İki Kafadarın Diyet Şeyisi

Fundammmm ben geldimmm..

cok ozledim seniiiiii coookkkkkkkkk...

elim bos gelmedim ama elimde +kilocuklarımla geldim :37:

hep seni dusundum yokken ''oyyyy ne guzel kılo vermısdır simdi fundam'' diye.

senden guzel haberler bekliyorum :)

ben neler yaptım....

misafirim geldi cok keyıflı gectı :) gezdık dolastık bır suru ciciler aldım gezerken :D eve incir ağacı diktim :37::9:

eşim bir kaç gun once cok ateslendı :( neyseki iyilesti ama bana bulastırdı galıba bıraz bende de var bır kırgınlık. dun doktora gıttım antıbıyotık verdı ona basladım.

aksam antıbıyotıgı ıcıp sabah kalkınca bebek gıbı bır cıltle uyandım :9: ne fenayım dımı :D hastalık bır yana antıbıyotıgın nıgmetlerını dusunuyorum. :D :D

bir ara çekirdek yemiştim :( :18: yuzum carsamba pazarına donmustu :2: o gecenlerın son zamanlarıydı ama antıbıyotık hemen temızlemıs ne varsa :D

sana gelmeden sabah tartıldım :18: tartıyı kıracaktım dusun yanı :(((( :47:

gerçi gecen seneki zihniyetim olsaydı +10 kilo ile donerdım 1 ayda o yuzden 2-3 kilo hadı yıne ıyı demekle teselli ettım kendimi. ama tabıkı bu 1 ileri 2 gerilerle vucudumuzu yoruyoruz cok fena :(

gecen 1 ayda en fena duzensız saatlerde yemem ve uzun saatler ac kalmam oldu. oyle alısmısımkı sık yemek yemeye duzensız ve eksık ogunler cok kotu geldı.

sabah 2 tatlı kuru pasta
+ kahve

aksam
1 tabak yemek (tum gunun aclıgından koca bır tabak)

ve ilerleyen saatlerde abur cubur...

tek değişmeyen ekmek oldu ekmekle zaten aram olmadıgından ekmek şöleni yapmadım. yedıysem sadece sabahları.

Yalnız dun son atısı yapıyordum. :D bu surede hiç cips yememiştim. (hastasıyız ya ondan anlatıyorum)
dun Karadayıyı izlerken yerim dedim, doldurdum bir kaseye biraz yedim içim dısım bır oldu :S
mide o kadar yağı kaldıramadı butun gece midem yandı ve bulandı. ve nasıl tıksındım cipsten hala kokusu burnuma gelıyor :120:

benden haberler boyle Fundacım :) senden heycanla ıyı haberler beklıyorum. ınsallah cabuk gorursun mesajı :) :16:

Ben de seni özledim canımmmmm. :16:

O antibiyotikler iyi değil ama, sevinme onları aldığına... :)

Ay cipsleri yiyemeyecek hale gelmişsin, ne güzel... :43:

Düzensiz yemeler kötü olmuş, umarım kısa sürede toparlarsın. Yazdığın örnek çok kötü. :50:

Ben de bugün tartıldım, en son sen beni kaç bırakmıştın hatırlamıyorum gerçi. :D Pazartesi de tartılmıştım, iki haftada bir pazartesi günleri tartılırım diyorum. Yeme düzenini ayarlamam çok zor benim ama... :( Galiba son çarem evde sebze yemeği yapmak olacak. Plastik kutulara koymak zorunda kalacağım ama ne yapayım artık. :( Şöyle bir düşündüm de, en mantıklısı yemek yapıp götürmek. Tabi önce yemek yapmayı öğrenmem gerekecek. :D

Bisiklete başlayacaktım bugün ama fazladan 1 saat uyudum diye başım çok ağrıyor, galiba başlayamayacağım.

Ay çok karanlık, kötü haberler var benden ya... :D Ben susayım, sen konuş. :) Bir de şu sana son attığım ses kaydı vardı ya... Onu da unutma. :D

Selam canımcım :54: gecen aksam 10 gıbı gelırım dedın cok bekledım senı obur tarafta :(

dun banka vs işlerim vardı dısarda hazırlanırken kendı kendıme ''ya arabayla mı dogdum azcık yuruyum gıdecegım yerlere araba almıyayım'' dedim...
dedim deee nerden dedimm :9::9::9::9:

bir yagmur bir kıyamet sıçana dondum :9::9::9::9: birde o kadar bılıncaltım arabaya alısmıskı yuruyerek cıkayım spor olsun dedım ama topuklu ayakkabıyla cıkmısım :9:

neyse ıslak ve topuk da olsa bayag yurudum dun :))))))

diyet menulere tam gecemedım :17: dun marketten nesfıtımıde aldım gercı beyın olarak hazırlanıyorum ama ıradem niiieeehhh diyor :9:

bugun de tum gun temizlik yaptım dökülüyorum şuan aksam yemegını kacırdım daha az once oturdum ama artık bu saatten sonra yemıyım dıyorum.

yaa ozledım senı bu gece gelde laflayalım bıraz arayı kapatalım :34:

Sağol berivancım darısı sizlerin basına ins. canım.

