• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki soru bayanlar....

Kiraz_Mevsimi_54

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
415
115
123
Eşinizi size nasıl sesleniyor... Benim ki adımı söyler yanlızkende kalabalıktada.. Eskiden aşkım derdi ama artık tek olduğumuzda bile demez.. Neden diyorum böyle daha güzel diyor... Eskiden neden dedin diyorum eskiden sevgiliydik şimdi eşimsin ayrı bi sevgi var diyor....

Veeee diyelim ki yemek yaptınız sizin elinizde olmayan birşey yemekte olmamışsa eşiniz size der mi tadı tuhaf yapamamışsın... Kayınvalidede masadaysa... Hemen dedim benden kaynaklanan birşey değil diye sonradanda mahfettim onu... Beni yücelteceyi yerde yere çekti.... Dedim birdaha sakın yapma... Eşleriniz sizi yüceltir mi eleştirir mi?? Sizce???

Valla cnm bn guzel yemk yapsam bile bni giciktrmk icin hic guzel olmmis der ama parmaklarini yer guler.bni ismimle cagirir .isi dusersede tombisim der (tobe ha tombisde degilim).ebosum der.vee ailesini yaninda soylememesi gerekn seyleri payt diye soyler mesela gecen gun bn sandalye siliyordum biraz uzerim acilmis.babasin yaninda serteldi bidahaa bunu giymiyeceksin dedi.tabi bn o an bisy diyemefim ama sonradan kizdim.zatn bn bi gozumu buyutuyum o anliyo kizdigimi.seninki bence hic bisy cnm skma cnnini .normal bunlar erkek

Aşkım, canım ve türevleri ile seslenir.yaptığım yemeği beğenmezse bir daha masada yemek bulamayacağını bildiği için gıkı çıkmaz.hele annesinin yanında yaptığım yemeğe laf edecek kadar şuurunu kaybettiği olmadı.olursa annesi gittikten sonra yemeği tencere ile birlikte çöpe atarım sittin sene yemek yüzü görmez.eşiniz kazma ise evde bu yaptıklarımı denemeyiniz:)

Aşkım, canım ve türevleri ile seslenir.yaptığım yemeği beğenmezse bir daha masada yemek bulamayacağını bildiği için gıkı çıkmaz.hele annesinin yanında yaptığım yemeğe laf edecek kadar şuurunu kaybettiği olmadı.olursa annesi gittikten sonra yemeği tencere ile birlikte çöpe atarım sittin sene yemek yüzü görmez.eşiniz kazma ise evde bu yaptıklarımı denemeyiniz:)
Kiz sen neymisin .ondan bitane daha bulursan bnada gonder

Eşim biz sevgiliyken ve nisanliyken bana hep adımla hitap ederdi ne kavgalar ettim bu yüzden. evlenince ailesinin yanında hiloş diyor yalnizken de tombalak tosbaam diye sesleniyor. Yemek konusunda da hakkını yiyemem gariban ben yemek yapmayı öğrene kadar ne zikkimlar yedi de sesi çıkmadı. Çok nefis olmuş yapa yapa daha da ogrenirsin dedi canım benim. Bak işe gitti ama özledim şimdi şaşkınımı:) evet bir erkeğin eşini her konuda ve herkesin önünde yuceltmesi taraftariyim bende..

Eşinizi size nasıl sesleniyor... Benim ki adımı söyler yanlızkende kalabalıktada.. Eskiden aşkım derdi ama artık tek olduğumuzda bile demez.. Neden diyorum böyle daha güzel diyor... Eskiden neden dedin diyorum eskiden sevgiliydik şimdi eşimsin ayrı bi sevgi var diyor....

Veeee diyelim ki yemek yaptınız sizin elinizde olmayan birşey yemekte olmamışsa eşiniz size der mi tadı tuhaf yapamamışsın... Kayınvalidede masadaysa... Hemen dedim benden kaynaklanan birşey değil diye sonradanda mahfettim onu... Beni yücelteceyi yerde yere çekti.... Dedim birdaha sakın yapma... Eşleriniz sizi yüceltir mi eleştirir mi?? Sizce???
Canım benim eşim ilk tanıştığımız günden beri bebişim yada bebiş der bende ona aynı şekilde 6 senelik evliyiz ama bence ağız alışkanlığı ... Bak mesela bir örnek vereyim seninkine yakın bişey, eşim sabah erken işe gittiğinde ben uyurken hiç aksamaz öpmeden gitmezdi bende sırf beni öpmeyi bırakmasın diye hep uyuma taklidi yapardım ama artık yüzüme bakmıyor. Bide eleştirme yerme konusuna gelirsek emin ol kayınvalidemin yanında bana da benzer bişey yaptı. Ya bazen erkekler neyi niye neden yapıyor çözmek zor

