İki iyi seçenek arasında kalmak

Bursa'yı mı, Ankara'yı mı seçmeliyim?

• Bursa

OY: 49 87,5%
  • Ankara

OY: 7 12,5%

• Ankete Katılan
    56
Evet. Halamda kalacağım çocuğu yok, Ankara'ya tatile gittiğimde hep onda kalırdım. O da gelmemi istedi ama bilemiyorum işte.

Herkesin kendine gore bir duzeni var. O kadar uzun bir sure misafirlik hayir getirmez. Yeri geliyor canin cigerin öz cocugunla bile ters dusuyorsun.

Kendi evinde kal. Ankara ve Bursa birbirinden ciddi anlamda hizmet kalitesi farklı yerler değil.
Yapacak adam her yerde yapar. Bu sozumu de unutma.
Başarılar dilerim. Yolun açık olsun.

En basiti sofradan kalktın anne ben ders çalışcam dersin toplamazsın annem gücenmez, ama halana bir yaparsın iki yaparsın sonra sen huzursuz olursun gerek yok böyle atraksiyonlarq

Aynı kalitede ise her iki yer ben olduğum yeri seçerdim. Benim için Bursa daha güzel bir șehir bu ayrı.

Bursa'da yaşıyorum ama hem Bursa'da hem de Ankara'da iyi eğitim veren bir yer buldum. Ankara'da akrabalarımız var. Bilindik bir yer yani benim için. İki şehirde de seçtiğimiz o kursların eğitimi, ortamı, hocası vs. aynı. Mezunum. Üniversiteye hazırlanacağım. Sizce hamgisini seçeyim bana ikisi de fark etmez. Ailem de bana bırakıyor. Ben de biraz sizi dinlemek istedim. Kararıma yön bulmak için.
Ailenle kal. Sınava çalışırken senin dertlerini akrabaların çekemez sende rahatsız olursun yeri gelicek sofradan tabağını bile kaldırmadan odana ders çalışmaya gidiceksin belki yeri gelicek eve misafir bile gelmesin kimse seninle konuşmak istemesin isteyeceksin. Boşver Ankara’yı bence. Aile yanı iyidir rahattır orda ne kadar akraban da olsa kendi evin gibi olmaz sende rahat edemezsin

Hiçbir yer ailenin yanı gibi olmaz ve zaten iki şehir de gayet yeterli ve büyük.En azından Bursa’da deniz olan ilçeler var,İstanbul’a yakın.Bunun haricinde akrabalarla rahat olmaz.Sakın Ankara’yı secmeyin

Sınava hazırlanmak için Bursa’da kendi eviniz dururken Ankara’da başkasının evinde o kadar uzun süre kalmayı düşünmeniz bile garip.

Herkesin kendine gore bir duzeni var. O kadar uzun bir sure misafirlik hayir getirmez. Yeri geliyor canin cigerin öz cocugunla bile ters dusuyorsun.

Kendi evinde kal. Ankara ve Bursa birbirinden ciddi anlamda hizmet kalitesi farklı yerler değil.
Yapacak adam her yerde yapar. Bu sozumu de unutma.
Başarılar dilerim. Yolun açık olsun.
Teşekkürler. ♡

Back
X