Doğuma Hazırlık iki kız isminden hangisi sizce?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

nazend

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2012
57
11
48
Merhaba arkadaşlar yakın zamanda kızım olacak ama herkes gibi karar vermekte çok zorlanıyorum eşim ilk ismini arya olarak belirledi ben de kendi beğendiğim ismi ikinci olarak vermek istiyorum.Arya Sare ve Arya Gülce arasında kararsızım fikrinizi belirtirseniz çok mutlu olurum.

Evet benim de o hoşuma gidiyor zaten yine de başka yakıştırdıgınız varsa söyleyin Teşekkürler güzel dilekler için

ben arya,gülce ve sare isimlerini tek başına daha çok beğendim.bu üç isim arasında en hoşuma giden arya

Kizimin adi Ayse Sare:)
Arya Sare daha guzek bence.Sare ismine hayranim.
Arya Gulce soyleyisi daha zor bence..
İki ismi de kullanacaksaniz eger kisa olanlari tercih edin bence.. Seslenirken kizima useniyorum iki isim zor yani..
Tek basina Sare ve Gulceyi begendim..
Gulce Sarebde uyumlu :)

Aslında ben de tek isim taraftariydim ama babası arya diye tutturdu onu kıramam anlamı tam olarak içime sinseydi ikinci bi ismi düşünmezdim asla ama şimdi anlamı güzel olan bi ismi daha olsun istiyorum

Merhaba arkadaşlar yakın zamanda kızım olacak ama herkes gibi karar vermekte çok zorlanıyorum eşim ilk ismini arya olarak belirledi ben de kendi beğendiğim ismi ikinci olarak vermek istiyorum.Arya Sare ve Arya Gülce arasında kararsızım fikrinizi belirtirseniz çok mutlu olurum.

Sadece Gülce çok hoş bir isim olurdu bence

Back
X