İki çizgide aynı renk hızlı gebelik testi??? Resimli markasıyla beraber

heraklaratpe

Guru
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2011
210
77
298
33
Arkadaslar gecen ay 13 şubatta regl oldum bu ay aşırı belirtim vardı dayanamadım eczaneden erken gebelik testi aldım en pahalısıda buydu en güvenilirini istemiştim bunu verdiler güvenilir bi eczanede ve Sabah erken yaptım bu ayda 15 inde olurum diye düsünüyordum olmadım yapar yapmaz ikiside aynı renk oldu yanlıs olma olasılıgı var mı sizce ?

Eklentiler

• DD7DE02D-EF11-42EC-A292-4666F35DA299.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 199
Canmm ikisi de çok belirgin çıkmış hamilesin sanırım. Kan verdin mi son durumun ne

İnsallah biraz canım sıkıldı bu duruma ama herkese olabiliyomuş sanırım
Tabiki olabilir çok var çevremde. Ama keşke hamilelik düşünmeden önce bı genel muayeneden gecseydin idrar testiyle kan testi yetiyo zaten. Ne olur ne olmaz diye. Tabii bilemezdin de böyle olacağını. Dua edelim inşallah birşey olmasn

Hiç belirti hissetmedim ki o yüzden de bilemedimm

Evet verdim hamileyim ama idrar yollarımda enfeksiyon cıktıgı icin riskliymis sürekli su içiyorum doktora gittim keseyide gördük insallah atarım idrarla enfeksiyonu
Bende de enfeksiyon cikti hatta siddetli kasik agrim ondanmis.Korkmayin bol su icin ben siddetlu enfeksiyondan 1 gun hastanede yattim gebel8gimde ama normal dogumumu yaptim.

Bende de enfeksiyon cikti hatta siddetli kasik agrim ondanmis.Korkmayin bol su icin ben siddetlu enfeksiyondan 1 gun hastanede yattim gebel8gimde ama normal dogumumu yaptim.
Bendede cok enfeksiyon varmış işte kasıklarımda ağrıyor ama aşırı değil bazen ağrıyor insallah düzelir ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…