Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
öyle de işte olur dedim ya şimdi sözümden dönmüş olmak zor geliyor... bi de keman alacağım yer keşke eskileri alıyor olsa o zaman bunu söylemek kolay olur benim için, internetten satmak zaman alabilir :/
haklısın birden al senin olsun demek kolay mı, ama şimdi arkadaşımın gözünde cimri olmaktan da korkuyorum yalan da söyleyemiyorum, doğru söylemem kalbini kırmamam ve cimri gözükmemem lazım :44:
nasıl olacak bilmiyorum
baştan veremem deseydin başın ağrımazdı. arkadaşına kuzen yada yeğen yada ne bileyim bir akrabanızın keman dersi almaya başladığını söyle.. olmadı sana keman çalmayı öğreten hocanın durumu iyi olmayan bir öğrencisi olduğunu ona vermek istediğini söyle. yalan söyleyemem diyorsan veremem de olsun bitsin..
baştan veremem deseydin başın ağrımazdı. arkadaşına kuzen yada yeğen yada ne bileyim bir akrabanızın keman dersi almaya başladığını söyle.. olmadı sana keman çalmayı öğreten hocanın durumu iyi olmayan bir öğrencisi olduğunu ona vermek istediğini söyle. yalan söyleyemem diyorsan veremem de olsun bitsin..
galiba çözümü buldum annemin tavsiyesiyle; yeni keman almayı erteliyorum (bu konu unutulana kadar) yeni keman olmazsa eskiyi vermek diye bir sorun da kalmaz... yapmam gereken tek şey beklemek şuan .. herkese çok teşekkürler bana destek oldu sizin yorumlarınız
Bundan sonrası için bence hayır demesini öğrenin ( ben de sizin gibi hayır diyemeyenlerdendim ben öğrendim). Böylece başkası için kendi hayatınızı ertelemek zorunda ya da bahaneler bulmak zorunda kalmazsınız.