İki Öğün Sağlıklı Beslenme (resimli)

Unicorn_s

Kac kiloyum yazmaya gerek var mi ruhum 21 gram
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2014
12.026
24.201
348
39
Merhabalar,
yillardir kilo problemim oldu. Bunlara hep günü birlik hızlı çözümler aradım. Cok guzel kilolar da verdim ama hep geri aldim Malesef. simdi kalıcı kilo verme peşindeyim ama aynı zamanda sağlıklı ve sünnete uygun olsun istiyorum. Kendimi germeden ogunum kaçtı mi diye düşünmeden rahat bir şekilde kilo vermek istiyorum. Hayatımda spor da olsun dikkat de olsun hicbirsey de aşırıya kaçmadan ayda 3-5 kilo versem çok mutlu olacagim hedefledigim rakama ilasinca kilo takibimi de burdan yapacagim:)

Başlangıç kilom 95.5 01.04.2018

Son düzenleme:
20180330_094453.webp

Gunaydin
09.45 de tukettigim kahvaltim.. tam anlasilmasa da tabakta ki kizarmis ekmek gorunumlu yagsiz sade tost :) Iki ogunu gectigimiz hafta ıçinde denedim ve ne kadar rahat oldugunu tecrube ettim. Her ne kadar bazi nedenlerden bozulmuş olsa da :) bugün yeniden başladım ve simdiden kafam rahat karnım tok:kk77: ara öğün sıkıntısı derdi yok az az sık sık yeme stresi yok:)

Ikinci ve son ogunumu yiyinceye kadar arada bol su, bitki cayi sade kahve ve bir sütlü kahve tuketmeyi planlıyorum. Sütlü kahve zaten bir öğün kadar tok tutuyor beni..

Son düzenleme:
Ikinci ve son öğünümde (16.30)
1 kase bulgur pilavi
1 servis kasigi et sote
2 ceviz 3 hurma yedim ansizin kayinvalidemlere gitmek durumunda kaldım orda yiyince de foto cekemedim ;)

20180331_111030-1.webp

Gunaydinnnnn:)
kahvaltim 11 de yendi. bugunden biraz korkuyorum. Haftasonu hep tehlikeli geciyor benim icin. Birazdan hazirlanip arkadasima gidecegim. Umarım fazla birsey hazirlamamistir. Olmadi 2.5 öğün yaparim bugün:)

Canim gunlugum guzel bir başlangıç yapmak isterdim seninle ama haftasonunda baslamanin talihsizligi işte bugun super otesi kötü beslendim. Olsun moral bozmak yok. Hadi bugunu görmezden gelip seninle yarın yeni bir başlangıç yapalım:sus:

20180401_080636.webp

08.15 Gunaydin
Takip ettigim biri yazmış instagramda Bugün bize sunulmuş bir hediye paketi kiymetini bilelim. Arada durup bu hediye paketini neyle doldurdugumuza dikkat edelim :)
Yarın yaşayıp yaşayamayacağını bilemez insan bugünü nasil yasadigin cok önemli.
Erken kahvalti yapiyorum bugun bu saatlerde kahvalti daha mi lezzetli oluyor ne:)
Herkese afiyet olsun:KK52:

Back
X