Iki tüpü tıkalı olan varmıbenim gibi

tuplerim acik ama tup bebek annesiyim. suan kendini berbat hissediyorsun buyuk ihtimal. ama mevcut duruma kendini nekadar cabuk alistirisan basetmen ve basarili olman okadar kolay olur. turklerde bizde yani kotuyu dusunelim iyi olursa seviniriz dusuncesi var bunu kendine yapma. pozitif dusun olacak de.
belki uzun belki de kisa bi yolculugun olacak.
bazi bitkisel cozumler var ama duydugum daha ayrintili anlatanlar olacaktir. sut buhari maydonoz gibi. Onlari da bir dene ama sen iyi olursan vucudun da buna iyi tepki verir unutma.
yolun acik olsun. Yaradan cok aratmasin dilerim.

tek tüpümde hidrosalpenks vardı ..işlevini tamamen yitirmişti sıvı doluydu ..sonuc laporoskopıyle tüpü aldılar.tek tüple hamile kalma ihtimalim tabiki vardı ama eşimde cok cıddı oranda morfolojı bozuklugu vardı ..yanı durumum senden daha kotuydu cunku saglam olmayan spremle hamile kalmak tüpsüzlükten daha zor... tüplerin kapalıysa tüp bebek yaparsın bu durumda tüpe ihtiyacın zaten olmuyor ve pozitif olma ihtimalide eşinde sorun yoksa cok yuksek oluyor... bnm kızım 4.5 yasında cok sukur kavustuk ama ne zor yollardan gectık sayfamı ıncelersen yasadıklarımı gorursun... eminim suan cok kafayı takıyorsun,aglıyorsun ama emin ol hepsi gececek... kendını ıyı hıssedecegın bir dr.la tedavıye basla ancak oyle rahatlarsın..emin ol guzel gunler yakında..

C CARMENNN Evet benimde öyle'ydi 2 ay önce ameliyatla alındı sol tüpüm. Çok şükür esimde bi sorun yok bu ay başlayacağız yarın raporum çıkıyor tüplerim tıkalı olduğu için tüp bebeğe geçiş hakkı kazandım inşallah bi sorun olmadan olur

Benimde tek tüpümde sıvı birikmesi vardı onu aldılar digeride çikolata kisti nedeniyle tamammen yapışık durumda diye doktorum bagladı anlıycan tüp kalmadı bende benimde tek yolum.tüp bebek artık :(

birx birx rabbim hayırlısını nasip etsin hakkımızda hayırlısı diyelim inşallah esinde bi sorun yokturdur ben yarın raporumu alacagm tedaviye baslıcm

birx birx rabbim hayırlısını nasip etsin hakkımızda hayırlısı diyelim inşallah esinde bi sorun yokturdur ben yarın raporumu alacagm tedaviye baslıcm

Eşimde bi sorun yok bende çok sorun var sadece tüp kapanması degil rahmimde yapışıklık mı dersin çikolata kistlerimi dersin ne ararsan var Kafayı yemeye ramak kaldı bende

@birxYani bu rahminde yapışıklık çikolata kisti falan tüp bebek yapmana engelmi

@birxYani bu rahminde yapışıklık çikolata kisti falan tüp bebek yapmana engelmi

Histaroskopi oldum bi kez doktorum aşırı yapışıklık vardı dedi daha sonra laparoskopi oldum aynı zamanda histeroskopi yapmış doktorum yapışıklıgın tekrarladıgını söyledi yani benim durumum çok daha zor yapışıklık olan rahimde gebelik olmaz.

Histaroskopi oldum bi kez doktorum aşırı yapışıklık vardı dedi daha sonra laparoskopi oldum aynı zamanda histeroskopi yapmış doktorum yapışıklıgın tekrarladıgını söyledi yani benim durumum çok daha zor yapışıklık olan rahimde gebelik olmaz.
Anladım canım allah yardım etsin herşeyin bir çaresi vardır elbet sıkma canını

Merhaba hsg fılmınde sorun cıkmadı benımde ama 4gun sonra agrıyla acıle gıttım ve fılm dolayısıyla sıvı kalmıs denıldı. Boyle bırsey basınıza geldımı

C CARMENNN Evet benimde öyle'ydi 2 ay önce ameliyatla alındı sol tüpüm. Çok şükür esimde bi sorun yok bu ay başlayacağız yarın raporum çıkıyor tüplerim tıkalı olduğu için tüp bebeğe geçiş hakkı kazandım inşallah bi sorun olmadan olur
Merhaba bilmediğim için soruyorum adet düzeniniz basıl acaba yumurtlama olmuyor galiba hiç o yüzden mi hamile kalamıyorsunuz.
Yapışıklık varsa hamile kalsanız bile düşük ile sonuçlanabilir onun da tedavisini olmanız gerekiyor

Merhaba bilmediğim için soruyorum adet düzeniniz basıl acaba yumurtlama olmuyor galiba hiç o yüzden mi hamile kalamıyorsunuz.
Yapışıklık varsa hamile kalsanız bile düşük ile sonuçlanabilir onun da tedavisini olmanız gerekiyor
Adetim çok düzenli. Ikı tüpüm de tıkalı olduğu için bebeğim olmuyor sol tüpüm alındı sıvı birikmesioldugu icin. Yapışıklık yok

Merhaba hsg fılmınde sorun cıkmadı benımde ama 4gun sonra agrıyla acıle gıttım ve fılm dolayısıyla sıvı kalmıs denıldı. Boyle bırsey basınıza geldımı
Sıvı varsa alıyorlar embriyonun tutunmasini engelliyorms bndede sıvı birikmiş aldılar

Adetim çok düzenli. Ikı tüpüm de tıkalı olduğu için bebeğim olmuyor sol tüpüm alındı sıvı birikmesioldugu icin. Yapışıklık yok
Merhaba canim gecmis olsun oncelikle.hsg cektirmeden önce hidrosalpinks olan tupunde bi agri oluyor muydu mesela?sıvı olan tupunde.benimde kurtajdan sonra hep sag tarafta bi agri vardida 2 sene oldu gecmedi

Merhaba canim gecmis olsun oncelikle.hsg cektirmeden önce hidrosalpinks olan tupunde bi agri oluyor muydu mesela?sıvı olan tupunde.benimde kurtajdan sonra hep sag tarafta bi agri vardida 2 sene oldu gecmedi
Evlendikten sonra sol tarafımda oluyordu doktora sordum tüp'ler ağrı yapmaz dedi doğruymuş aldırdım tüpümu adet bitiminden sonra yine ağrıyor bi hafta faln neden olduğunu bilemedim bi sorun yok dediler

Evlendikten sonra sol tarafımda oluyordu doktora sordum tüp'ler ağrı yapmaz dedi doğruymuş aldırdım tüpümu adet bitiminden sonra yine ağrıyor bi hafta faln neden olduğunu bilemedim bi sorun yok dediler
Neden olmus hidrosalpinks cok mu enfeksiyon gecirmistin bekarken?yada kist ameliyati flaan mi olmustun

Back
X