Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sweetwitch01 sağol cnm bnm cewaplar için kızımda 6 ay korudu sütüm bakalım n olucak baska görenler okuyanlarda bi cewapla ii olur saglık ocagının ebesi bi tahlil yapalım dedi ama ben eminim kendimdennn
![]()
ay çok yoğunmuşsun kişiden kişiye değişiyor ya bu mevzu bakalım ben n olucam oğlanı kontrole götürdüğümde bi test verecem ama sanmıyorummvalla canım süt korumasına inanma :)) ama sen kendin korunuyorsan sorun yok tabii... ama adet olmayabiliyor emzirnler ablam 10 ay falan olmamıştı yani.. ben emzirmiyorum malum ama ben oldum ikisinde de . ayy kilo deme benim halaaaa var 5 kilomveremedim.. ama spora başladım artık.. zaten günüm çok yoğun geçiyor
okul ev okul ev okul ev... günde 3 gidiş 3 geliş.. yemek arası zamanında da yürüyoruz oğlanla.. yetmedi tempom ehliyete de yazıldım akşamları da ona gideceğim.. valla yoğunum ama beslenmem düzensiz
ondan da hala veremedimm
ay çok yoğunmuşsun kişiden kişiye değişiyor ya bu mevzu bakalım ben n olucam oğlanı kontrole götürdüğümde bi test verecem ama sanmıyorumm