İki arkadaş arasında kalmak

sepetsepetyumurta

Bırakın Parlicaaam:)
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2007
1.414
30
643
Ankara
Kızlar yardıma ihtiyacım var . 2 çok sevdiğim arkadaşımın arasında kaldım . Benim ev arkadaşımın çok sevdiği bir arkadaşı var ki biz çok sık zıtlaşırız o arkadaşıyla. onun ev arkadaşım hakkında '' Sınav zamanları gelip bende kalmasını istemiyorum , ama kıramıyorum da onu çalıştırmaktan kendim çalışamıyorum '' gibisinden laflar söylediğini duydum . Bunu söyleyen Benim geçen seneki ev arkadaşım. Çok güvenilir biri çok sevdiğim biri doğru söylediğine eminim . Bunu ev arkadaşıma söylediğimde inanmak istemedi ve yüzleştirmek istediğini söyledi . Ev arkadaşımın o arkadaşının bunu söyleyen kişiyi her türlü bastıracağına altedeceğine eminim . Keşke söylemeseydim diyorum. Şu an ne yapacağım hakkında hiçbir fikrim yok . Yarın 2 günlüğüne şehirdışında olacağım ve olaylar benden bağımsız çığırından çıkarsa final haftası hiç hoş olmaz . Bu arada hepimiz aynı sınıftayız 3 senedir . Lütfen değerli yorumlarınızı eksik etmeyin

Niye gidip söyledin ki bunu arkadaşına. Seninle zerre ilgisi olmayan bir konuda kalkıp laf taşımışsın hoş olmamış. Eğer söylemek isteseydi gider kendi söylerdi sınav zamanları evde insan istemediğini, belli ki kırmamak için söylememiş, onun yerine başka bir arkadaşıyla dertleşmiş. Dedikoduyu her insan yapıyor çok problem değil ama, bu tarz laf taşımaları kötü niyetli buluyorum ben. Bak amacın bu olmasa da hem arkadaş grubunun huzurunu bozulmuş hem gidip söylediğin arkadaşın kırılmış istenmediği için.

Keşke laf taşımasaydın.
Ama olan olmuş artık.
Söylediğin arkadaşın sana güvenmemiş olsa gerek ki yüzleştirmek istemiş.
Senin düşündüğün kadar o düşünemiyor belliki seni.
Rica et söylememesini söylemekten başka çaren yok bilemyorum.

Sen arkadaşını düşünerek böyle davranmışsın fakat hatalı davranmışsın.
İnşallah diğer kişiyi bastırmaz, yüzleştirildiğinde de doğrular çıkar ortaya.
Aksi halde, senin için kötü bir tecrübe olarak kalacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…