Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Birinci mi ikinci mi tartışmalarını anlamak benim için çok güç. Seversin ve sevdiğinin tüm niteliklerini göze alırsın severken. Bu olmazsa şu olur diye bir ilişki içindeyken başkasıyla görüşmek diğerini yedekte tutmak çok bencilce.
çok yakın bir arkadaşımın ısrarıyla düşünmüştüm böyle bir şeyi zaten sadece düşünmüş oldum daha ileri giden bir durum yok. bencilce olduğunu kabul ediyorum zaten ama konuda da yazdığım gibi ben de kendimi baya kötü hissedip pişman olmuştum.
Çok doğru bende katılıyorum.. bir erkek nasıl 2 ci tercih etme lüksüne sahipse alternatifler çoksa her kadında bencil olmayı hak ediyor bence o yüzden biraz bencil olmak en iyisi...
Aylar önceki konuymuş ama olsun hayatta bazen bencil olmak gerekiyor ...
Şu kadınlar klübünde o kadar çok konu okudum ki o yüzden bu düşüncem daha ağır bastıı.
Çok doğru bende katılıyorum.. bir erkek nasıl 2 ci tercih etme lüksüne sahipse alternatifler çoksa her kadında bencil olmayı hak ediyor bence o yüzden biraz bencil olmak en iyisi...
Aylar önceki konuymuş ama olsun hayatta bazen bencil olmak gerekiyor ...
Şu kadınlar klübünde o kadar çok konu okudum ki o yüzden bu düşüncem daha ağır bastıı.
yorumun için teşekkür ederim. haklısın aslında erkekler çok becil. bazen biz de bencil olmalıyız sanki. ama 2. yi seçmedim hala 1. ile beraberim . diğeriyle görüşmedim bile. şu an da ailesiyle ilgili açtığım bir konu var ona bakarsan sevinirim .