Iki ayda 5 kilo vereceğim. Şahitsiniz :) Diyet Günlüğüm

leylakbahcesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2015
50
21
3
34
Merhaba kızlar :)
2 eylül - 2 kasım arası 5 kilo vereceğim. uyguladığım beslenme şeklini ve haftada 3 veya 4 gun yapacağım sporu da sizlerle paylaşacağım. hem mide rahatsızlığından hem kansızlıktan muzdarip olduğum için elimden geldiğince sağlıklı bi program uygulayacağım.
mevcut kilom 65. hedefim iki ay sonunda 60 kiloya inmek.
genelde yiyip ictiklerime dikkat eden biriyim ama günlük açarsam daha düzenli bir şekilde diyet sürecimi gözlemlemiş olurum dedim. yorumlarınızı beklerim :)
hepimize kolay gelsin.

Son düzenleme:
Merhabalar ; boş vakit bulmuşken yazayım dedim. Akşam 8 gibi günün bilançosunu toplayıp günlüğüme yazacağım. Şu ana kadar sakıncalı bir şey yemedim kontrol bende :KK54:.
Bir motivasyon fotosu bırakıyorum buraya. Umarım sitede paylaşmamın bir sakıncası yoktur.Yaz boyu yapmak isteyip yapamadığım bi kombin birazcık. Modaya olan tutkum zayıflamama yardımcı olacak gibi hissettiğim için beğendiğim kıyafetlere bakmak diyetime yardımcı olacak. Görüp durursam kararlılığım artar belki.
Göründüğü kadarıyla oldukça fit bir vücut. Göbek yok , bacaklarda fazlalık yok.
Bende de neden olmasın :)
tumblr_n8ypbl5JpF1sxruggo1_500.webp

Ilk günün listesini yazayım :)
Sabah aç karna 1 bardak su
Kahvaltı 6 yk lifalif meyveli yulaf 1 çay bardağı süt 2 ceviz
Ara Şekersiz Türk kahvesi 1 kare sütlü çikolata
Öğlen 1 kase analıkızlı çorbası 1 dilim beyaz ekmek Salata (marul, domates, salatalık, kırmızı lahana, mısır, maydanoz, zeytinyağı, nar ekşisi, elma sirkesi)
Ara 3 tane kepekli yulaflı biskuvi 10 tane çekirdekli siyah üzüm
Akşam 3 yk bulgur pilavi 3 yk yoğurt(üstüne 2 tatlı kaşığı Çörek otu)
Su 2 lt olmuştur :)
Spor 55 dk fitness salonunda ter attım. 40 dk yürüme bandı (300kalori yaktığımı yazdı) 5dk bisiklet bel bölgesi egzersizi ve 75 ip atlama

Ilk gün için fena değil sanırım.
Salonda tartı 64.5 i gösterdi :)

Merhaba :)
Diyette olanların baş içeceği su ve şekersiz Türk kahvesiyle avutuyorum kendimi. Şekersiz kremasız instant kahvede de sakınca yok diye biliyorum. Bugün tuhaf bir tatlı yeme isteği ve açlık hissim var. Umarım baş edebilirim. Müzik açıp işe gömülerek atlatmaya çalışcam. Ufak ufak sakız çiğnemem de işe yarar :KK59::KK59: öyle yapıyım ben :)
Diyet yapan herkese tatlı krizini yeneceğimiz bir gün olsun.
Akşam yemeğinden sonra buralardayım:KK22::KK22::KK22:

Merhabalar :)
Neler yedim yazıyıım hemen.
Sabah 1 haşlanmış yumurta 5 zeytin 2 dilim kepekli ekmek
Ara 1 salkım siyah üzüm
Öğlen 1 kase yayla çorba 1 dilim normal ekmek salata
Ara 3 kuru kayısı ve Şekersiz Türk kahvesi
Akşam 1 kase erişteli yeşil mercimek yemeği 1 kase yoğurt
Su 2.5 lt Spor yapamadım bugün. yarın gidicem :))

merhabalar :) bugun işte hayli yoğun bir gün yaşadım o nedenle öğlen cok sacma beslendim. bu nedenle Üzgünüm :( hemen yediklerime geçeyim.
Kahvaltı 1 yumurta 5 zeytin 2 dilim kepekli ekmek yarım domates
Öğlen 5 tane N**** (Siyahi) biskuvi 1 probis, karışık meyve suyu :(
Ara 2si1 arada
Aksam 2 kepçe zeytinyağlı barbunya 3 yk yoğurt 3 yk bulgur pilavı
Akşam yemeğini 7bucukta yedim.
Ictigim su 2litreye yaklaştı. Hareketli bir gündü ama düzenli spor yapmadım. Regl oldugum icin yarin spora gitmeyi planliyorum. Bugun gidemedim.

Cumartesi yediklerimi yazmayı unutmuşum beeeeeenn :)
Hemen yazayım aklıma gelmişken.

