Iki tüpü tıkalı olan varmıbenim gibi

Konu başlıklarına bakarken seni farkettim.bende 2 yıldır hamile kalmaya çalışıyordum.benimde 3 gün önce hsg çekildi 2 tüpüm tıkalı.sol taraftaki çok az açık oda bi anlam ifade etmiyor.dünya başıma yıkıldı resmen.kendime gelemedim.doktorum aşılama önerdi ama ondada şansımın çok düşük oldugunu elim söyledi.tüp bebekten başka çarem yok.şuan tüp bebek merkezleri bakmaya başladım.ama tedavi için zamana ihtiyacım var.

Konu başlıklarına bakarken seni farkettim.bende 2 yıldır hamile kalmaya çalışıyordum.benimde 3 gün önce hsg çekildi 2 tüpüm tıkalı.sol taraftaki çok az açık oda bi anlam ifade etmiyor.dünya başıma yıkıldı resmen.kendime gelemedim.doktorum aşılama önerdi ama ondada şansımın çok düşük oldugunu elim söyledi.tüp bebekten başka çarem yok.şuan tüp bebek merkezleri bakmaya başladım.ama tedavi için zamana ihtiyacım var.
Canım geçmiş olsun benim tüpümü aldılar tüp bebeğe başlıyorum aralık ayında ilaçlarımı aldım zeynep kamil hastanesine baslcm hayırlısı olsun hakkımızda

Geçmiş olsun canım.senin tüpünü sıvı olduğu için mi aldılar.bende sıvı varmı bilmiyorum.raporum çıkmadı.çıktıysada eşim eve getirmiyor.acaba benimde aldırmam gerekir mi.çok kötüyüm Allah kimseye yaşatmasın..hakkımızda hayırlısı

Geçmiş olsun canım.senin tüpünü sıvı olduğu için mi aldılar.bende sıvı varmı bilmiyorum.raporum çıkmadı.çıktıysada eşim eve getirmiyor.acaba benimde aldırmam gerekir mi.çok kötüyüm Allah kimseye yaşatmasın..hakkımızda hayırlısı
Evet canım sıvı birikmişti rahim filmi cekilince ortaya çıktı bende ağustos ayında ameliyat oldum sağ tüpüm de kapalı yine

SİZE UMUT OLMAYA GELDİM
MERHABA HANİMLAR,,
2013 yilinda 3 yillik evliyken rahim filmi cekildim, malesef iki tüpüm de kapalı cikti. Hemen laporoskopik cerrahi oldum yine acilmadi. Tup bebeğe başvurduk doktorum, ameliyat sonrasi durumu gorelim bir daha hsg cektir dedi çektirdim, yine kapali cikti. 4 tup bebek denedik hepsi negatif sonuclandi. 5. İcin basvurduk dr. İsrarla "
ECHOMAR da CEVAT BAYRAK
KATETERLİ RAHİM FİLMİ cekiyor orda bur kez daha cektir dedi. Onceki gun yani 25-12-2017 gunu gityik cektirdik. Kateteri ilerletti ve "SAĞ TÜPÜN AÇILDI" dedi biraz sonra "SOL TÜPÜN DE ACİLDİ" dedi. Şok oldum. Hic ummadigimiz anda bu guzel haberle dünyalar bizim oldu. Ben bu durumu kanıksanmıştim ve acilma ihtimali aklimin ucundan bile geçmiyordu, sadece doktor istedi diye mecburen gittim. Ama nasib oldu. Yıllarca nette "TÜPLERİ KAPALİ OLUPTA HAMİLE KALANLAR VARMİ" basligiyla yazılar aradım, bi umut dedim bakındım durdum. Yine aklima geldi bu seferde arayan birileri varsa okusunlar dedim ve sizlerin topigini buldum. Nolur umudunuzu kaybetmeyin. Sunu söylemeden gecemiycem, bu 4 tedavi surecinde bir suru bitkisel kurler, buhara oturma, tamponlar, hacamat, ve RAHİME SÜLÜK koydurdum.
RABBİM hangisini vesile kıldı bilemem ama butun yaşadıklarımı, yaptiklarimi vs instagramdaki tupbebekdayanisma adindaki sayfamda da paylastim halada paylaşıyorum. Sayfamida okuyun umut olsun. Sormak istedikleriniz olursa mesaj atin elimden geldigi kadar yardımcı ve destek olurum. RABBİM HEPİMİZE HAYIRLA NASİB ETSİN ANNE OLABİLMEYİ amin. Sevgilerimle duaci duaci

Mrb canım bende 3 sene önce laproskopie oldum cikolata kisti olduğu için
Ve evlenmeden 3 hafta önce tüplerimin kapalı olduğunu öğrendim
Dünya başıma yıkıldı sandım ama yılmadım
Sonra bi hsg çekildi tüpün birisi kapalı ve birisindede sıvı olduğu çıktı
Umutlarım bitti demiştim
Tek çare tüp bebek dedim
Cesaret edemedim basta zaten olmaz dedim bide sıvı sıkıntı oluyor diyorlar embryoyu zehirliyor tutunamıyor diyorlardı bir çok sayfada
Yinede herşeyi göze alarak kasımda tüp bebek tedavisine başladım
Zor süreçti ama pozitifi görünce hepsi geçti
Eşinde sıkıntı yoksa ve yaşın gençse yeterince yumurta elde edilir
rahim kalınlığın felan da yolundaysa hiç vakit kaybetme tedavine basla inş güzel sonuç alacaksın
Hepsi Rabbimin sınavı önemli.olan sabırla inanmak ve cabalamak
Ben şuan 6haftalik hamileyim bebeğimi henüz görmedim ama benimle olduğunu düşünmek bile dünyanın en güzel duygusu
Umarım sana umut olabilmisimdir

Back
X