İki kişi arasında..

bence aklında seviyorum dediğin biri olduğu sürece o ilk anlatdığın kişiyi sevemezsin benden tavsiye hayatda her zaman duygularınla değil mantığınla hareket et inan mutlu olursun canım sevgi karın doyurmuyo evlenicen kişi sevebileceğin birise bence hiç kaçırma bundan bir 10 sene sonra o seviyorum dediğin kişinin yakışıklılığı kalıcakmı bakalım evlenince sevgi aşk kalmıyo saygı kalıyo ama sen başkalarının ne dediğine değil kendinin ne istediğine bak zira hayatını o kişiyle sen paylaşıcan ama ne yaparsan yap mutlu ol canım

garantisi varsa sevdiğin kişiyi tercih et ama bu sefer seni seven kişiyi de elinden kaçırabilirsin. ben her zaman aşktan yanayım tabi mantıklı da olması gerekiyo :))

Sizin için önemli olan hemen bir evlilik yapmak ve rahat bir yaşam sürmek ise ilkini ama yok ben sevmeden bir insanla aynı yatağa giremem aramızda bir çekim de olmalı diyorsanız ikinci kişi ya da ikisi de size uymuyorsa illa bu kişilerle evlenmek zorunda değilsiniz.

İkisinden birini seçmek zorunda değilsiniz. Gene de ikinci bahsettiğiniz mantıktan çok uzak, bütün bunlar göze alınmaz mı alınır ama arada çok büyük bi aşk olması lazım, öyle boşluktan kaynaklanan bi seviyorum galiba duygusu değil. Birinci adam için de ne kadar zamandır görüşüyorsunuz bilmiyorum ama doğru dürüst adam bulmak gerçekten zor, bir süre duygularınızı anlamaya çalışın ama olmuyorsa da karşınızdakine haksızlık edip umut vermeyin.

İkisinden birini seçmek zorunda değilsiniz. Gene de ikinci bahsettiğiniz mantıktan çok uzak, bütün bunlar göze alınmaz mı alınır ama arada çok büyük bi aşk olması lazım, öyle boşluktan kaynaklanan bi seviyorum galiba duygusu değil. Birinci adam için de ne kadar zamandır görüşüyorsunuz bilmiyorum ama doğru dürüst adam bulmak gerçekten zor, bir süre duygularınızı anlamaya çalışın ama olmuyorsa da karşınızdakine haksızlık edip umut vermeyin.

peki siz olsanız ne yapardınız? Kimi seçerdınız?? :(

İkisinin arasından birinciyi seçerdim :) Bi süre zaman verin, daha fazla vakit geçirmeye çalışın,birbirinizi tanımaya çalışın, hala ısınamadım derseniz ikisini de bırakın gitsin :)

Back
X