağızın sölediği sözlerle yola çıkıyoruz hepimiz...
ailesini dinlese kızı dinlemese bu defada ailesini dinliyor seni kaale almıyor bu ilerde ana kuzusu olur, ondan hayır gelmez diye söylersiniz....:47:

aynen canım tam olarakta bunu dile gitirdim bende bazı kadınlar ne istediğini bilmıyor ilginç

aynen canım tam olarakta bunu dile gitirdim bende bazı kadınlar ne istediğini bilmıyor ilginç

hayatım ben yaklaşık 6 seneden beri bu forumdayım bu yeni nicim msn hatası yüzünden kullanım dışı oldu..

özellikle bu forumda bir bayan grubu var, karşıdaki insana sadece muhalefet için, onun sanki moralini tamamen çökertmek, kötü haber telalcısı gibi,büyük büyük konuşuyorlar...
bende anlamıyorum buraya konu açan insanlar gerçekten bir çaresiz durumda kalıyor ki yabancı birilerinden fikir almak istiyorlar ve bir soru soruyorlar, ama yazanlara dikkat et senin sorunun cevabı olmuyor onların sana söylemek istediği ters ters cevaplar oluyor...:41:
anlamıyorum insan negatif bir fikrini bile söyleyecekse belli kelimelerle dile getirirr...bunlar bodoslama hesap soruyorlar...:52:

hayatım ben yaklaşık 6 seneden beri bu forumdayım bu yeni nicim msn hatası yüzünden kullanım dışı oldu..

özellikle bu forumda bir bayan grubu var, karşıdaki insana sadece muhalefet için, onun sanki moralini tamamen çökertmek, kötü haber telalcısı gibi,büyük büyük konuşuyorlar...
bende anlamıyorum buraya konu açan insanlar gerçekten bir çaresiz durumda kalıyor ki yabancı birilerinden fikir almak istiyorlar ve bir soru soruyorlar, ama yazanlara dikkat et senin sorunun cevabı olmuyor onların sana söylemek istediği ters ters cevaplar oluyor...:41:
anlamıyorum insan negatif bir fikrini bile söyleyecekse belli kelimelerle dile getirirr...bunlar bodoslama hesap soruyorlar...:52:

onlar mutsuz sevgısız eşlerı yada sevgılılerı kendılerını değil ailesını dinlemiş terkedılmış kendısı için hiç bir caba harcanmamış insanlar özellıkle her konuya yorum yapan bır bayan var sasırıyorum kendısıne ne nekadar acımasız önyargılı

sevgilimin işsiz kaldığını yazmıştım mart ayında kendısı için yedek subaylık başvurusunda bulunmuştum ve olumlu cevap çıktı sınava girme hakkı tanındı.Sorun nerede diyeceksınız ailesınde istemıyorlar gitmesini olmaz deyp kapatıyorlar konuyu tamam haklılar zor meslek helekı jandarmalık ama altı üstü bır sınav daha kaç tane aşaması var daha ne belli olucağı ama olmaz diyorlar sevgilim arada kaldı ailesınede hak verıyor ama banada olmaz diyemıyor ama ben hayır gidiceksin diyorum ne yapıcagımı sasırdım gidicem ama geldığımde ailem benımle konuşmıcak ben ne yapıcam deyıp duruyor bencıllık mı yapıyorum tamam hep kırsal alanda doğuda ateş altında olucaz ama benım onunla gidicek olan o zorlukları yaşayan ne yapalım bız hangı yola başvuralım bugün 1 de alıcak bıletını hem jandarma subaylığı ile ilgili bılgısı olan varmı bu karısık zamanda zor asker olmak ama kapı arıyoruz kendımıze....

nasıl olur da "hayır gidiceksin" diye ısrar edebiliyorsunuz?
biz sevgilimle 3 yıldır çıkıyoruz ona rağmen zorunlu hizmet için yüksekova çıktığında ne git ne gitme diyemedim, keza ailesi de öyle. kendi kararı, kendi hayatı sonuçta. gözünü kararttı ve gitti. ancak o oradayken ne yaşadığımızı bir ben, bir o bilir. bir yere kadar sevdiğin kişinin hayatına müdahale edebilirsin, ama senin yaptığın çok fazla. ayrıca bırak da istediği mesleği kendi seçsin, şunu olucaksın denir mi bu ne cüret anlamadım valla. ayrıca ailesine katılıyorum ben, evet çok kutsal bir meslek gözününü karartıp yapabilenlere saygım sonsuz, ancak ben de hayati tehlikesi bulunan bir mesleği seçmemesini isterdim. ki kaldı ki siz ısrar ediyorsunuz, şaşılacak şey vallahi.

