Rüya Yorumları İki rüyam var yorumunu çok merak ettiğim

jun_jandi

İllede Sen
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2013
2.724
529
323
28
İlk rüyam: Şimdi ben bir ara gerçekten uyandım o anda Safiye teyze geldi ama hala uykum olduğu için geri uyudum ve rüyamda bu Safiye teyzenin sesi filan geliyo bizim yukarki Ayşe teyzenin kızı Tuğba abla hamile ve çocuğunu düşürdüğünü haber almışız sözde konuşuyoruz karşı binadakilerle Tuğba abla da masum masum bize bakıyor yukarıdan öyle uyandım.. ve annem de benim gibi onun çocuğunu düşürmüş olarak gördüm nedir acaba.. ikimizde o gün öyle görmüşz..

ikinci rüyam: Çok sevdiğim arkadaşım Kadir var abisi beni gerçekte faceden sildi nedenini bilmiyorm filan da rüyamda kadir bana ters şeyler söylüyor benim ona mesaj atmamı istemiyor o ara profiline tıklanmıyor tamam engelledi diyorum annemn facesinden bakyorum yine bulamıyorum sonra farkediyorum messenger i duruyo sadece facesini dondurmuş 5- 10 dk sonra da bana görüntülü arama yolluyor.. Ben de ona annemle babam yatsın konuşalm ablam olur mu diyorum.. Abisini seviyordum onun.. Birde Kadir in bugün gerçekten doğum günü..

Rüyam çıktı kadir ben gerçekten engelledi hesabını dondurmadı resmn beni engelledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…