1.Eskiden daha romantik takiliyorduk artik daha cok esprili cagiriyoruz birbirimizi.Ornegin:heruf_garu,bebegeeem,bebuşum,sevgullüm...
2.Cok yemek seçer begenmezse direkt söyler ama huyunu öğrendiğim için yemeyecegi seyi önüne çikarmam.Kayinvalidemin yaninda bazen patavatsizlik yapar gözüne gözümü belertirim susar...

Haa birde bişey daha eğer bir erkek kendi ailesinin yanında sizi küçük düşürecek yada sizi üzecek hareket yapmışsa sizin iplerinizi ailesinin eline vermiş oluyor. Yani eşinizin ailesi tarafından size karşı bir davranış görürseniz bunda ailenin suçu yoktur. Çünkü eşiniz sizi onlara ister istemez sunmuştur. Ailede oğullarından aldıkları cesaretle size böyle davranış sergilemeyi kendilerinde hak görürler. O yüzden iş önce eşlerde biter. Bu benim deneyimlediğim bir tespittir. Yazmak istedim sadece !!!

Evli değilim ama 4 yıllık ilişkim sebebiyle bende yorum yapmak istiyorum özellikle isim konusuna.Artık askım demeyisinin isimle seslenmenin ardında bi vazgeçmişlik yada eskiye göre azalan bişeyler olduğunu düşünmüyorum.Eskiden erkek arkadaşıma iliskinin özellikle ilk 1buçuk 2 yılında askım canım diye hitap ederdim.Daha sonra sevgim arttıkça ve onu gerçekten canımın üstünde hissetmeye başladıkça ismiyle hitap etmeye başladım.Bu bazen insanlara garip gelebiliyor ama şöyle bi durum var, gerçekten sevdiğiniz bir insanın ismini duymak söylemek ve görmek insana iyi hissettiriyor.Ben erkek arkadaşımın ismini bir kere söylerken iki duyuyorum.Bunu bir tv dizisinde sevdiğiniz adammın ismini duyduğunuz zaman yüzünüzde yayılan gülümseme şeklinde düşünün.Benim erkek arkadaşımda ''telefonda bile ismimle kayıtlıyım ya bi senin kaydına bak bide benim'' filan diye bana sitem eder ama gerçek bu değil.Anlamadı bende eşiniz gibi artık farklı bir sevgi oldğunu söylemistim.Umarım acıklayabilmisimdir.
Eleştiri konusundada kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum ama erkek milleti diyerek odunluklarına veriyorum:))) Ama tabiki masada kv yada herhangi biri kim olursa olsun onların yanında söylemesi hoş değil yani.Yeme o zaman dedirtir insana.Kırıcı ama art niyet olmadığına inanıyorum kesinlikle.1-2 uyarıyla halledilebilir :)))

Kiz sen neymisin .ondan bitane daha bulursan bnada gonder
Eşimle birbirimizi çok iyi tanırız.o benim ne kadar deli olduğumu bilir:))ben de onun arıza çıkarabilecek noktalarını bilirim.birbirimizin dalına basmayız.örneğin eşim çok kıskançtır,tüm sosyal ağlarımı şifrelerimi hatta burayı bile bilir.herşeym ortadadır yani.ben onun kıskançlığını tolere ederim o da benim diğer sivri yanlarımı tolere eder.
yemek konusunda söylediğimin abartısı yok :)
Darısı hatta daha iyisi başına olsun :)

Ay valla özledim şimdi bak..:eek: benim ki yoğurdu bile akşam yemeği diye koysam önüne, sesini çıkarmaz.. över ama sık değil. Ben ona nasıl sesleniyorSam öyle karşılık verir. :KK200:

Benim ki hatun der . Başkalarının yanında adımı söyler . Yemeği yer ellerine sağlık der he arada yine yemeği tuz manyağı yapmışsın der . Tuzu seviyorum vesselam

Benimki baskasinin yaninda ismimle cagirir bende boyle istiyorum zaten basbasayken canim cicim :) yemeklerede simdiye kadar mukemmel olmus eline saglik dedi .

Back
X