İki katından fazla artan beta hcg

ebbb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2022
41
9
36
29
16 Haziran: 18
18 Haziran: 46
20 Haziran: 171
22 Haziran: 583
24 Haziran: 1486
Kızlar sizce bu artış normal mi ? Bugünkü beta hcg değerim üç katı artmış mol gebelik olma ihtimali var mı ? Hep iki katından fazla arttı değerlerim

Çoklu gebelikte olabilir İnşaAllah en hayırlısı neyse o olsun kötü düşünmeyin salı günü falan randevu alın doktora görünebilirseniz daha iyi olur hem endişeniz gider

Çoklu gebelikte olabilir İnşaAllah en hayırlısı neyse o olsun kötü düşünmeyin salı günü falan randevu alın doktora görünebilirseniz daha iyi olur hem endişeniz gider
Önümüzdeki hafta gidicem inşallah biraz daha zaman geçmesini bekledim keseyi görebilmek için

Bende 3gun önce yaptırdım 34 cikti daha gitmedim Çarşamba gidicem acaba değerim kaç oldu

bence normal illa 2 kat olması gerekmiyor benimki de 3 kata yakın artmıştı tek gebelikti. Sıkıntı etmeyin problem olduğunu sanmıyorum

Sizin tüp bebek mi. Benim değerim
27 Haziran 24
29 Haziran 50.

1 temmuzda tekrar yaptıracağım. Şuan düşük ama sizinki çok güzel. İnşAllah benimde sağlıklı ilerler doktorlar ne dedi size.

Sizin tüp bebek mi. Benim değerim
27 Haziran 24
29 Haziran 50.

1 temmuzda tekrar yaptıracağım. Şuan düşük ama sizinki çok güzel. İnşAllah benimde sağlıklı ilerler doktorlar ne dedi size.
Tüp bebek değil canım, 26 haziranda karından ultrasonla keseyi gördük çok şükür 15 gün sonra kalp atışı için gidicem. İnşallaH sağlıklı ilerler her bünyede aynı ilerlemiyor sıkma canını

Benimkine çok benziyo değerlerin
30 haziran: 65.5
2 temmuz: 172
4 temmuz : 487
6 temmuz 1435
7 temmuzda keseyi gördük. Benimde 15 gün sonra çağırdı doktorum kalp atışı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…