ayrıca kendi istiyor diye çevirmeyin hiç bu mesajınızda kendisi için siz başvuruda bulunmuşsunuz. ne kadar kötü sevgiliniz için, para getireyim de canım önemli değil diye düşünüyordur heralde. ateş altında olucaz diyorsunuz, ama siz sadece bekleyeceksiniz, o stresi çeken sevgiliniz olacak, burada birçok insan ne kadar zor olduğunu söylemiş, ki ben de sevgilim memur olarak gittiği halde ondan haber alamamak, gazeteleri takip etmek, hergün olayların çıkması nedir bilirim. hiç öyle gideriz ne olucak ki demeyin, ileride başınıza gelince görürsünüz ne olduğunu. ayrıca ailesine, yazdığınız yorumlardan sonra %100 hak verdim, bence kesinlikle bencillik yapıyorsunuz, benim oğlumun sevgilisi oğluma asker ol diye ısrar edicek, üstelik 2 tane okul bitirmiş işten yeni çıkmış ve yeni bir iş bulma imkanı varken doğuda ateş altında hayatını riske etmesini isteyecek para kazanması için, kusura bakmayın ama ben paralardım o kızı.

Son düzenleme:
anne baba işte canım dayanamıyorlar oğullarına ama coğulları bunalımda suan çaresız güvenıne yitirdı buna anlamak istemıyorlar 2 ünv mezunu kendısı ve yenu issiz kaldı

Ben biraz geç görmüşüm cevabı o arada coşmuş ortam :37:

Şimdi ailesi iki ünv mezunu elbet bir iş bulur diye asker psikolojisine sokmak istemiyorlar kendilerince haklılar elbette.

Ama sizde işi gücü olsun yiyeceğimiz ekmek belli olsun diye düşünüyorsunuz.

Valla iki tarafta haklı ama ortada kalmış sevgilin galiba ona da yazık .

Eğitimi var ise er geç layıkı bir iş bulacaktır bir de herkes her işi yapamaz..

Tarzı yaşantısı hayata bakışı uygun mu acaba bu mesleğe?

Sevgilin umursamaz bir tip mi peki,yani hani ben başvurdum demişsin ya ordan biraz tedirgin oldum.

Koşturmaz mı sınavlar,işler falan sana mı yüklendi bu işler ?

Söz sahibi olmaya gelince bazen sevgili daha fazla etkili oluyor insanın hayatında,bir de aile dediğimiz şey hem annebaba hem eş koca değil midir ?

Ben biraz geç görmüşüm cevabı o arada coşmuş ortam :37:

Şimdi ailesi iki ünv mezunu elbet bir iş bulur diye asker psikolojisine sokmak istemiyorlar kendilerince haklılar elbette.

Ama sizde işi gücü olsun yiyeceğimiz ekmek belli olsun diye düşünüyorsunuz.

Valla iki tarafta haklı ama ortada kalmış sevgilin galiba ona da yazık .

Eğitimi var ise er geç layıkı bir iş bulacaktır bir de herkes her işi yapamaz..

Tarzı yaşantısı hayata bakışı uygun mu acaba bu mesleğe?

Sevgilin umursamaz bir tip mi peki,yani hani ben başvurdum demişsin ya ordan biraz tedirgin oldum.

Koşturmaz mı sınavlar,işler falan sana mı yüklendi bu işler ?

Söz sahibi olmaya gelince bazen sevgili daha fazla etkili oluyor insanın hayatında,bir de aile dediğimiz şey hem annebaba hem eş koca değil midir ?

yok canım başvurur koşturur ama her bilgisayar başında olduğumdan rica eder bende yaparım onun istediği bir şeydı buda zaten

Back
X