iki aylık ikizlerimi emzirirken 80 kilodan iniş maceram

esir27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2013
306
216
53
5 yasında kızım, 3 yaşında oğlum ve 2 aylık ikizlerim var. İkizlerim ssadece anne sütü alıyor. Her hamilelikte al kilo ver kilo çok sıkıldım. Artık kalıcı ve sağlıklı Zayıflamak istiyorum. Her gün yediklerimi yazacağım. Tavsiyelerinizi bekliyorum

Şuan 80 kiloyum. Hedefim 60 kilo olmak istiyorum. Hamilelikte 30 kilo aldım doğumda 17 kilo gitti. Emziriken geri 4 kilo aldım. Kendimi tutamıyorum. Sürekli acıkıyorum.çikolata yemek istiyorum

Sabah:
1 yumurta
2 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı bal

Ara:
1 elma

Öğle:
Bir tabak bulgur pilavı
1 kase hoşaf
Havuç salatası

Ara:
4 , 5 adet petibör bisküvi
1 kase mısır patlağı

5 yasında kızım, 3 yaşında oğlum ve 2 aylık ikizlerim var. İkizlerim ssadece anne sütü alıyor. Her hamilelikte al kilo ver kilo çok sıkıldım. Artık kalıcı ve sağlıklı Zayıflamak istiyorum. Her gün yediklerimi yazacağım. Tavsiyelerinizi bekliyorum
Masaaallsh size canım bu kadar çoçukları mücadele etmek çok zor kilo vermek hele yas kaç kilo ve boy kaç

Masaaallsh size canım bu kadar çoçukları mücadele etmek çok zor kilo vermek hele yas kaç kilo ve boy kaç
Büyük kızım sabah 9 akşam 4 kreste. Gelince ödevi oluyor. İkizlerle yapışık gibiyim. Tüm işleri emzirirken yapıyorum. Aslında bu bahane ile pek iş yapmıyorum. Ortanca oğlanı doyur uyut vakit aksam oluyor. Şükür halimize yine de. Yazın kaynımın düğünü var. Zayıf olmak istiyorum. Kendime güzel kıyafetler almak istiyorum. Hazır eve tıkılıp kaldım. Tazın yeni bir ben olarak çıkmak istiyorum.Yaşım 29kg boyun 1.65cm

Ay masallah ne guzel imrendim gipta ettim size ( masallah subhanallah )
benim de son 3.5 ayim ikizlerimi bekliyorum. En cok istedigim
Birincisi Saglikla haftalarinda gelmeleri ikincisi de bol bol mamaya ihtiyac duymadan emzirebilmek.
Konu disi ama neyse cok ozendim iste :))

Vebahargeldi hanım inşallah istedikten sonra neden olmasın. Ben çok istedim. Dua ettim şimdide çevrenin doymuyor mama ver senelerine kulak asmadım . size de kolaylıklar hayirli doğumlar diliyorum

Back
X