Selam kizlar..
Annemle babam zamaninda bosandilar.. 20 sene oluyor sanirim.. oz babam baska ulkede yasiyor.. ben annem ve uvey babamla yasiyorum.. annem tekrardan evleneli 16 oluyor
Oz babamla 2 senedir gorusuyorum onceden tanimiyordum. Annem gorusturmedi eskiden.
Bugun oz babamla bulustum.Birseyler yedik ictik. Arabaya bindik eve birakicakti beni. Bir baktik onumuze araba gecti ve durdurdu bizi. Icinde uvey babam cikti
indi arabadan, sisimel nereye gidiyorsunuz ddi. Ve bu beyfendi kim dedi. Oz babamda babasiyim dedi. Uvey babamda haa oylemi elini verdi skti geri dondu arabasina gitti.. sonra beni aradi, senin dogal hakkin seni anliyorum diye. Annene soylemim i soyleyimmi diye sordu. Yok soyleme dedim tamam dedi..
Moralim bozuk simdi
onada baba diyorum.. eve gelince yuzune nasil bakicam blmiyorum 
Arada kalmaktan cok biktim
uvey babam iki yuzlu olabiliyor bazen.. isine gelmezse anneme anlaticagni dusunuyorum..
annem evden kovar beni eminim
Napicam blmiyorum
Annemle babam zamaninda bosandilar.. 20 sene oluyor sanirim.. oz babam baska ulkede yasiyor.. ben annem ve uvey babamla yasiyorum.. annem tekrardan evleneli 16 oluyor
Oz babamla 2 senedir gorusuyorum onceden tanimiyordum. Annem gorusturmedi eskiden.
Bugun oz babamla bulustum.Birseyler yedik ictik. Arabaya bindik eve birakicakti beni. Bir baktik onumuze araba gecti ve durdurdu bizi. Icinde uvey babam cikti
Moralim bozuk simdi
Arada kalmaktan cok biktim
annem evden kovar beni eminim
Napicam blmiyorum