Iki embriyo transfer edildi beta hcg değerlerine göre ikisimi tutmuş tekimi acil yard

esila_efe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2012
43
18
28
Çorum
Transferden sonra beta hcg değerlerim iki embriyo transfer edilmişti değerlere göre tecrübelerinizi yazarmısınız

10.gün beta hcg :65

12.gün beta hcg :95

14.gün beta hcg :142

16.gün beta hcg :349

18.gün beta hcg :754

allahıma çok şükür değerlerim sonradan düzeldi ve bebeğim artık benimle inşallah benim gibi umutsuz düşünenlere umut olur bu değerler.....

Transferden sonra beta hcg değerlerim iki embriyo transfer edilmişti değerlere göre tecrübelerinizi yazarmısınız

allahıma çok şükür değerlerim sonradan düzeldi ve bebeğim artık benimle inşallah benim gibi umutsuz düşünenlere umut olur bu değerler.....

hayırlısı olsun ,,, istersen şu topiği inceleyebilirsin..... belki bir fikir edinebilirsin. :49::49::49::49::49: :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

hayırlı uğurlu olsun canım, dr daha iyisini bilir tabi ama sanırım biri tutmuş, benim 10. gün değerim 141 di 12. günde 330 falandı dr ikiz sanırım dedi ama tekinin tuttuğunu öğrendik kese görmeye gittiğimzde, dr un ne diyor

Merhaba,

Benimde iki embriyo transferi olmuştu. 12. gün değerim 146 idi. Doktor başka test yapmaya gerek yok 15 gün sonra kese görmeye gelebilirsin demişti. O yüzden paylaşabileceğim tek değer bu. İkiz olmadı ama. Şimdi 14 aylık bir kızım var çok şükür. Darısı isteyen herkesin başına.

canım tebrik ederim öncelikle. Allahım sağlıkla kucağına almak nasip etsin.
tek gibi duruyo ama yine de belli olmaz bu iş. benim ikiz bebişlerim. 11. gün 306 çıkmıştı değerim, 13. gün 735.
bir arkadaşımında ikiz onun da 10. gün 250 civarı çıkmıştı.

canım tebrik ederim öncelikle. Allahım sağlıkla kucağına almak nasip etsin.
tek gibi duruyo ama yine de belli olmaz bu iş. benim ikiz bebişlerim. 11. gün 306 çıkmıştı değerim, 13. gün 735.
bir arkadaşımında ikiz onun da 10. gün 250 civarı çıkmıştı.

Back
X