• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki arada kaldım emr-i vaki yüzünden!

eskiyi verince yenisini uygun rakama aldım, bütçem kısıtlıydı zaten,iyi oldu dersin zaten doğruyu söyleyeceğin için, için de rahat olur.

Yeni kemanı aldığım yerde eski kemanı getirene çok güzel bir indirim yapıyorlardı ben de verdim, yoksa param yetmeyecekti diyebilirsin.

Bu arada bir keman öyle al senin olsun diyecek kadar basit bir şeyse ablasına bir zahmet para biriktitip keman hediye etsin.

Son düzenleme:
eskiyi verince yenisini uygun rakama aldım, bütçem kısıtlıydı zaten,iyi oldu dersin zaten doğruyu söyleyeceğin için, için de rahat olur.

öyle de işte olur dedim ya şimdi sözümden dönmüş olmak zor geliyor... bi de keman alacağım yer keşke eskileri alıyor olsa o zaman bunu söylemek kolay olur benim için, internetten satmak zaman alabilir :/

Yeni kemanı aldığım yerde eski kemanı getirene çok güzel bir indirim yapıyorlardı ben de verdim, yoksa param yetmeyecekti diyebilirsin.

Bu arada bir keman öyle al senin olsun diyecek kadar basit bir şeyse ablasına bir zahmet para biriktitip keman hediye etsin.

haklısın birden al senin olsun demek kolay mı, ama şimdi arkadaşımın gözünde cimri olmaktan da korkuyorum yalan da söyleyemiyorum, doğru söylemem kalbini kırmamam ve cimri gözükmemem lazım :44:
nasıl olacak bilmiyorum

baştan veremem deseydin başın ağrımazdı. arkadaşına kuzen yada yeğen yada ne bileyim bir akrabanızın keman dersi almaya başladığını söyle.. olmadı sana keman çalmayı öğreten hocanın durumu iyi olmayan bir öğrencisi olduğunu ona vermek istediğini söyle. yalan söyleyemem diyorsan veremem de olsun bitsin..

baştan veremem deseydin başın ağrımazdı. arkadaşına kuzen yada yeğen yada ne bileyim bir akrabanızın keman dersi almaya başladığını söyle.. olmadı sana keman çalmayı öğreten hocanın durumu iyi olmayan bir öğrencisi olduğunu ona vermek istediğini söyle. yalan söyleyemem diyorsan veremem de olsun bitsin..

karakter işte ne o zman hayır diyebilirdim ne de sonradan veremem diyebilirim şu keman elimden çıksa da kurtulsam diyorumm artık...

galiba çözümü buldum annemin tavsiyesiyle; yeni keman almayı erteliyorum (bu konu unutulana kadar) yeni keman olmazsa eskiyi vermek diye bir sorun da kalmaz... yapmam gereken tek şey beklemek şuan .. herkese çok teşekkürler bana destek oldu sizin yorumlarınız

Bundan sonrası için bence hayır demesini öğrenin ( ben de sizin gibi hayır diyemeyenlerdendim ben öğrendim). Böylece başkası için kendi hayatınızı ertelemek zorunda ya da bahaneler bulmak zorunda kalmazsınız.

Back
X