Iki yas cocuk oyuncaklari (egitici)

EstrellaMorente

Evrimdışı.
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2014
1.237
997
73
Iyi geceler,

Allah izin verirse agustos 11de 22 aylik olacak bir kizim var.

Bu zamana kadar cok fazla oyuncak almadim sayilidir, sagdan soldan gelenlerle bir seper ediyor iste.

Artik 2 yasa girecegi icin hem egitici hemde severek oynayacagi bir seyler almak istiyorum ona. Sizin var mi fikirleriniz?

Merhaba,
Kızınızın gelişimini desteklemek için ahşap tutmalı yapbozlar, yapı blokları da denen legolar alabilirsiniz. Bu tarz oyuncaklar, ince motor gelişimini, el göz koordinasyonunu geliştirecektir. Sosyal öğrenmesinin gelişimi için de evcilik oyuncakları gibi gözlem - taklit ile oynayacağı rol model oyuncaklarını tercih edebilirsiniz. Oyun hamurları, boyama kalemleri ile de eğlenecektir.

İlk olarak yapboz kutuları var onlardan başlayabilirsiniz. Yapbozları takılmadan yapmaya başladıktan sonra daha zor oyun seçenekleri seçebilirsiniz. Ek olarak İngilizce müzikler dinletebilirsiniz.

biz yapbozlarla legolarla ilerledik şimdide youtubedan bir kanal bulduk okul öncesi için videolar yayınlıyorlar aynı videonun birde ingilizcesini yapııyorlar beraber izlerken benim de biraz gelişti ingilizcem

Merhaba , kızınız için mutlaka ahşap oyuncakları tercih edin bu yüzden sağlıklı oyuncaklarla ilgili konuda açtım.
Kızınıza ahşap bloklar, yapbozlar önerebilirim bu tarz sağlıklı ve eğitici oyuncakları alabileceğiniz referans olabileceğim sitede www.farmatoys.com 'dur. Kreşimizde bu firmanın ürünlerini tercih ediyoruz ve gerçekten katkısını görüyoruz.

merhabalar 26 aylik oglum var yaklasik 8-9 aydir oyuncaklari grupladim ve grup grup
cikartip oyun kuruyoruz ahsap bloklardan araba yolu araba garaji vs legolardan yine kule bina insaat calismasi bowling setine geciyoruz hamurdan arabalar tekerlekler sekiller boyama kalemlerinden boyama hepsini grup grup kutuladim ve oynayip kaldiriyorum oynayip kaldiriyorum dikkat suresi az ama sanirim zaman ilerledikce bu surede articak

Biz suan icin en cok ahsap bloklar, ahsap puzzle, boyama kitaplari ile oynuyoruz. Suan icin bu ucude ortada ama mesela su sekilde yapiyorum;

Boyama kitabi ve boyalari her zaman masanin uzerinde duruyor, boya yapacagi zaman sandalyeye cikip beni cagiriyor ve alistridim masadan kalktiginla ellerini yikiyoruz hemen eger baska bir oyuncaga gecmek isterse soyluyor ellerini yikayip boyayi birakiyoruz.

Bloklari masanin altinda kutuda zaten onlari cikartip kule yapiyoruz ardindan.

Yani karisik oynuyor. Kategori yapmadim, gun icind sadece bir oyuncakla mi oynamasina izin veriyorsunuz?

yo
sizinde yonteminiz cok guzelmis biz daha boyaya cesaret edemedik bir iki denedik batirdik ortaligi yok bir oyuncak degil sikilma surecine gore soruyorum ona ne isterse onu cikartip oynuyoruz arabalari ortada hic kaldirmiyoruz arabalarla daha cok oynuyor ztn bilmem dogrumu yapiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…