Iki delinin kavgasi

bilektokasi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2018
52
20
3
28
Kizlar,
Dün yazdim ben ama yazamadigim cok önemli bi detay vardi. Onu da anlatmak istedim burdaki herkes elinden geldigi kadar yardimci oldu sagolsun.
Olay su sekilde gelisti, bana onceki gun mesajimi gorup yazmadigi icin kizdim ben. Daha sonra olay buyudu ben de bi foto koydum whatsappa bi erkekle. Kuzenim kendisi aslinda. Ama o da onu sinirlendirmek icin yaptigimi anladi ve allaah o an ipler koptu telefonda bagirip kufur etti. (Hakettigimi dusunenler varsa da cok kirici olmazsaniz sevinirim o an yeterince kiriciydi zaten). Daha sonra bagirirken okuldaymis bazilari gormus duymus vs. Benden ayrildi ona o ani yasattigim icin. Tamam her iliskide kavga ediljr yer yer sinırlar asilir cok ayip ve kotu bi andi ama o laflari edip o derece krizine gerek var miydi.. Ozur de diledim sonradan cok... Bu insani taniyamiyorum. Ayrildiktan sonra her mesajima cevap verdi, her isimle ilgilenip yardimci oldu, bir arkadasima seviyorum ama zamana ihtiyacim var demis. Kafam inanilmaz karisik. Onume mi bakmaliyim yada hatami telafi mi etmeliyim. Berbat bi insan miyim.

Cocuksu davrandim cok soyle dacrandim boyle davrandim ama hata insana mahsus. Yargilayacak dalga gecip asagilayacak insanlara cidden ihtiyacim yok. bunlari yapacak kksi yorum dahi yazmasin lutfen.kocami aldatmadim yani sacma davrandim abartiya gerek yok

Son düzenleme:
Allah Allah siz her zaman düşessiniz heralde. Kraliyet sarayinda bos vaktinizde mi giriyorsunuz kkya. Insanlari yargilamadan once derdini dinlemeyi ogrenin.Yardiminiz olmayacaksa konuma da yazmayin lutfen. Sansim olsa su gereksiz yorumunuzu silerdim.
Whatsapp’a aslında kuzenin olan erkekle fotoğraf koymaya devam öyleyse:)):)

Whatsapp’a aslında kuzenin olan erkekle fotoğraf koymaya devam öyleyse:)):)
Cok komiksin sen ya. Senin hayatin cok harika galiba anlat da ders cikaralim. Konumdan cikin gidin ve mumkunse bir daha da gelmeyin. Kovuldugunuz halde gelirseniz de siz de cok normal degilsiniz derim.

Zaten utanip sikilarak yazdigim bi konu. Neler okuyoruz burda. Bi ciftin sacma bi kavgasindan da "ahaha neler yasiolar ben harikayim" diyecek kadar dustunuz mu cidden. Hadi Iyi Geceler Dilerim size

Çok yanlış davranmışsınız konu sahibi,çok çocukça yaptığınız.
Sevgiliniz de saygısız,o kadar insan içinde size bağırıp küfür edebiliyor.Bence ayrılın ve bir sonraki ilişkinizde böyle kıskandırma gibi çocukça işlere girmeyin.

Allah Allah siz her zaman düşessiniz heralde. Kraliyet sarayinda bos vaktinizde mi giriyorsunuz kkya. Insanlari yargilamadan once derdini dinlemeyi ogrenin.Yardiminiz olmayacaksa konuma da yazmayin lutfen. Sansim olsa su gereksiz yorumunuzu silerdim.
ne var bunda burada her konu açan olumlu olumsuz tüm yorumlara açık olmalı
37 yaşındayım ve daha da büyüyüp olgunlaşacağım konular var
ki tepkinizden anlaşılacağı üzere olgunlaşmalısınız

ne var bunda burada her konu açan olumlu olumsuz tüm yorumlara açık olmalı
37 yaşındayım ve daha da büyüyüp olgunlaşacağım konular var
ki tepkinizden anlaşılacağı üzere olgunlaşmalısınız
Benim elestirilmekle alakali bi problemim yok ama yardim edebilirken sadece yargilayip gidemez. Insanlar burda nelerini paylasiyor. Zaten gulluk gulistanlik bi durum olsa burda yazip neden akil isteyeyim. Siz de olgunlasin yazmissiniz begenmisim bak ne güzel. ayni sey degil

Cok komiksin sen ya. Senin hayatin cok harika galiba anlat da ders cikaralim. Konumdan cikin gidin ve mumkunse bir daha da gelmeyin. Kovuldugunuz halde gelirseniz de siz de cok normal degilsiniz derim.

