iki sezeryan olanlar bakabilir mi??

Artunhira

(eski nick hiram2015)
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2017
30
64
3
slm herkese eylülün 18 de 2. bebişimi dünyaya getirdim 4. aya girdik hala regl olmadım ama göbek var yaniii acaba regl olduktan sonra azda olsa iner mi ilk gebeliğimden sonra eski halime dönmüştüm tecrübe sahipleriii nerdesiniz bilgi werirseniz sevinirim..

Aslinda ilk dogumdan sonra ne zamn basladiysa adetin ikinci dogumda da oyle olur ama bazen degisebiliyorda.
3 dogum yaptim 3 u de logusaliktan sonra basladi.
Dilersen bi dr ye git muayne ol.gecikme normal olabilir.

Iki sezaryan oldum. Soyleyeyim sana regl olmayla alakasi yok.

Regl olunca karnin inmeyecek. Onu sen indireceksin sporla.

Ben emzirdim ikincisinde 8 ay regl olmadim. Sporla diyetle gitti.

Ilkinde emme olmadigi icin lohusaliktan sonra adet oldum. Ama o devasa karnimi yine sporla indirdim.

Uzgunum ama sporsuz inmiyor o karin.

İlk doğumumdan ne zaman sonra regl oldum hatırlamıyorum ama 2.doğumumdan 9ay sonra regl oldum. Bende regl olduktan sonra göbek gider sandım ama gitmedi.

bu arada emzirirken regl olmayabilirsin. bu normal bir durum. benim hemen oldu çünkü ben emziremiyorum :)

sweetwitch01 sweetwitch01 sağol cnm bnm cewaplar için kızımda 6 ay korudu sütüm bakalım n olucak baska görenler okuyanlarda bi cewapla ii olur saglık ocagının ebesi bi tahlil yapalım dedi ama ben eminim kendimdennn;)

canlar cewaplar için teşk.ler kızımda karnım daha şişti ve kilo bile verememiştim doğumdan sonra 2 kilo mu n gitmişti doğumla 6. aydan sonra yawaş yawas gitti kızı sütten kesincede diet yaptım azdahopp eski kiloya düştüm sizin ilk sezeryanlarda böyle olmadımı peki??

sweetwitch01 sweetwitch01 sağol cnm bnm cewaplar için kızımda 6 ay korudu sütüm bakalım n olucak baska görenler okuyanlarda bi cewapla ii olur saglık ocagının ebesi bi tahlil yapalım dedi ama ben eminim kendimdennn:KK66:

valla canım süt korumasına inanma :)) ama sen kendin korunuyorsan sorun yok tabii... ama adet olmayabiliyor emzirnler ablam 10 ay falan olmamıştı yani.. ben emzirmiyorum malum ama ben oldum ikisinde de . ayy kilo deme benim halaaaa var 5 kilom :D veremedim.. ama spora başladım artık.. zaten günüm çok yoğun geçiyor :( okul ev okul ev okul ev... günde 3 gidiş 3 geliş.. yemek arası zamanında da yürüyoruz oğlanla.. yetmedi tempom ehliyete de yazıldım akşamları da ona gideceğim.. valla yoğunum ama beslenmem düzensiz :( ondan da hala veremedimm

valla canım süt korumasına inanma :)) ama sen kendin korunuyorsan sorun yok tabii... ama adet olmayabiliyor emzirnler ablam 10 ay falan olmamıştı yani.. ben emzirmiyorum malum ama ben oldum ikisinde de . ayy kilo deme benim halaaaa var 5 kilom :KK70: veremedim.. ama spora başladım artık.. zaten günüm çok yoğun geçiyor :KK43: okul ev okul ev okul ev... günde 3 gidiş 3 geliş.. yemek arası zamanında da yürüyoruz oğlanla.. yetmedi tempom ehliyete de yazıldım akşamları da ona gideceğim.. valla yoğunum ama beslenmem düzensiz :KK43: ondan da hala veremedimm
ay çok yoğunmuşsun kişiden kişiye değişiyor ya bu mevzu bakalım ben n olucam oğlanı kontrole götürdüğümde bi test verecem ama sanmıyorumm

ay çok yoğunmuşsun kişiden kişiye değişiyor ya bu mevzu bakalım ben n olucam oğlanı kontrole götürdüğümde bi test verecem ama sanmıyorumm

öyle canım:) bende yarın götüreceğim aşıya :) ne yaptın bakamadım 10 gündür :) derslerim de başladı hiç vaktim kalmadı benim.. soru da çözüyorum arada :)) verdin mi test merak ettim

ay bugun kotrol günümüz ama maglum çok yagmur var yarın eşim arabayla götürecek test vermedim henüz bilgilendiririm senii:)

Back
X