30 dan sonra ya da KPSS yi hallettikten sonra evlenseydiniz böyle olmazdı işte.Dünden beri aksilikler pesimi bırakmadı.Arkadas grubu kurdum 2 aydır yazın parkta bulusuyorduk ev ziyaretleri yapacaktik( ikisi eltiydi zaten) Bana dün tamam parka geliriz dediler sabah diğer arkadaşım Nergis'e Demişler biz hiçbir şekilde katılmayacağız demişler yüzüme de söylemiyorlar Ondan sonra tam işte öğlen Nergis ile buluşuruz dedik Nergis'e de doktor çağırmış ölçü tutmamış diye Yani gene iptal oldu Sadece bu olsa gene iyi.
Sonra ben 1 haftadır Işte bayağı bir şişede topluyordum Ben DOA makinesine atmak için hani para kazanırım diye makine de otoban üzerindeki BİM'in içindeymiş Hani Kim getirecek dedim Anam makine dolu makinenin yanında 20 tane şişe dolu poşet ve önümde iki kişi daha bekliyor küfür ede ede geri döndüm elimdeki poşetleri de BİM'in önüne attım gittim Yav dedim ben para kazanamayacak mıyım bir şey yapamayacak mıyım hep benim önümdeki kapılar kapanacak
Cocuğu bırakamadıgım için temizlik isi bulamadım en son şansımı kpss den ya da homeoffice den deneyecem inşallah bu sefer annem olsun kim ne derse desin paraya ihtiyaç var
Şişeden ne para gelecek ki ? Valla hasta ve yaşlı değilse insan para kazanabilir . Çoğumuzun temizliğe ihtiyacı var evlerinin . Piyasa 4000 se 2500 e gerekirse 2000 e gidersin bir süre , hem para kazanırsın hem işi öğrenirsin hem müşteri sağlar tanınırsın . Abi anlamadığım şu ülkede herkes kpss çalışıyor . Bir gerçekten çalışanlar var gece gündüz , bir de kpss yi bahane edenler var devamlı . Herkese yetecek kadar memurluk da yok zaten. Cidden anlamıyorum benEşinin borçlarının ne olduğunu öğrendiniz mi, bence kv den rica edin haftada iki gün bakar çocuklara sizde temizlik işi bakarsınız, eşiniz konuşsun hatta rica etsin.
Ama bu borç saçma sapan kumar falansa onu bilemeyeceğim.
ayağınız ilk taşa değince oturup ağlarsanız hedefinize ulaşamazsınız. evet hastaneler bile izbe yerlerde ben de sinir oluyorum. merkezi çöp izbe yerleri geliştiren zeka geriliği anıtı yetkililere ama kendi şartlarımızı değerlendiriyorum.Dünden beri aksilikler pesimi bırakmadı.Arkadas grubu kurdum 2 aydır yazın parkta bulusuyorduk ev ziyaretleri yapacaktik( ikisi eltiydi zaten) Bana dün tamam parka geliriz dediler sabah diğer arkadaşım Nergis'e Demişler biz hiçbir şekilde katılmayacağız demişler yüzüme de söylemiyorlar Ondan sonra tam işte öğlen Nergis ile buluşuruz dedik Nergis'e de doktor çağırmış ölçü tutmamış diye Yani gene iptal oldu Sadece bu olsa gene iyi.
Sonra ben 1 haftadır Işte bayağı bir şişede topluyordum Ben DOA makinesine atmak için hani para kazanırım diye makine de otoban üzerindeki BİM'in içindeymiş Hani Kim getirecek dedim Anam makine dolu makinenin yanında 20 tane şişe dolu poşet ve önümde iki kişi daha bekliyor küfür ede ede geri döndüm elimdeki poşetleri de BİM'in önüne attım gittim Yav dedim ben para kazanamayacak mıyım bir şey yapamayacak mıyım hep benim önümdeki kapılar kapanacak
Cocuğu bırakamadıgım için temizlik isi bulamadım en son şansımı kpss den ya da homeoffice den deneyecem inşallah bu sefer annem olsun kim ne derse desin paraya ihtiyaç var