Fundammmm ben geldimmm..
cok ozledim seniiiiii coookkkkkkkkk...
elim bos gelmedim ama elimde +kilocuklarımla geldim![]()
hep seni dusundum yokken ''oyyyy ne guzel kılo vermısdır simdi fundam'' diye.
senden guzel haberler bekliyorum :)
ben neler yaptım....
misafirim geldi cok keyıflı gectı :) gezdık dolastık bır suru ciciler aldım gezerkeneve incir ağacı diktim
eşim bir kaç gun once cok ateslendıneyseki iyilesti ama bana bulastırdı galıba bıraz bende de var bır kırgınlık. dun doktora gıttım antıbıyotık verdı ona basladım.
aksam antıbıyotıgı ıcıp sabah kalkınca bebek gıbı bır cıltle uyandımne fenayım dımı
hastalık bır yana antıbıyotıgın nıgmetlerını dusunuyorum.
![]()
![]()
bir ara çekirdek yemiştim:18: yuzum carsamba pazarına donmustu :2: o gecenlerın son zamanlarıydı ama antıbıyotık hemen temızlemıs ne varsa
![]()
sana gelmeden sabah tartıldım :18: tartıyı kıracaktım dusun yanı(((
gerçi gecen seneki zihniyetim olsaydı +10 kilo ile donerdım 1 ayda o yuzden 2-3 kilo hadı yıne ıyı demekle teselli ettım kendimi. ama tabıkı bu 1 ileri 2 gerilerle vucudumuzu yoruyoruz cok fena
gecen 1 ayda en fena duzensız saatlerde yemem ve uzun saatler ac kalmam oldu. oyle alısmısımkı sık yemek yemeye duzensız ve eksık ogunler cok kotu geldı.
aksam
1 tabak yemek (tum gunun aclıgından koca bır tabak)
ve ilerleyen saatlerde abur cubur...
mide o kadar yağı kaldıramadı butun gece midem yandı ve bulandı. ve nasıl tıksındım cipsten hala kokusu burnuma gelıyor :120:
benden haberler boyle Fundacım :) senden heycanla ıyı haberler beklıyorum. ınsallah cabuk gorursun mesajı :)![]()
Ben de seni özledim canımmmmm.

O antibiyotikler iyi değil ama, sevinme onları aldığına... :)
Ay cipsleri yiyemeyecek hale gelmişsin, ne güzel...

Düzensiz yemeler kötü olmuş, umarım kısa sürede toparlarsın. Yazdığın örnek çok kötü.

Ben de bugün tartıldım, en son sen beni kaç bırakmıştın hatırlamıyorum gerçi.

Bisiklete başlayacaktım bugün ama fazladan 1 saat uyudum diye başım çok ağrıyor, galiba başlayamayacağım.
Ay çok karanlık, kötü haberler var benden ya...