Zaten utanip sikilarak yazdigim bi konu. Neler okuyoruz burda. Bi ciftin sacma bi kavgasindan da "ahaha neler yasiolar ben harikayim" diyecek kadar dustunuz mu cidden. Hadi Iyi Geceler Dilerim size
Güzel kardeşim benim hayatımın mükemmel olduğunu nereden çıkardın? Öyle bir şey ima dahi etmedim. Eşref saatiniz galiba sizin. Selametle.

Büyümekle düşesliğin ne alakası var,
Şu yazdığın konun sana dünyanın en önemli derdi gibi geliyor ama değil,
Büyümeden de anlayamayacaksın.
Yaptığın hata değil, kuzeninle foto işte,
Karşındaki sana sormadan kim diye kuduruyorsa o da ergenin dibi işte,
Ayrıca sinir hastası, olmayacak şeye o kadar hiddet saçma,
Hem aynı konuyu tekrar açmak da yasak,
Eski konundan devam etmelisiniz

Büyümekle düşesliğin ne alakası var,
Şu yazdığın konun sana dünyanın en önemli derdi gibi geliyor ama değil,
Büyümeden de anlayamayacaksın.
Yaptığın hata değil, kuzeninle foto işte,
Karşındaki sana sormadan kim diye kuduruyorsa o da ergenin dibi işte,
Ayrıca sinir hastası, olmayacak şeye o kadar hiddet saçma,
Hem aynı konuyu tekrar açmak da yasak,
Eski konundan devam etmelisiniz
eski konumda boyle bi durum geciyo mu bi okuyun isterseniz.
ve digerlerine katiliyorum.. haklisiniz

Güzel kardeşim benim hayatımın mükemmel olduğunu nereden çıkardın? Öyle bir şey ima dahi etmedim. Eşref saatiniz galiba sizin. Selametle.
Zaten konumu gururla acmadim utanarak actim hor görmeniz cidden kirici ve olan olmus gereksiz de ne beklediniz ki. Burda insanlar onun saygisiz oldugunu soyluyor bu da iyi geliyor cunku tum sucu kendime yuklemistim gozum acildi.. Kusura bakmayin fazla tepkim icin dedigim gibi zaten cekinerek actim hos bi olay degil

Onemli olan yanlış yaptığınızı anlamanız biraz zaman verin ikinizde seviyorsanız toplayacaksınızdır iliskiyi.
O kadar utaniyorum ki size anlatamam.. Yaptigim ayip ve yanlis ama kuzenim oldugu icin toparlarim sanmistim.. Daha once de sinir krizi gecirmisligi var bu siralar boyle bi tuhaf anlamadim...

Okudum diğer konunuzuda şimdi.
Aman canınız sağolsun üsteleyip durmayın hiç. Kaş yapayım derken göz çıkarmışsınız sadece :)

Okudum diğer konunuzuda şimdi.
Aman canınız sağolsun üsteleyip durmayın hiç. Kaş yapayım derken göz çıkarmışsınız sadece :)
Ya bu kadar sakin cevap verdiginiz icin tesekkur ederim... Sizce bana agir kufurler ederken okuldaki arkadaslarinin duymasi benim hatam olabilir mi

Buyuyun diyen uyeye kizmissin. Kizma bicimin bile yuksek frekansli. Buradan baslayabilirsin mesela bazi seyleri degistirmeye. Kontrollu olmaya calis o fotografi koyman ve onu kotu dusuncelere sevk etmen asiri ve yersiz bir tepki olmus.
Bir sey yapmadan once iki adim sonrasini dusun. Yok ben bu adamla gorusmem artik dussun yakamdan mantiginda olsan fotografi koy ama sen kaybetmek istemiyorsun...
Biraz sakinlik...

Back
X