Iki veya daha fazla doğum yapan hanımlar size ihtiyacım var...

91ankaraa

Hey there! I am using KK
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
879
941
53
Arkadaşlar kısaca izah edeyim. Benim ikinci çocuğum doğacak. Ama ilk doğumum normal doğum olsa da anormal oldu. 42 hafta biterken suni sanciyla doğum yaptım. Herşey kontrollu oldu. Nişanı doktor bozdu sancı planlanan saatte verildi, lavman yapmaya vakit vardi, su ne zaman geldi nasıl oldu bitti anlamdim. Acı eşiğim yüksektir ayrıca verilen ağrı kesici serum sayesinde de çok büyük acılar yaşamadım. Bi baktım doktorlarin kucağında bebek var.

Şimdi benim merak ettiğim şu. Hamilelikler aynı mi ilerliyor. Mesela iki çocuğum da 38. Hafta da doğdu diyen var mi. Ya da ikincisi daha mi erken gelir. Bu suyun gelmesi olayını bi türlü kafamdan atamıyorum. Evde mi olur hastane de mi olur. Sizin aynı zamanlarda mi geldi suyunuz. Kafam çok karışık. Bilgisi olanlar paylaşırsa cooook sevinirim.

Canim benim de ikinci gebeliğim ilki normal oldu doktor ikinci de normal olur diyor.ilkinde suyum geldi evde direk hastaneye gittim sancı çektim çok acilmam oldu ama bi türlü ikinamadim gücüm kalmamıştı.doktor kesi yapıp öyle aldı bebeğimi.ikinci gebeligim çok zor geçiyor şu An 31 haftalık olduk.bebeğe bağlı aslında inşallah sağ salim alırsın kucağına

Benim ilki 38.haftada apar topar geldi.Simdi ikincisini bekliyorum.Bende merak ediyorum.Insallah sag salim kucagimiza alalimda..
Bugun bir arkadasim dogum yapti.Ilki 38.haftada,ikincisi 39+2 de geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…