Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bu sorunun cevabını bende çok merak ediyorum,17 haftalık hamişim bir kızım var ve bu hamileliğim çok farklı,doktor kesin olmamakla birlikte erkek dedi 1 hafta sonra gidicem o zaman netleşicek hayırlısı inşallah...senin kaçıncı bebiş...
bende çok merak ediyorum bu sorunun cevabını.tatlım sen 18 haftalık olmuşsun nasıl belli olmaz?ben oğluma hamileyken 5 ay boyunca her sabah kustum.bunda çokşükür gayet iyiyim arada miğdem çalkalanıyor ama kusma yok.iki hamilelğimdede ekşi tuzlu tatlı yedim bunda fark olmadı.oğlumda az yemek yerken bunda fazla yiyorum be kilo alıyorum :/ bakalım snuç ne olucak
bende çok merak ediyorum bu sorunun cevabını.tatlım sen 18 haftalık olmuşsun nasıl belli olmaz?ben oğluma hamileyken 5 ay boyunca her sabah kustum.bunda çokşükür gayet iyiyim arada miğdem çalkalanıyor ama kusma yok.iki hamilelğimdede ekşi tuzlu tatlı yedim bunda fark olmadı.oğlumda az yemek yerken bunda fazla yiyorum be kilo alıyorum :/ bakalım snuç ne olucak
doktorun hesabına göre bugün17+2 günlük benim bebiş,16 haftalıkken gittim kesin diil ama erkek dedi valla.çatlamak üzereyim ama beklicem.kızımda hiç kusmadım ama herşeyden tiksindim özellikte mutfaktan,bunda hiç birşeyden tiksinmedim ama her sabah kustum...kızımda tuzlu yedim bunda ekşi tam kız bebek belirtileri dimi...bakalım bir hafta sonra benim kesinleşir
bu sorunun cevabını bende çok merak ediyorum,17 haftalık hamişim bir kızım var ve bu hamileliğim çok farklı,doktor kesin olmamakla birlikte erkek dedi 1 hafta sonra gidicem o zaman netleşicek hayırlısı inşallah...senin kaçıncı bebiş...
ben kızıma hamileyken çok kötü geçti mide bulantısı ve her sabah çıkarıyordum ayrıca ekşiyi seviyordum bu hamileliğimde acayip tatlı yedim ki asla tatlı sevmeyen biri olarak ve hiçççç mide blantısı ve kusma olmadı veeee cinsiyeti erkekmiş bende farklı oldu yani.....
iki kız annesi olarak söğliye bilirim 2 hamileliğimde birbirinin tam tersiydi ilkinde çok kustum herşeyden tiksindim çok kilo aldım çok tatlı tükettim.ikincisinde ise hep tuzlu şeyler tükettim özellikle peynir ve tuzlu ayran et isdedi hep canım ve sipsivri bir karnım vardı herkez erkek kesin diyordu ama nasip işde 2 kızım var