Önümüzdeki hafta gidicem inşallah biraz daha zaman geçmesini bekledim keseyi görebilmek içinÇoklu gebelikte olabilir İnşaAllah en hayırlısı neyse o olsun kötü düşünmeyin salı günü falan randevu alın doktora görünebilirseniz daha iyi olur hem endişeniz gider
Bende 3gun önce yaptırdım 34 cikti daha gitmedim Çarşamba gidicem acaba değerim kaç oldu16 Haziran: 18
18 Haziran: 46
20 Haziran: 171
22 Haziran: 583
24 Haziran: 1486
Kızlar sizce bu artış normal mi ? Bugünkü beta hcg değerim üç katı artmış mol gebelik olma ihtimali var mı ? Hep iki katından fazla arttı değerlerim
Sizin tüp bebek mi. Benim değerim16 Haziran: 18
Kızlar sizce bu artış normal mi ? Bugünkü beta hcg değerim üç katı artmış mol gebelik olma ihtimali var mı ? Hep iki katından fazla arttı değerlerim
Tüp bebek değil canım, 26 haziranda karından ultrasonla keseyi gördük çok şükür 15 gün sonra kalp atışı için gidicem. İnşallaH sağlıklı ilerler her bünyede aynı ilerlemiyor sıkma canınıSizin tüp bebek mi. Benim değerim
27 Haziran 24
29 Haziran 50.
1 temmuzda tekrar yaptıracağım. Şuan düşük ama sizinki çok güzel. İnşAllah benimde sağlıklı ilerlerdoktorlar ne dedi size.
Teşekkür ederim sağolun. Güzel haberlerinizi yazın sizde.Tüp bebek değil canım, 26 haziranda karından ultrasonla keseyi gördük çok şükür 15 gün sonra kalp atışı için gidicem. İnşallaH sağlıklı ilerler her bünyede aynı ilerlemiyor sıkma canını
Benimkine çok benziyo değerlerin16 Haziran: 18
Evet benziyor benim de öyle 14 temmuzda kontrol var heyecanla bekliyorum kalp atışını duymak içinBenimkine çok benziyo değerlerin
30 haziran: 65.5
2 temmuz: 172
4 temmuz : 487
6 temmuz 1435
7 temmuzda keseyi gördük. Benimde 15 gün sonra çağırdı doktorum kalp atışı için
Bende 19 temmuzda gitcem insAllahEvet benziyor benim de öyle 14 temmuzda kontrol var heyecanla bekliyorum kalp atışını duymak için
Kasım ağrıların oldu mu senin deBende 19 temmuzda gitcem insAllah
Kasık ağrılarıKasım ağrıların oldu mu senin de
HAla var hiç gecmiyo adet olcak gibi agriyo ama normalmiş heraldeKasım ağrıların oldu mu senin de
Evet çok şükür bugün 11. Hafta bitiyor. Pazartesi ikili teste gidicem ama bu süreçte kanama ve ağrım oldu sürekli. Bu yüzden yattım hepNe yaptınız acaba gebeliğiniz sağlıklı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?