Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Iki kisiyi birden idare eden.. Dertlesmek istiyorum
Hayirli günler aylardir moralim bozuk icime ata ata daha da kötü oluyodum . Uzun süredir konustugum biri vardi internetten tanismistiik 2008 yilinden 2014 yilina kadar ilk baslarda iyiydik sonrasinda tehditlerle gitmemi engelledi durmadan yalandan acindirmalar yapip durdu inanmadim tabi hicbizaman hatta durmadan silah bulur hepinizi öldürürm diye tehditler savurdu . Hatta aciik videosunu cekip bana yollamak istedi kackez inkar ettim yolladi sildim hemen izelemden .Neyse diyecegim suki 1 yil önce bu sahsiyet bana ailemi ikna etmemi ve istemeye gelmek istedigini söyleyip yapmadigim takdirde oturdugum sehre gelip beni kötülemekle adimi cikarmakla tehdit etti sesimi cikaramadim .neyse bu o arada bi baska kizla daha berabermis cikiyolarmis malesef aylar sonra farkettim akrabam diye yutturdugu icin ve onunla beraberken bana ailemi ikna etmemi söyledi beni unutamadigini ve kendisini birakmamam icin rica etti .Kiza mesaj attim bana inanmadi bile videoyu bile anlattim kiza yemin etmis yok öyle bisey diye hatta 2 yildir namaz kiliyomus okadar küfürler tehditler ettiki inanirmisiniz laf atmadigi asaglamadigi kiz kalmamisti böyle birinden hic düsünmezdim namaz kildigini .suan nisanlilar o kizla . Durmadan 30uma geldim diyip duruyodu .siz siz olun benim yaptigim hatayi yapmayin cok pismanim vede bi okadar mutluyum annemin dualari kabul oldugu icin hayirli degilse olmasin diye kac kez dua ettmisti. Ucak Bilet bile almisti 2013 yilinda kacmam icin gitmedim ailemi birakipta yapamadim onlarin rizasi olmadan gidemedim . Internetten tanistiginiz kisiye inanmayin nolursunuz .öyle bi mahvettiki piskolojimi kac yildir tehditleriyle ugrasiyodum izine gelirken korkarak oturuyodum evde Allaha havale ediyorum bundan sonra yaptiklari icin .siz o kizin yerinde olsaydiniz evlenirmiydiniz böyle biriyle
Sen o kizi bosver sen kurtulmussun ona bak. evlenirmiydin diye soruyosunya. evlenmezdim derim ama benim basimdada bi dert var ve ben buraya yazdim cogu kisi evlenme dedi ama ben o kisiye asigim. yani evlenmem diyemem. evlenirimde diyemem cunku buyuk konusmus olurum gibime geliyor
Ohh nişanlandı da kurtuldum diye sevineceğine o kızla nişanlanmasına takılmışsınız
Adam sizi öldürürüm diyor ya ötesi var mı
Bu arada 6 yıl konuşmuşsunuz sadece tehditle değildir bence hala o adama karşı bir şey hissediyorsun.
Canim insanlar birzaman duygusal olarak birseyler paylastigi insanin evlendigini ögrenince bir an affalaya biliyor. Normal dir ama üzerinde fazla durmaya gerek yok.. gelip gecici bir his bu.
Sen kurtulduguna sükretmelisin.. Kimse böyle bir insan ile bir ömür gecirmek istemez.
Cok alismistim evet hatta öyle bi konusuyoduki benden baskasiyla yapamazsin diye ona bile inandirmistim galiba kendimi bu yüzdendir bukadar takmalarim belkide :s evet sonunda kurtuldum ama insan kc yildir ailesine karsi korudugu kisinin böyle biri oldugunu görünce vede dedikleri dogru cikinca morali bozuluyo azda olsa :s
Canim insanlar birzaman duygusal olarak birseyler paylastigi insanin evlendigini ögrenince bir an affalaya biliyor. Normal dir ama üzerinde fazla durmaya gerek yok.. gelip gecici bir his bu.
Sen kurtulduguna sükretmelisin.. Kimse böyle bir insan ile bir ömür gecirmek istemez.
Hepiniz cok haklisiniz sevinmem gerekiyo ama insan üzülüyo ailesine karsi savundugu birinin onlarin dedigi gibi biri cikinca . Cok zor geliyodu basta ama insn nelere alisiyo atlatiyo bende atlatirim umarim .cogunuza sacma geliyodur belki bu durumum farkindayim öylede galiba bende ilerde hatirliyarak ne sacmaliklar yapmisim diycem belkide . Ama zamanla düzelicerim insAllah .