- 26 Temmuz 2018
- 12
- 2
- 86
- 28
- Konu Sahibi Siyahmelek111
-
Bence hiç bir şeye karışmayın. Bırakın kendileri ne anlatır ne anlatmaz onlar bilir. Sonra hem eşinize hem kv görümceye siz kötü olursunuz.Merhaba arkadaşlar bir konuda oldukça kararsızım size fıkır danışmak istiyorum. Evliyim eşimle kız kardesının arası hıc iyi degıl kardeşlik bağı yok eşimin annesi ayrım yapar öyle olunca sohbet falan çok sınırlı gerektikçe neyse görümcem birisiyle görüşüyor ve evlilik teklifi almiş ben kayınvalidemlerdeyken yüzük kutusu çiçekler gördüm tanıdık akraba görümcemle erkek arkadaşını gezerken görmüş herkes her şeyi biliyor ama kimse eşime bısey söylemıyor ( huysuz sinirli birisi değildir gayet ılımlı bı adam) yok gibi davranıyorlar bende görümcemin görüştüğü çocukla ilgili bir şeyler öğrendim kötü şeyler bunu esıme ben anlatmalı mıyım yoksa bekleyeyim esımın ailesi mi anlatsın bılemedım
Görümceniz yetişkin biri değil mi ? Bırakın kimle görüşüyorsa görüşsün hiçbir şeye karışmayın. Kaç yaşında kendisi? Nerden kimden duydunuz çocukla ilgili kötü şeyleri? Yengeme güvenirim ama arkamdan abime bir şeyler anlatsa , sevgilisi var dese , kendisiyle büyük tartışma yaşardık kesin. O yüzden uzak durun,müdahale etmeyin.Merhaba arkadaşlar bir konuda oldukça kararsızım size fıkır danışmak istiyorum. Evliyim eşimle kız kardesının arası hıc iyi degıl kardeşlik bağı yok eşimin annesi ayrım yapar öyle olunca sohbet falan çok sınırlı gerektikçe neyse görümcem birisiyle görüşüyor ve evlilik teklifi almiş ben kayınvalidemlerdeyken yüzük kutusu çiçekler gördüm tanıdık akraba görümcemle erkek arkadaşını gezerken görmüş herkes her şeyi biliyor ama kimse eşime bısey söylemıyor ( huysuz sinirli birisi değildir gayet ılımlı bı adam) yok gibi davranıyorlar bende görümcemin görüştüğü çocukla ilgili bir şeyler öğrendim kötü şeyler bunu esıme ben anlatmalı mıyım yoksa bekleyeyim esımın ailesi mi anlatsın bılemedım
Sadece gördüğün çiçeği yüzük kutusunu söyleyebilirsin ama onun dışında işgüzarlık edip duyduğun kötü şeyleri söyleme zaten eşin dışlanıyo sen eşini doldurmuş olursun eşin de bak söylemiyosak bi bildiğimiz var abim arızalı olur öyledir demiyorum öyle olur ayrıca eşin demeyecek mi sen bana söyleyene kadar işin gücün yok adamı mı araştırdın sana mı kaldı diyeMerhaba arkadaşlar bir konuda oldukça kararsızım size fıkır danışmak istiyorum. Evliyim eşimle kız kardesının arası hıc iyi degıl kardeşlik bağı yok eşimin annesi ayrım yapar öyle olunca sohbet falan çok sınırlı gerektikçe neyse görümcem birisiyle görüşüyor ve evlilik teklifi almiş ben kayınvalidemlerdeyken yüzük kutusu çiçekler gördüm tanıdık akraba görümcemle erkek arkadaşını gezerken görmüş herkes her şeyi biliyor ama kimse eşime bısey söylemıyor ( huysuz sinirli birisi değildir gayet ılımlı bı adam) yok gibi davranıyorlar bende görümcemin görüştüğü çocukla ilgili bir şeyler öğrendim kötü şeyler bunu esıme ben anlatmalı mıyım yoksa bekleyeyim esımın ailesi mi anlatsın bılemedım
eşimle kız kardesının arası hıc iyi degıl kardeşlik bağı yok eşimin annesi ayrım yapar
Şu profildeki bir aile iliskisinde, sizin çıkıp konuşmanız kaale alinmaz, belki de sizin icin kiskaniyor, kötülüğümuzu istiyor bile denilebilir.Teşekkür ederim hepınıze vicdanen bişeyler yapabilir miyiz diye arada çok kalmıştım en iyisi karışmamak
Sizin duyduklarınizi kaale almayacak çünkü sizi zaten ciddiye almıyor sırf bundan karismambılmıyorum bilip bilmediğini ben konuşmak için bir kaç kere davet ettim geri çevirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?