- 9 Temmuz 2018
- 623
- 776
- 103
- Konu Sahibi YazYagmuru1
-
Sevmediği biri ile samimi olduğu için. Ki o kişiyi samimi olan kişi de sevmiyordu sözde. Buna kızdı ikiyüzlü diye. Kısmen haklı ama şahsen benu ilgilendirmiyor bu durum. Onun tercihi arkasından atıp sonra arkadaş olmak.Sebebi bilmek lazım. Neden araları açıldı ?
aslında arada kalınacak bırsey yok araları ıyı olmayan gorusmek zorunda degıl kı ? ıyı anlasamıyorlar gorusmek ıstemıyorlar gayet normal... yetıskın ınsanlar ellerınden tutup hadı gorusun mu dıyeceksınız nasıl cozeceksınız kı :) gorusmek ıstemedıgım bırıyle aynı ortama benı zorla sokmaya calıssalar fıkrıme ıstegıme saygı duymadıkları ıcın bunu yapan herkese mesafe koyardımMerhaba herkese, biraz hassas ruhlu, düz düşünen bir insan olarak danışmak istediğim bir konu var.
Çok iyi anlaşan 4 li gruptuk, sonra ikisi bozustu. Sözlü savaş değil de, soğuk savaş.
Bir yere gidilecek, biri gidiyorsa diğeri gelmiyor. Biri organizasyon yapıyor öbürünü çağırmıyor. Bu durum bizi yoruyor. Arada kalıyoruz.
Böyle bir durumla hiç karşılaşmadım. 30-40 arası yaşlar. Çok saçma sapan ilişkilere döndü ortam. Kendimizi bu ortamda tuhaf hissediyoruz. Çocuklarımız çok iyi arkadaşlar. İpleri koparmak da olmuyor.
Bir organizasyon yapılmış, herkes katılıyor10 kişilik), sadece küstügü kişi davet edilmiyor. Gün boyu o kişi ile beraber İdik. Aksamki organizasyon a cagirilmamis. Söylesek bir dert, söylemesek ayrı dert.
Çocuklarla kurslar vs de ortak. Bu işi ciddi anlamda sağlıklı bir şekilde çözmek istiyorum.
Koca insanlariz. Çocuğum etkilensin istemiyorum küslüklerden. Ne yapmalıyım?
Not: Dalga geçecekler lütfen yazmasın, işin içinde n çıkamıyorum, moralim bozuk zaten.
Tabiki öyle. Çalıştığımız ortamda herkes organizasyon da, diğeri dislaniyor. Ortamdaki herkes gelmeyenle de samimi. Valla kafam allak bullak,aslında arada kalınacak bırsey yok araları ıyı olmayan gorusmek zorunda degıl kı ? ıyı anlasamıyorlar gorusmek ıstemıyorlar gayet normal... yetıskın ınsanlar ellerınden tutup hadı gorusun mu dıyeceksınız nasıl cozeceksınız kı :) gorusmek ıstemedıgım bırıyle aynı ortama benı zorla sokmaya calıssalar fıkrıme ıstegıme saygı duymadıkları ıcın bunu yapan herkese mesafe koyardım
ıkısınınde aynı ortamda oldugu bır gorusme yapmak zorunda degılsınız yanı aynen boyle devam etsın
sız hepsını cagırmak ıstersenız cagırırsınız herkesı cagırdım x ıde y yıde cagırdım gelebılırsenız sevınırım dersınız gelen gelır gelmeyen gelmez kendılerının bılecegı ıs ...
dıgerını ozellıkle dıslayanların kendı sorunu dıye dusunuyorum kafanızın bu yuzden karısacagı bırsey yok kımsenın etkısınde kalmayın sız bugun kotu olurlar yarın ıyı hıc bellı olmaz sızın kımseyle bır sorununuz yoksa tarafda olmayın herkese esıt olun derım arada kalacak da bırsey yok soyle dusunun kendı akrabalarımızda aılemızde de bırbırıyle gorusmeyen ınsanlar var onlar gorusmuyor dıye bızler uzak duruyormuyuz ? bızı ılgılendırmıyor dımı ... aynen oyle dusununTabiki öyle
Tabiki öyle. Çalıştığımız ortamda herkes organizasyon da, diğeri dislaniyor. Ortamdaki herkes gelmeyenle de samimi. Valla kafam allak bullak,
tamam anladım ben durumuYani gelmem o ortama demiyor diğeri,cagirilmiyor.
önce ikisiyle de konuyu ayrı ayrı sakince, kızıştırmadan konuşup gerçek sorunu anlamaya çalışıp yumuşatsanız sonra da kalabalık olmayan bir ortamda barışma buluşması ayarlasanız. konu çok büyük bir konu değilmiş eminim aşmaları mümkün olur. siz gruptaki diğer arkadaşlar olarak aralarını düzeltme görevini üstlenmelisiniz gibi duruyor. ama dediğim gibi önce ikisinin de gerçek sorunu, onları gerçekten üzen şey nedir samimi bir şekilde öğrenin ki olay daha büyük bir çıkmaza girmesin.Merhaba herkese, biraz hassas ruhlu, düz düşünen bir insan olarak danışmak istediğim bir konu var.
Çok iyi anlaşan 4 li gruptuk, sonra ikisi bozustu. Sözlü savaş değil de, soğuk savaş.
Bir yere gidilecek, biri gidiyorsa diğeri gelmiyor. Biri organizasyon yapıyor öbürünü çağırmıyor. Bu durum bizi yoruyor. Arada kalıyoruz.
Böyle bir durumla hiç karşılaşmadım. 30-40 arası yaşlar. Çok saçma sapan ilişkilere döndü ortam. Kendimizi bu ortamda tuhaf hissediyoruz. Çocuklarımız çok iyi arkadaşlar. İpleri koparmak da olmuyor.
Bir organizasyon yapılmış, herkes katılıyor10 kişilik), sadece küstügü kişi davet edilmiyor. Gün boyu o kişi ile beraber İdik. Aksamki organizasyon a cagirilmamis. Söylesek bir dert, söylemesek ayrı dert.
Çocuklarla kurslar vs de ortak. Bu işi ciddi anlamda sağlıklı bir şekilde çözmek istiyorum.
Not: Dalga geçecekler lütfen yazmasın, işin içinde n çıkamıyorum, moralim bozuk zaten.
Maalesef heryerde olan şeyler. Bence siz pek karışmayın. İnsanların arasında küslük falan olabilir. Sizlik bir durum yok ki samımıyetınızı devam ettirebilirsinizMerhaba herkese, biraz hassas ruhlu, düz düşünen bir insan olarak danışmak istediğim bir konu var.
durduk yere sızınle nıye bozussunlar kı ?Çocuk konusu şu şekilde, benimle bozuşma durumları olduğunda, biz bir araya gelmeyeceğiz. Bu durumda çocuklarda etkilenecek ister istemez. Yaşları daha 7. Ebeveyn olmadan bir araya gelmeleri mümkün değil. Ya da ben çok abartiuorum konuyu.gereksiz kafamı yoruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?