İki arada kalmak

Siyahmelek111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2018
12
2
86
28
Merhaba arkadaşlar bir konuda oldukça kararsızım size fıkır danışmak istiyorum. Evliyim eşimle kız kardesının arası hıc iyi degıl kardeşlik bağı yok eşimin annesi ayrım yapar öyle olunca sohbet falan çok sınırlı gerektikçe neyse görümcem birisiyle görüşüyor ve evlilik teklifi almiş ben kayınvalidemlerdeyken yüzük kutusu çiçekler gördüm tanıdık akraba görümcemle erkek arkadaşını gezerken görmüş herkes her şeyi biliyor ama kimse eşime bısey söylemıyor ( huysuz sinirli birisi değildir gayet ılımlı bı adam) yok gibi davranıyorlar bende görümcemin görüştüğü çocukla ilgili bir şeyler öğrendim kötü şeyler bunu esıme ben anlatmalı mıyım yoksa bekleyeyim esımın ailesi mi anlatsın bılemedım

Bence hiç bir şeye karışmayın. Bırakın kendileri ne anlatır ne anlatmaz onlar bilir. Sonra hem eşinize hem kv görümceye siz kötü olursunuz.

Görümceniz yetişkin biri değil mi ? Bırakın kimle görüşüyorsa görüşsün hiçbir şeye karışmayın. Kaç yaşında kendisi? Nerden kimden duydunuz çocukla ilgili kötü şeyleri? Yengeme güvenirim ama arkamdan abime bir şeyler anlatsa , sevgilisi var dese , kendisiyle büyük tartışma yaşardık kesin. O yüzden uzak durun,müdahale etmeyin.

Sadece gördüğün çiçeği yüzük kutusunu söyleyebilirsin ama onun dışında işgüzarlık edip duyduğun kötü şeyleri söyleme zaten eşin dışlanıyo sen eşini doldurmuş olursun eşin de bak söylemiyosak bi bildiğimiz var abim arızalı olur öyledir demiyorum öyle olur ayrıca eşin demeyecek mi sen bana söyleyene kadar işin gücün yok adamı mı araştırdın sana mı kaldı diye

Kimse kimseye durduk yere bu kadar mesafe koymaz eş dost akraba bilip kardeşi-abisi her ne ise paylaşmıyorsa burada durup düşünülmesi gereken başka sorunlar var demektir. Ve şuan siz veya eşiniz görümcenize ne anlatırsanız anlatın benim anladığım kadarıyla kulaklarını tıkayacak ve o yolda yürümeye devam edecek gibi… umarım evlenilmeyecek kadar kötü şeyler duymamışsınızdır demekten başka bir söz bulamadım…

eşimle kız kardesının arası hıc iyi degıl kardeşlik bağı yok eşimin annesi ayrım yapar

Teşekkür ederim hepınıze vicdanen bişeyler yapabilir miyiz diye arada çok kalmıştım en iyisi karışmamak
Şu profildeki bir aile iliskisinde, sizin çıkıp konuşmanız kaale alinmaz, belki de sizin icin kiskaniyor, kötülüğümuzu istiyor bile denilebilir.

Sizi ve eşinizi bu konudan bu kadar dışlamış olmalarına rağmen sizin kulağınıza gelecek kadar kötü durumlar varsa bu durumları herkes biliyor olmalı. Bence bilmenizi istemiyorlarsa bilmiyormuş gibi yapın.
Nedir bu kötü durumlar? Söylerseniz eşinizi siz doldurmuş olacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…