iki hafta önce test yapmıştım çıkmadı. Sizce belirtiler ne olur, gecikme mi olmuştur?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Laraaa12

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2023
286
-46
18
Kızlar dün'de konu açtım hamilelik konusunda eşim sağolsun güvenimi bitirdi için hamile kalmayı düşünmüyorum sürekli Regal zamanım değişiyor eskiden 20de olurdum sonra'30 oldu sonra 1 ve 1'de olmam gerekti hala olmadım bundan iki hafta önce test yapmıştım çıkmadı. Sizce belirtiler ne olur ' gecikmemi 'olmuştur

Güveninizi bitirmemiş olsa bile 23 yaşında hamile kalmayın zaten.

Tekrar test yapın?
Test yapalı 2 hafta oldu diyorsunuz, hamileyseniz çıkar artık.

Bence içten içe hamile kalmayı bekliyorsunuz o yüzden stres yapıp regl zamanınız değişiyor..düzgün korunun

Güveninizi bitirmemiş olsa bile 23 yaşında hamile kalmayın zaten.
Herkesin hayatı sen ben gibi değil ki kimi sadece ev koca çocuk üçlüsünde yaşıyor böyle görmüş böyle biliyor bazı kişiler değiştiremeyiz yani ayrıca kuralı da yok ben yurtdışına gidiyorum diye ıyy ne anlıyorsun diyen vardı fjdkdkd

Hamile kalmayi düşünmüyorsaniz ve eşinize güvenmiyorsaniz ama hala seks yapmaya da devam ediyorsaniz,
sürekli hamile miyim diye stres olmaktansa, kendinize uygun bir korunma yontemi bulmanizi oneririm.

Korunuyorsunuzdur herhalde, öyleyse niye bu telaş?

Çok saçmalıyorsun onlardan biri olsam konuyu bu şekilde açmazdım.

Korunun stres yasamayin.

Çok saçmalıyorsun onlardan biri olsam konuyu bu şekilde açmazdım.
Ben diğer üyeye onun söylediği şey üzerinden yanıt verdim üstüne niye alınıyorsun belli zaten olgun olmadığın halbuki çocuk yapman için seni savunmuştum da haklıymıs sen kendin daha bebesin

Öyle bir halin var ki istemem yan cebime koy gibi. Regal zamanları değişiyor mevsim değişikliği, stres kullandığın ilaç vs varsa. ( Regal elektronik eşya markası)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…