Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlıkta level atlamışsınız,hangi ay, kaç gece çetelesi elinizdeZaten tum sulalesi babalik testi yaptir diye baski yapmis, yaptirmam diyor gozleri doluyor..
Babasi cikmasa da bakar benim arkadasim cocuga, birakmaz.
Kedi kopege babalik yapiyorum bu sabiye mi yapmicam diyor..
Ben boyle insan tanimadim, cok iyi niyetli, cok iyi..
O kadinda hala para pul pesinde nerden ne koparsam..
Ben arkadasimin keriz yerine konulmasina cok uzulurum..
Bu cocuk senden degil dese de bakacak bi kocasi vardi o kadinin..
kadin 10 ay 10 gunluk cocuk doguruyor, tek iliski olmus aralikta sonunda cocuk ekim sonu dogumlu
Bunlar birlesince arkadasimin safligina merhamet mi edeyim uzuleyim mi bilmiyorum![]()
Evet bence de şüpheli bir durum. Kan gruplarıyla ilgili makaleler araştırıp okumanız falan tamam ona da eyvallah ama Allah aşkına başka işiniz yok mu sizin? Kafayı bunlara mı yoruyorsunuz hep? 10 ay 10 günmüş, tek ilişkiymiş bilmem nekadin 10 ay 10 gunluk cocuk doguruyor, tek iliski olmus aralikta sonunda cocuk ekim sonu dogumlu![]()
Evli ve iki cocukluyum ben, terbiyesizce ahkam kesmeyin ayip..
Cok cok eski bir arkadasim, cocukluktan, esim tanir ailece severiz.
Allah sizin gibi iftiracilari bildigi gibi yapsin.
Kadina tum cevrece gicik oldugumuz dogru,cok eziyeti oldu arkadasima ama otu b.ku florte / iliskiye cekmek.. gercekten nasil kafalar yasiyorsunuz, nasil medeniyet anlayisiniz var, gercekten guleyim mi aglayayim mi![]()
Annemin göz rengi mavi, babamin yeşildediğiniz göz rengi yeşil ve yeşil eşleşmede yüzde birden az bile olsa kahve olma ihtimali var haklısınız ama mavi mavi eşleşmede kahve olma ihtimali yüzde sıfır
Eki Görüntüle 2687609
Benim gözüm kahverengi eşimin de kahverengi. Oğlumun ki yeşil. YoksaaaaaaaaAnnemin göz rengi mavi, babamin yeşil
Bir kardeş mavi,diğer kardeş kahverengi, benim yeşile çalan ela
Bu durumda bizim ev karışık
Şunun için ne dualar ettim çok şanslısınız. Benim dedem yeşil gözlüydü eşiminki mavi. Çıkmadı tabiiBenim gözüm kahverengi eşimin de kahverengi. Oğlumun ki yeşil. Yoksaaaaaaaa![]()
Sen o adamın yerinde olsan ne hissederdin...adamın ve kadının kan grubu bilgileri yanlış olabilir
bir tanıdığımız var bu alanda çalışan
eskiden bu kan grupları fayans üstünde el ile bakılırmış
bazen iyi temizlenmez karışırmış vs vs
güncel ise kan grubu testleri bilemeyeceğim de iki negatife zaten uyuşmazlık iğnesi olmaz
bence adam kendi pozitif de bunu bilmiyor gibi
ha çocuk başkasından da olabilir ama önemli olan emektir adam kendinin bilmiş bakmış büyütmüş bu aşamada başkasının çocuğu demeye ne gerek var ki
Sen o adamın yerinde olsan ne hissederdin...
Evet şanslıyımŞunun için ne dualar ettim çok şanslısınız. Benim dedem yeşil gözlüydü eşiminki mavi. Çıkmadı tabii☹ Gerçi rahmetli dedemin de yedi çocuğunda da yeşil göz çıkmamış. Fazla çekinik bir genmiş ☹
Ben bilmek isterdim yine de...ilerleyen yerlerde zaten adamın olayı bildiği ortaya çıkıyor
ben ne mi hissederdim bu kadar baktığım çocuk benimdir derdim
yani o hastanede karıştı bana çocuğumu verin olayları da bana uygun gelmiyor
5 yıl bakmışım odur benim çocuğum huyunu suyunu bilmediğim başkasının yavrum diye sevdiği çocuğu değil kendi büyüttüğümü isterim
Mendel'in bezelye çaprazlaması tam doğruyu vermiyor. yani ihtimal var.Merhabalar,
Dunden beri aklimi bulandiran bi konu var..
Arkadasim esinden ayri, 2 oglu var, cocuklarin velayeti babada, yani arkadasimda.
Sohbet sirasinda nasil olduysa konu kan gruplarindan acildi, “ben 0 rh negatifim, eski esimde negatifti,ilk oglanda negatif kan grubunda ama ikinci de kan uyusmazligi oldu, igne kullanildi, kucugun kan grubu pozitif” diyiverdi..
Konu orda kapandi ama durum bana mantiksiz geldigi icin arastirdim hem turk hem yabanci kaynaklardan neden iki negatifte kan uyusmazligi olsun diye..
iki negatiften pozitif kan gruplu cocugun dogma olasiligi yok diyor kaynaklar, iki pozitiften negatif cocuk olabilirmis ama iki negatiften yok oyle olasilik yaziyor..
Cok cok deger verdigim bi insan, asiri saf biri..zaten esiyle de kadin iki kere aldattigi icin bosandi..
Kadin cocugun velayetini de arkadasima verdi, adam bi basina cocuk bakiyor
kan uyusmazligi yasayan kisiler, bu esinizle kanlariniz tutmadigi icin oldu dimi?
Şu renkli gözleri bir tek benmi sevmiyorum bende tam tersi simsiyah böyle bakınca içine çekiyormuş gibi insanı siyah olan gözleri çok seviyorumŞunun için ne dualar ettim çok şanslısınız. Benim dedem yeşil gözlüydü eşiminki mavi. Çıkmadı tabii☹ Gerçi rahmetli dedemin de yedi çocuğunda da yeşil göz çıkmamış. Fazla çekinik bir genmiş ☹