İki gelin adayının diyet günlüğü =)

Kızlarrrrrrrr kızlar öncelikle nihanımın dogum günü gecmiş :26:
Kuzum özür dilerimmmm Dogum günün kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnn :54::17:Sevdiceginle cok cok güzel bir ömür gecirin inşallah :16:
Bu arada Perim kuzucum kızamıyorum sana çünkü basım dönüyo artık yemin ederim ne yedigimi ne yaptıgımı hic bilmiyorum asıl siz bana kızmayın :9:
Veee sizde iyiki varsınız iyiki tanımısım sizi :16:

Teşekkür ederim edacııım:17::17: İnşallah hepimiz mutlu ve hayırlı bir ömür yaşarız tüm sevdiklerimizle.Kuzum dikkat et aç kalmak doğru değil ki....

Kusura bakma canım yaa, annemler aradı doğum günümü kutladılari dün misafirleri varmış arayamamışlardı.
Arkadaşım gerçekten sorun etmez,onunla da konuştuk, giymezsem üzülür bile. ama içimde bir yer rahatsız çözemedim, kızıyorum da kendime. Daha güzel bir şey bulamazsam giyicem artık napayım, mis gibi elbisem benim.:31:

Elbiselere bakınıyorum şimdi, şu model nasıl sence ?
Eki Görüntüle 886076

Canım gönlündeki elbiseyi giy.
Arkadaşında sorun etmiyormuş hem aynı anda almışsınız.
Çota güzel gerçekten.

Bunlarda güzel cnm :16:

Kızlarrrrrrrr kızlar öncelikle nihanımın dogum günü gecmiş :26:
Kuzum özür dilerimmmm Dogum günün kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnn :54::17:Sevdiceginle cok cok güzel bir ömür gecirin inşallah :16:
Bu arada Perim kuzucum kızamıyorum sana çünkü basım dönüyo artık yemin ederim ne yedigimi ne yaptıgımı hic bilmiyorum asıl siz bana kızmayın :9:
Veee sizde iyiki varsınız iyiki tanımısım sizi :16:
Canmmm:16: aynı duyguları içermek ne kadar güzel :16:
İyiki varsınn:16:
Varsınızz:16:

Çota güzel gerçekten.

Canım fıstıklarım... Sizler de öyleee:16::16:

Teşekkür ederim edacııım:17::17: İnşallah hepimiz mutlu ve hayırlı bir ömür yaşarız tüm sevdiklerimizle.Kuzum dikkat et aç kalmak doğru değil ki....

Çota güzel gerçekten.

Canım fıstıklarım... Sizler de öyleee:16::16:

Nihancım evet haklısın dün yedim ben biliyomusunuz dayanamadım bide sevdigim isyanlardaydı sürekli geziyoruz alısveris için bi karsılıklı yemek yiyelim dedi oturduk yedik :56: affedin beni :26:
Ve kızlar böyle toplu yazdım cünkü sanki evde sohbet ediyomusuz gibi oluyo iyiki sizde varsınız iyiki :16:
bu aradaa elbisenin içine olmam olmam diyodum ama oldum fıstık gibi oldum dün gecenin bi yarısı giydim iki arkadasımda geldiler eve ve bayıldılar :16: inşallah hayırlısıyla güzel bir sekilde giymek nasip olur bu arada elbise yerlerde sürünüyo halay cekerken deneme yaptık kaldırmam gerek :9:tam bir gelin edasına bürünebilirim demektir bu :9:

Back
X