İki arkadaş arasından seçim yapmak! YARDIM

Aralarında aşılamayacak sorun yoksa aralarını düzeltmeye uzlaştırmaya çalışın. Yemek kahve gibi organize yapıp ikisinide bir araya getirip baristirin.

Aralarında aşılamayacak sorun yoksa aralarını düzeltmeye uzlaştırmaya çalışın. Yemek kahve gibi organize yapıp ikisinide bir araya getirip baristirin.
Aslında bi kere bunu denedim. İkisini de birlikte yemeğe çıkalım dedim. Bir şey yokmuş gibi yemeklerinizi yedik ayrıldık Fatma kuzenime gidicem fazla oturmam dedi ve yemeği bitince kalkıp gitti, Ayşe buna da kızdı :işsiz: bana kalırsa sorun yok ama Ayşe "kırk yılda bir dışarı çıkmışız bugünü mü buldu kuzeniyle buluşacak" diye Fatma’ya kızdı bayağa. Hatta bu olaydan sonra bir daha görüşmediler sanırım.

Valla ayşe gibi insanlardan nefret ederim, ben olsam ikisiyle görüşeceksem dedikodu yapılmasına izin vermezdim. Sanki alttan alttan sizi dolduruyormuşta fatmayla kıskanıyormuş gibi izlenim bıraktı bende ayşe kız.
Her zaman şuna inanırım; biri benim yanımda başkasını çekiştiriyorsa ben yokken de beni başkasına anlatır. :sinirli:

Valla ayşe gibi insanlardan nefret ederim, ben olsam ikisiyle görüşeceksem dedikodu yapılmasına izin vermezdim. Sanki alttan alttan sizi dolduruyormuşta fatmayla kıskanıyormuş gibi izlenim bıraktı bende ayşe kız.
Her zaman şuna inanırım; biri benim yanımda başkasını çekiştiriyorsa ben yokken de beni başkasına anlatır. :sinirli:

Evet aslında bu da kafama takılıyor. Dedikodu yapılacak birşeyim de yok ama... Diğer yandan hasta olsam gelir seni kendisi doktora götürür, misafirin gelse muhakkak bi çeşit ikram yapıp bırakır gider, temizlik yapıyorum desen üşenmez yardıma gelir, seninle güler seninle ağlar öyle de bir insan :işsiz:

Merhabalar hemen konuya gireyim. Ben bazı özel sebeplerden ötürü bi süreliğine çalışma hayatıma ara verdim. İşten ayrılınca sosyal hayatımda azaldı, arkadaşlarımın çoğu çalıştığı ve eski dostlarım hep başka illerde olduğu için. Biraz bende eve kapadım kendimi sanırım asosyal oldum, neyse...

Oturduğum semtte ara ara görüşebildiğim 3-4 arkadaşım var. Bunlardan ikisiyle her sırrımı paylaşabilecek kadar samimiyim. Biri Ayşe biri Fatma olsun. Ayşe ile Fatma kardeş gibilerdi. Birbirlerinin düğünlerini bile birlikte organize etmişlerdi, aynı yaşlarda oğulları var (çocuklar da kanka resmen). Ama ne olduysa bu iki güzel dosta nazar değmiş, aralarına soğukluk girmiş. Eskiden olan hataları içlerinde biriktirip en son patlama yaşamışlar. Küs değiller ama 6 aydır samimiyeti azaltmışlar. Ayşe ye gidiyorum Fatmayı kötüleyip duruyor, anlattığı şeyler doğruysa hakikatten hoş olmamış yaptıkları. Fatma ya gidiyorum o ise Ayşenin adını ağzına bile almıyor. Olayları tek taraflı dinlediğim için ön yargılı davranmak istemedim ama Fatma ya sen böyle böyle yaptın mı diye soramamda. Kim hakli kim haksız bilemedim. Arada ben kaldım. Birinden birini tercih etmek istemiyorum. Bir de bu ikisine belli olmaz yarın birgün gene samimi oluverirler. İkisylede görüşmeyeyim dedim iyice asosyal oldum. Napsam sizce?

Not: aslında ikisi de kötü insanlar değil çok severim onları, zor günümde çok faydaları olmuştur. Sadece Ayşe birazcık dedikodu sever ve alıngandır; Fatma ise sessizdir ne düşündüğünü ne hissettiğini anlamak zordur ve de birazcık benmerkezcildir.

Ekleme: Ayşe Fatma birbirine girmiş yorumlarında burda düzeltme yapayım dedim. Ayşe Fatmanın geçmişte yaptıklarını kafaya takıyor, anlattığı şeyler gerçekten kırılacak mevzular ama ben olsam o davranıştan o manayı çıkarmam, Ayşe alıngan olduğu için birazda ince detaylara takıldığı için büyütmüş olayları. Fatma ise bunlardan habersiz Ayşe beni arayıp sormuyor artık diye darılmış. Bense bigün ikisi arasında kalmaktan korkuyorum. İşin ucu bana da dokunacak diye temkinli davranmaktan kasılır oldum, 2 aydır ikisi ile de görüşmedim.
Arkadaş arasında tercih yapmak nedir.
İkisi kendi aralarında küser barışır veya barışmazlar.Sen onların birbirleriyle davranışlarına göre mi dost olacaksın.Kendi duruşun yok mu.Ne diye arada kalıyorsun.Karışmamak gibi bir tercih var.
Sana dedikodu yapanı dinlememe konuşturmama gibi bir tercih var.Ben karışmak istemiyorum bana anlatma diyebilirsin.

Ikisiyle de gorusmemen cok sacma ve gereksiz olmus
Yarin birgun onlar anlasir tekrar gorusmeye baslarlar sen kalirsin oyle ortada;)
Bunun orneklerini cok gordum

Sana ne onlarin kuslugunden?
Sen niye bagini kopariyorsun?

Biraraya geldiginde baska seylerden konusursunuz olur biter

Ozetle; hata yapiyorsun

Arkadaş arasında tercih yapmak nedir.
İkisi kendi aralarında küser barışır veya barışmazlar.Sen onların birbirleriyle davranışlarına göre mi dost olacaksın.Kendi duruşun yok mu.Ne diye arada kalıyorsun.Karışmamak gibi bir tercih var.
Sana dedikodu yapanı dinlememe konuşturmama gibi bir tercih var.Ben karışmak istemiyorum bana anlatma diyebilirsin.
Derdim zaten tercih yapmaktan ziyade bu durumda ne yapmalıyım. Kendi duruşum elbetteki var.

Back
X