İki senedir yaşadığım sehirdeyim ,ilk geldiğimde hepsine başvurdum ama bir sonuç alamadim keşke olsa benim için gayet uygun bir iş .Bim A101 gibi yerlere başvurabilirsiniz maaşı iyi bence sigortada var. Hangi şehir bilmiyorum ama eviniz olursa kolayca gecineceginizi düşünüyorum nafakada var sonuçta Allah büyük rızkı veren odur
Çocuk bakımı yapsam 800 1000 TL için kendi çocuklarımı kime birakicam
Bilmiyorum üç aylık bebeği bırakan filan en azından bir asgari ücret aliyodur diye düşünüyorum.iki yıldır heryerde başvurdum bir sonuçta çıkmadı ondan bu güvensizliğim.yasadigim şehirde işsiz genç çoğunlukta bana gelene kadar onlar var daha ..günlük apart otel temizliği için ilan vermişler arıyorum oranın gece bekçisi,hiç alakası olmayan bir amca ..gelip benle görüş sonra müdürle gorustureyim diyor..işgüzar saçma sapan insanlar dolu .Bu herhangi bir is için geçerli ki. Hepimiz cocuklarimizi birakiyoruz, ve çalisiyoruz. Ki cocuklarin artik bebek degil, evet elbetteki halen çocuklar fakat öz bakim gibi konularda, anneye baglilik gibi konulari biraz geride birakmis oluyorlar. Birçok anne 3 aylik bebegini birakipta çalisiyor.
Yani hiç çalismamis biri için bu yeni dünya elbette seni korkutur, endiselendirir. Bunlar çok normal duygular. Ancak kendini telkin et, yapabilirim de. Yapacaksin, güçlü olacaksin, kendin ve cocuklarin için. Daha çok gençsin. Hayatinda yeni bir sayfa açiyorsun. Cocuklarin annenlerde kalir ve sen çalisirsin. Bir baktin bir iki yil sonra tekrar sinavlara, okula felanda baslarsin yada kpss'ye girip atanirsin. Yolun açik olsun.
Ailemi katarsam babam tek bırakmaz .babamın evindede ekmek almaya bile gidemem ..Annen baban yok mu bakmazlar mı?
Ev almıştık benim üzerime zaten.anlasmali olacak o bende kalacak .Eşinle bosanma konusunu konustun mu ? Mesela gerçekten de alacak mı evi ? Anlasmayı düşünüyorsun ama kocan yanasmayabilir
Hafizam çok kötü çocuğun derslerine bile kafa veremiyorum ..onu pek sanmıyorum .zaten eşim işinden ihraç olmuştu bu yüzden babamın benim adıma çıkarttığı kamu kurumu sosyal tesisi kartını bile elimden aldılar.devlettende bir beklentim yok bu hayatta artık.suan çok karamsarim.birileri çıkıp ben yaptım hiçbir mesleğim yokken basardim demelerini bekliyorum galibaBu herhangi bir is için geçerli ki. Hepimiz cocuklarimizi birakiyoruz, ve çalisiyoruz. Ki cocuklarin artik bebek degil, evet elbetteki halen çocuklar fakat öz bakim gibi konularda, anneye baglilik gibi konulari biraz geride birakmis oluyorlar. Birçok anne 3 aylik bebegini birakipta çalisiyor.
Yani hiç çalismamis biri için bu yeni dünya elbette seni korkutur, endiselendirir. Bunlar çok normal duygular. Ancak kendini telkin et, yapabilirim de. Yapacaksin, güçlü olacaksin, kendin ve cocuklarin için. Daha çok gençsin. Hayatinda yeni bir sayfa açiyorsun. Cocuklarin annenlerde kalir ve sen çalisirsin. Bir baktin bir iki yil sonra tekrar sinavlara, okula felanda baslarsin yada kpss'ye girip atanirsin. Yolun açik olsun.
