iki sezeryan arası 15 ay olan varmı

kestane

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2008
1.090
9
683
41
kızlar 8 aylık oğlum var ve 8 haftalık hamileyim sezeryanla doğum yaptım ve bu bebişimde sezeryan olcak doktor riskleri anlattı erken doğum rahmin dikişlerin açılması ama bebeğimi aldırmıcaz ama bu risklerle illa karşılaşacağım diye de bişey yokmuş benim gibi arası az ve sezeryanla doğum yapmış olanınız yada çevrenizde tanıdığınız varmı herhangi bi sorunla karşılaştılarmı lütfen bana yardımcı olun inş.sağsalim bu bebişimede kavuşurum allah yardımcım olsun

ablam da 5 ay snra gebe kalmıştı
bişey olmadı.

ayyy saol canım içime su serptin benim oğlan 4760 gr doğmuştu karnım da çok şişti oyüzden biraz korkuyorum açıkcası bi sorun çıkar diye allahtan doğum öncesi kiloma dönmüştüm

eltiminde arka arkaya oldu doğumları bi sorun yaşamadı inşallah sizde yaşamadan alırsınız kucağınıza bebeğinizi

kız arkadaşım ilk bebeği 4 aylıkken hamile oldu diğer bebeğine. 3. sezeryn olduğu halde hiçbir sorun yaşamadı.. hayırlı doğumlar..

benim kızımda 5 aylıkken
yeniden hamile kaldım diye korktum doktorumu aramıştım
hiçbişey olmaz demişti
hayırlısı olsun

Merhaba benim komşu teyze taaa 1969 -70 ve 71 de peşpeşe sezeryanla doğum yapmış. Düşünün o zamanki teknolojiyle hemde. Şuan 60 küsür yaşında olmasına rağmen bişeyciği yok. İnşallah sizde de bişey olmaz.Ayrıca kutluyorum sizi ne güzel ikisi birden büyüyüp çıkacak elinizden..

arkadaşımın ablası 40ı çıkmadan tekrar hamile kaldı çocukların arası 10 ay nerdeyse... merak etme canım... birşey olmaz...

ay saolun kızlar ne kadar rahatlattınız beni anlatamam asla aldırma taraftarı değilim ama doktor riskleri söyleyince düşünmedik değil ama kıyamadım iyikide aldırmamışız allah yardım eder buna emim minşallah oğlum gibi zamanınıda sağlıklı eli ayağı düzgün bi çocuk olarak dünyaya gelir

hayırlı olsun Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…