Kahvaltı 1 bardak karışık meyve suyu
Öğlen 1 kase barbunya 1 ortaboy kase salata (domates, tere, dereotu, marul, soyasosu, zeytinyağı, erikekşisi) 1 dilim kepekli ekmek
Ara 2 kare sütlü çikolata
Akşam 1dilim kepekli ekmek 6 yemek kaşığı semizotlu yoğurt
Su 2 ltyi geçti.
Spor 50 dk :) 40 dk 7 km hızda yürüdüm 120tane ip atladım bisiklet ve bel egzersizi yaptım. I like fitness :KK68: Spor yapmak çok iyi geliyor gerçekten.

Bugun de yuzmeye gidicem bi sorun çıkmazsa.
Bu arada devamlı tatlı yemek istediğimi belirtmeliyim. Tatlı krizimi Kahve ve bir iki parça çikolata ile atlatmaya çalışıyorum . Dün spordan çıktıktan sonra az kalsın dondurma aşkına yenilcektim. Tuttum kendimi. O kadar yürüdüm yaptığım 350 kalori. Onu geri almak istemedim. Bir haftam dolunca tartı günüm bakalım kaçı görcem :oops:
Herkese iyi pazarlar.

Haftanın en sıkıcı gününden diyet menümü aktarmaya geldiiiim.

Kahvaltimi 9 gibi yaptim, akşam en son 7bucukta yedim.
Kahvaltı 2 yumurta ile omlet 1 dilim kepekli ekmek 5 zeytin 1 salatalık
Ara 1 havuç
Öğlen 1 konserve ton balığı 1 kepçe kadar yağsız makarna salata (az zeytinyağlı ve soya soslu):kk77:
Akşam 3 rendelenmiş havuç üstüne tarçın yanında 7 tane kepekli yulaflı biskuvi(Burçak)
Su 2lt olacak:cool: Spor => Bugün yapmadım dün yormuşum kendimi biraz kaslarım feci ağrıyor.
Evde kendime diyet yemekler yapmaya bayılıyorum. Zaten mutfakta zaman geçirmeyi seven biriyim. Ama kendime bol sebzeli menüler hazırlamak diyetin en sevdiğim yanlarından.
Akşamki havuçlu biskuvili tatlı, sağlıklı ama tatlı bir seçenek istediğimdendi. Mevyeler beni biraz acıktırdığı için havuç geldi aklıma.
Çarşamba diyete başlayalı bir hafta olcak. Tartı zamanı is coming...:KK17:

Bakalım ben diyetimin 5. gününde ne yemişiiiim :)

Kahvaltı 1 bardak karışık meyve suyu 1 paket chich kraker 1 probis :KK14:
Öğlen 2 dilim kepekli ekmek ve Salata
Ara Türk kahvesi 2 kare çikolata
Ara 2 kuru kayısı
Akşam 4 yk bulgur pilavi 4 yk semizotlu yoğurt 1 domates

Su 2 lt oldu :KK54:
Bugunde spor yok regl olduğum için sanırım pek halsizim. yarın iş çıkışı gitcem söz kendime:oops:

Kahvaltı menüm evden aceleyle çıktığım için çok uyduruk oldu iş yerinde bu kadar oldu. Yarın sağlıklı kahvaltı olayı bende:KK66::kk77:

bugun diyetimin ilk haftasi doldu. ama ne yedigimi yazamayacak kadar dengesiz ve saçma beslendim. normal bir öğün yemedim diyebilirim. persembe telafi gunu yapcam :( diyetimin iyi giden 5 gününden Özür dilerim. anladım ki abur cubura sarmadan düzenli beslenmeliyim :(

Merhabalar günlük:KK3:,
Dün spordan sonra tartıldım. 64.3 kiloyum. :KK51: pek bi kilo vermemişim. En son 8 gün önce tartılmıştım. Tok karna tartıldım ikisinde de.
dün yediklerimi yazayım size.
Kahvaltı 1 yumurta 5 zeytin 1 salatalık 1 dilim kepekli ekmek
Ara 3 kuru kayısı 2 ceviz
Öğlen ilginç bir salata yedim içinde ananas kivi ve portakal vardı çok beğendim :KK68: sebze meyve kombinasyonunu bundan sonra evimde de deneyeceğim.:KK49:
Akşam 1 bardak ayran 5 yk kepekli makarna

Su 2 lt
Spor 40 dk yüzme

İki gündür doymuyoruuuuummmm.Midem kazınıyor devamlı. Şu an da kahvaltıda güzel yemememe rağmen açım. Naaaapcam???:KK57::KK57:

Selam günlük ,
Cumartesinin raporunu yazayım :) Bu tam olarak bir yatmadan 1 saat öncesine kadar diyete cok güzel uydum mesajidir. Akşam az yiyince gece tatlıya saldırıyosam demek ki.

Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta 1 salatalık 7 zeytin biraz peynir 2 dilim kepekli ekmek
Öğlen 1 kase sebzeli bulgur pilavi 1 kase yoğurt
Ara 3 kuru kayısı 1 salkim siyah üzüm
Akşam 1dilim kepekli ekmek ve salata
Gece 11 de tv izlerken 1 kase kakaolu dondurma :(
Kendimi tutmam gerekirdi.
Su 1.5 lt
Spor Bugün yok, yarın fitnessa gideceğimmmm.