Hafizam çok kötü çocuğun derslerine bile kafa veremiyorum ..onu pek sanmıyorum .zaten eşim işinden ihraç olmuştu bu yüzden babamın benim adıma çıkarttığı kamu kurumu sosyal tesisi kartını bile elimden aldılar.devlettende bir beklentim yok bu hayatta artık.suan çok karamsarim.birileri çıkıp ben yaptım hiçbir mesleğim yokken basardim demelerini bekliyorum galiba
Öncelikle allah yardımcınız olsun.Merhaba evlendigimden beri sorunlu bir evliliğin var .arasirada burda boşanma konusu acmisim .
her seferinde kendime güvenim olmadığı için konu kapanmış.
Konu vs önemli değil sonuçta iki çocuk
Biri ortaokula başlayacak birisi 1. Sınıfa
Ailemin oldugu şehirde küçük bir ev almıştık
Bosanirsam bu sehrde yaşamak istemem
bekarken bikac sene yaptığım satış danışmanlığı dışında herhangi bir tecrubem ve bilgim yok.lise mezunuyum
35 yasindayim
Anlaşarak bosanirsam bana ait bir ev ve 1500 TL nafaka istedim.
Ama genel anlamda geniş düşünen bir insan değilim takıntılı ve çok tezcanliyim
İş ilanlarina bakıyorum büroya yemek çay temizlik yapacak eleman
Veya temizlik elemanı( 12 saat clisip sigorta filan olmadan 70 TL imiş günlüğü ) eleman arıyorlar.
Çocuk bakımı yapsam 800 1000 TL için kendi çocuklarımı kime birakicam .
Benim cocuklarimda hala yardima muhtaç.
Burdaki konulara baktığımda + evim olucak
Kira derdim olmayacak ama iki biri kız biri erkek cocugun tüm manevi maddi sorumluluğu vs çok korkuyorum
Şuan herkes issiz ve benim herhangi bir mesleğim yok sizce yapabilirmiyim ?
Önerileriniz varmı
Keşke benim annemde sizin kadar cesur olabilseydi. Takdir ediyorum sizi. Kendinize güveninizden dolayı. Bir şekilde yolunuzu bulursunuz insallah. Rızkı veren Allah.Merhaba evlendigimden beri sorunlu bir evliliğin var .arasirada burda boşanma konusu acmisim .
her seferinde kendime güvenim olmadığı için konu kapanmış.
Konu vs önemli değil sonuçta iki çocuk
Biri ortaokula başlayacak birisi 1. Sınıfa
Ailemin oldugu şehirde küçük bir ev almıştık
Bosanirsam bu sehrde yaşamak istemem
bekarken bikac sene yaptığım satış danışmanlığı dışında herhangi bir tecrubem ve bilgim yok.lise mezunuyum
35 yasindayim
Anlaşarak bosanirsam bana ait bir ev ve 1500 TL nafaka istedim.
Ama genel anlamda geniş düşünen bir insan değilim takıntılı ve çok tezcanliyim
İş ilanlarina bakıyorum büroya yemek çay temizlik yapacak eleman
Veya temizlik elemanı( 12 saat clisip sigorta filan olmadan 70 TL imiş günlüğü ) eleman arıyorlar.
Çocuk bakımı yapsam 800 1000 TL için kendi çocuklarımı kime birakicam .
Benim cocuklarimda hala yardima muhtaç.
Burdaki konulara baktığımda + evim olucak
Kira derdim olmayacak ama iki biri kız biri erkek cocugun tüm manevi maddi sorumluluğu vs çok korkuyorum
Şuan herkes issiz ve benim herhangi bir mesleğim yok sizce yapabilirmiyim ?
Önerileriniz varmı
İnşallah çok gucsuzum .çok mukemmelliyetciyim ya hep ya hiç.buda beni hayatta başarısız yapıyor.hic ortayolu bulamıyorumKeşke benim annemde sizin kadar cesur olabilseydi. Takdir ediyorum sizi. Kendinize güveninizden dolayı. Bir şekilde yolunuzu bulursunuz insallah. Rızkı veren Allah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?