Iyi geceler hanımlar
Oğlum 12 aylık, ben doğumdan 6 ay sonra tekrar ikinci bi bebeği düşünmege başladim. Başlarda heves sandım gerçi kolikli bir bebekti ve tabiri caizse hayatım kaymıştı

28 yaşina girecem böylelikle ikincide "aradan çıkmış" olur beraber büyütürum diye düşünüyorum(eminim çok zor olacak ikisinede bez bağlayacam ikiside çok ilgiye muhtac olacak vs.) Oğlum henüz yürümüyor zaten emeklemeyede 10 aylık iken başladı.
Doğum kontrol hapımin bitimine bir hafta kaldi, az çok istediğim kiloyada ulaştım. Eşimle çok konuştuk bu konuyu. Kendisi cocuklari sevmesine ragmen yok filan diyince sasirdim sen zorlanirsin dedi bende ona sen beni herhalde provoke edip gaza getiriyorsun ikinciyi yapalim diye dedim. Bugün tekrar sordum alim mi devam haplardan yoksa bitireyim mi oda yeni paket almamami ve oğlumuza bakarak buyudu artik abi oldu dedi( ebeveyn piskolojisndenmidir nedir cocuk buyudukce insan bebek mi ozluyor yoksa heves mi bizimki?..)
Konuyu cok uzattim yani simdi hamile kalsam haziran temmuz gibi dogum olur oglumda insallah yurumeye baslamis olur.
Bu kucuk yas farkina siz ne dersiniz? Neler yasadiniz sizin icin avantaji buyukmuydu?