Kendimi tutmam için bana güç ver günlük :) olur mu:kk77::63:

Yine ben... yine yatağa yatıp günlüğü unuttum diye telefona koşmaca :KK15:
Bugun yediklerim nispeten kontrol altındaydı en azından dondurma yememeyi ve spor yapmayı başardım. Kendimi kutlar başarımın devamını dilerim. Efendiiiiimmmm, gelelim yediklerimi listelemeye.

Kahvaltı 2 dilim kepekli ekmek 2 dilim kaşar peynir 6zeytin yarım domates ( üstüne biraz kekik ve zeytinyağı) Şekersiz çay
Ara Şekersiz kremalı kahve
Öğlen 1 kase sebzeli bulgur pilavi (7-8 çorba kaşığı) büyük bi kase naneli cacık
Akşam 4 kepekli biskuvi 1 salkım üzüm 2 kare çikolata ve Şekersiz çay

Su 2 ltyi geçti.
Spor 40 dk yürüyüş fitnessa gitmedim hava çok güzeldi açık havada olmak istedim :KK51:
Akşam yemeğim tatlı krizimin yansıması. Kendimi tutuyorum olabildiğince. En son akşam 8 de yedim. 23 eylulde günler kisalmaya başlayınca en son 7 de yiycem . Nası plan :KK58::KK58:Bence bomba gibi:KK55:
Iyi geceler.

Hello günlük naber :) yine yemelere doyamadigim bir gün oldu. Yazayım.

Kahvaltı 2 dilim kepekli ekmekle marul ve kaşar peynirli sandviç
Öğlen snitzel :( ekmek arası
Akşam Tavuk fajita (içinde biber ve mantar vardı) 1 lavas ekmek
Yemekten sonra menengic kahvesi ve Şekersiz çay
Öğle yemeğim bu şekilde oldu iş yerinde ve hızlı olmak zorundaydi yarın işe ıspanak yemeği götürmeyi planlıyorum :)
Su 2 lt Spor bugun yok. Aşırı yoğun çalıştım umarım yarın yüzmeye.

Bende 65 hedefim 60 onbeş gündür kilo veremiyorum durdu emziriyorum ekmek yemiyorum beni de kılı listene yaz tartı günüm cuma

Günlük sanırım kesin kurallar koymazsam bu diyet işe yaramayacak. Kendime akşam yemeğinde ekmek makarna pilavi yasak ediyorum. Ve akşam 7 den sonra da yemek yok. Üzgünüm kendim, ama bunu fazlasıyla hak ettin. Hem hareketsiz olup hem yarim ekmek yiyemezsin. Öğle Yemeğinde bir dilime izin var ve genelde beyaz ekmek yemek zorunda kalıyorum iş yerinde öylesi var. Ama en azından dilim sınırı getiriyim.

hello günlük,
bugün açlık krizimin sebebini buldum sanırım. sorun kahvaltıymış.
diyete başlamadan önce kahvaltıda yulaf ezmesi veya tam tahıllı kahvaltılık gevreklerden yerdim. genelde meyveli yoğurtla bazen sütle tüketirdim. bugün kahvaltıda yulaf yedim ve aç hissetmiyorum, psikolojik veya biyolojik bilemiyorum. belki bünyem öyle beslenmeye alıştı çünkü yaklaşık 6 aydır kahvaltıda hep yulaf yedim. demek bana klasik kahvaltı iyi gelmiyor. bundan böyle hafta içi işe yetişme telaşı arasında bir de kahvaltı hazırlamakla uğraşmam :KK49:zamandan da tasarruf:KK48::KK48:

bir de strese bağlı yemem sorunum var ya....:KK14::KK14::KK14: ona da çarem sanırım papatya ve lavanta çayı olacak.
biraz önce lavanta çayı yaptım kendime. hem biraz rahatladım kaygım azaldı hem de tadını sevdim arada içerim. tabi b u da nette yaptığım araştırmaların neticesi olabilir. çünkü pek çok faydası varmış.
faydaları arasında zayıflatma yok. :KK12: ama rahatlatıcı. :cool:
tokluk hissi:KK200: sana sesleniyorum nerdeysen gel bul beni. beraber şekersiz kahve içelim.

Bende 65 hedefim 60 onbeş gündür kilo veremiyorum durdu emziriyorum ekmek yemiyorum beni de kılı listene yaz tartı günüm cuma

merhaba sevgili derman :) mesajını yeni gördüm . demek hem bebişin var hem kilo verme maratonuna girdin. :KK66:
nasıl bi diyet yapıyorsun ekmek yememek dışında. neden durdu acaba kilo vermen?

Bu hafta tartilacagim biberiye ve badem yağını karıştırdım temalı şortla geceden sabaha kadar terliyorum baya faydası oldu

Back
X