Güveninizi bitirmemiş olsa bile 23 yaşında hamile kalmayın zaten.Kızlar dün'de konu açtım hamilelik konusunda eşim sağolsun güvenimi bitirdi için hamile kalmayı düşünmüyorum sürekli Regal zamanım değişiyor eskiden 20de olurdum sonra'30 oldu sonra 1 ve 1'de olmam gerekti hala olmadım bundan iki hafta önce test yapmıştım çıkmadı. Sizce belirtiler ne olur ' gecikmemi 'olmuştur
Sürekli sıkıntı yapıyorum kendimeStres ve mevsimsel değişim de sebeptir.
Tek çizgi çıkıyorTekrar test yapın?
Emin olmak için bugünde yapacağımTek çizgi çıkıyor
Herkesin hayatı sen ben gibi değil ki kimi sadece ev koca çocuk üçlüsünde yaşıyor böyle görmüş böyle biliyor bazı kişiler değiştiremeyiz yani ayrıca kuralı da yokGüveninizi bitirmemiş olsa bile 23 yaşında hamile kalmayın zaten.
Hamile kalmayi düşünmüyorsaniz ve eşinize güvenmiyorsaniz ama hala seks yapmaya da devam ediyorsaniz,Kızlar dün'de konu açtım hamilelik konusunda eşim sağolsun güvenimi bitirdi için hamile kalmayı düşünmüyorum sürekli Regal zamanım değişiyor eskiden 20de olurdum sonra'30 oldu sonra 1 ve 1'de olmam gerekti hala olmadım bundan iki hafta önce test yapmıştım çıkmadı. Sizce belirtiler ne olur ' gecikmemi 'olmuştur
Çok alakasız.Bence içten içe hamile kalmayı bekliyorsunuz o yüzden stres yapıp regl zamanınız değişiyor..düzgün korunun
Çok saçmalıyorsun onlardan biri olsam konuyu bu şekilde açmazdım.Herkesin hayatı sen ben gibi değil ki kimi sadece ev koca çocuk üçlüsünde yaşıyor böyle görmüş böyle biliyor bazı kişiler değiştiremeyiz yani ayrıca kuralı da yokben yurtdışına gidiyorum diye ıyy ne anlıyorsun diyen vardı fjdkdkd
Korunuyorum sadece geçikti için merak etimKorunuyorsunuzdur herhalde, öyleyse niye bu telaş?
Ben diğer üyeye onun söylediği şey üzerinden yanıt verdim üstüne niye alınıyorsun belli zaten olgun olmadığın halbuki çocuk yapman için seni savunmuştum da haklıymıs sen kendin daha bebesinÇok saçmalıyorsun onlardan biri olsam konuyu bu şekilde açmazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?