Nurcum yazdıgım zaman ozelden yazarım sana :34:

Ben de seni özledim canımmmmm. :16:

O antibiyotikler iyi değil ama, sevinme onları aldığına... :)

Ay cipsleri yiyemeyecek hale gelmişsin, ne güzel... :43:

Düzensiz yemeler kötü olmuş, umarım kısa sürede toparlarsın. Yazdığın örnek çok kötü. :50:

Ben de bugün tartıldım, en son sen beni kaç bırakmıştın hatırlamıyorum gerçi. :D Pazartesi de tartılmıştım, iki haftada bir pazartesi günleri tartılırım diyorum. Yeme düzenini ayarlamam çok zor benim ama... :( Galiba son çarem evde sebze yemeği yapmak olacak. Plastik kutulara koymak zorunda kalacağım ama ne yapayım artık. :( Şöyle bir düşündüm de, en mantıklısı yemek yapıp götürmek. Tabi önce yemek yapmayı öğrenmem gerekecek. :D

Bisiklete başlayacaktım bugün ama fazladan 1 saat uyudum diye başım çok ağrıyor, galiba başlayamayacağım.

Ay çok karanlık, kötü haberler var benden ya... :D Ben susayım, sen konuş. :) Bir de şu sana son attığım ses kaydı vardı ya... Onu da unutma. :D

Alla alla işe başladıgında sanki biri surekli sebze yemegı yapıp kutula dıyordu ama kim... :19: aaaa benmıydım ne :19::19::19:

cadıııı basından berı yapman gereken oydu zaten kreple, sandvicle nereye kadar içi kaldırmaz insanın. hem hep hamur yemis oluyorsun..

Senden de gelen haberlerle cıkardıgım sonuc, bana sensizlik, sana bensizlik iyi gelmemiş :2:

kendimize 1 hafta verelim fundacım gun gun menulerı kucultelım 1 hafta içinde eskı sısteme donelım. aldıgımızın ustune alıcaz yoksa simdilik minik rakamlar en azından :17:

Selam canımcım :54: gecen aksam 10 gıbı gelırım dedın cok bekledım senı obur tarafta :(

dun banka vs işlerim vardı dısarda hazırlanırken kendı kendıme ''ya arabayla mı dogdum azcık yuruyum gıdecegım yerlere araba almıyayım'' dedim...
dedim deee nerden dedimm :9::9::9::9:

bir yagmur bir kıyamet sıçana dondum :9::9::9::9: birde o kadar bılıncaltım arabaya alısmıskı yuruyerek cıkayım spor olsun dedım ama topuklu ayakkabıyla cıkmısım :9:

neyse ıslak ve topuk da olsa bayag yurudum dun :))))))

diyet menulere tam gecemedım :17: dun marketten nesfıtımıde aldım gercı beyın olarak hazırlanıyorum ama ıradem niiieeehhh diyor :9:

bugun de tum gun temizlik yaptım dökülüyorum şuan aksam yemegını kacırdım daha az once oturdum ama artık bu saatten sonra yemıyım dıyorum.

yaa ozledım senı bu gece gelde laflayalım bıraz arayı kapatalım :34:

Gelemedim evet. :( Mail atmıştım ama görmedin sanırım. Bugün de ben geç gelmiş oldum. :D :D

Ayyy, öyle de yürüyüş mü olur. İşkence o ya... :D

Alla alla işe başladıgında sanki biri surekli sebze yemegı yapıp kutula dıyordu ama kim... :19: aaaa benmıydım ne :19::19::19:

cadıııı basından berı yapman gereken oydu zaten kreple, sandvicle nereye kadar içi kaldırmaz insanın. hem hep hamur yemis oluyorsun..

Senden de gelen haberlerle cıkardıgım sonuc, bana sensizlik, sana bensizlik iyi gelmemiş :2:

kendimize 1 hafta verelim fundacım gun gun menulerı kucultelım 1 hafta içinde eskı sısteme donelım. aldıgımızın ustune alıcaz yoksa simdilik minik rakamlar en azından :17:

Demiş miydin kız? :60:

Ya vakit olmuyor ya, geç gelip duruyorum, o yüzden yapamam demiştim bir şeyler için. Galiba o bir şeyler yemeklermiş. :D :D
Ama mecburen yapacağım, feci hale geldim. Olmadı babama yaptıracağım. Bakacağız artık bir çaresine...

Yaramadı ya... :( Ne sensizlik yaradı, ne iş yaradı. Hamur düşkünü doğama geri dönüş yaptım. :(
1 hafta, 1 gün, 1 ay... Neyse verelim. Yapacak başka bir şey yok. Söke söke gidecek onlar.

Back
X