İki aylık bebekle tatil

zeynebsi45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2016
48
16
88
Herkese merhaba. İki aylık bebekle sizce tatile gidilir mi. Bebeğim günü gününü tutmuyor bazen emdikten sonra çok güzel uyuyor bazen emdiği halde karnı doyduğu halde uyumuyor. Ben de güzel bir otele gitsem uyumazsa bütün günümü kitler mi diye düşünüyorum. Gidenler varsa tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim

3 aylıkken gittik biz. Çok rahat geçti. Etrafa bakınmaya başlamıştı artık oyalanabiliyordu. Bize tepki veriyordu. O yüzden yormadı bizi. 2 ay biraz küçük olabilir oyalama açısından.

Bebeğe göre değişir. Bizimki gündüz uyumuyor ve bizi kilitliyor ayrıca enerji de kalmıyor tatilde olsam eşime verip yarım saat yüzecek mecalim kalmaz. Güneşe de çıkaramazsın odaya tıkılırsın o zaman.

40 günlük bebekle tatile gelen vardı aynı şekilde 2-3 aylık gelende hepsi halinden memnundu benden daha rahat tatil yaptıklarını söyleyebilirim kızım 1 yaşında içimden geçti

En kolay gidebileginiz zaman diyebilirim . Emekleme ve yürüme zamanında gittim çok zordu . Sizin bebeğiniz çoğunlukla uyur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…